Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
Počeli su sa bombardiranjem na svim portalima Vaš link …[/url]Ja sutra radim dokup jer “čvrsto” vjerujem da će se preko vikenda sve rješiti i sve će biti bajno.
Očekivam sutra veći pad,pa čak i ispod 100 kn,gdje idem u dokup.
Nikog nenagovaram na kupnju/prodaju.Nek svatko za sebe odlući kako misli da mu je najbolje.Tako nekako[emo_smijeh]
Koliko znam odluka o dokapu (onu sprovedenu i ovu drugu) je vec donesena na glavnoj skupstini prije dvije godine, jos u vrijeme prije Rjesenja Hanfe kad je o svemu odlucivala Ekipa, i to do 50% temeljnog kapitala sa mogucnoscu iskljucenja postojecih dionicara. Ekipa je znala da ce zbog muljanja sa dionicama, a Hanfa ih je ispitivala, vjerojatno biti kaznjena pa se na vrijeme osigurala da moze samostalno muljati i sa dokapom.
@over 25
a da umjesto naslova pročitaš cijeli tekst manje bi dramio
– Nije se ništa novo dogodilo vezano uz Spaladium centar. Trenutačno radimo na nacrtu službenog dopisa konzorciju kojim ćemo ih obavijestiti kako idemo na prekid ugovora o javno-privatnom partnerstvu zbog neizvršenja obveza iz ugovora, odnosno jer nisu izgradili ugovorene komercijalne sadržaje uz sportsku dvoranu: poslovni toranj i podzemne garaže. Gradonačelnik Željko Kerum je za to još prije formirao radni tim koji uz mene čine i Ljiljana Vučetić, pročelnica za financije, Slavica Radić i Ivica Pavić, iz službe pravne zaštite, Ante Krželj, pročelnik Služba za imovinskopravne poslove i izgradnju, te Marina Protić, voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću – ustvrdio je dogradonačelnik Šundov.
Upravljanje dvoranom
Inače, u slučaju da Grad uistinu za dva dana zatraži od konzorcija raskid ugovora o javno-privatnom partnerstvu, kako je već objasnio Šundov, pokreće se sudski postupak između Grada i tvrtke “Sportski grad TPN” koja upravlja Spaladium Arenom. Ako bi spor potrajao, Grad i banke koje su pratile projekt mogu u roku od 12 mjeseci pronaći novog izvođača radova za nastavak gradnje komercijalnog dijela kompleksa u Lori….
@apotekar
Dalekovod jako tesko servisira svoje obveze, tj. ne servisira ih, barem ne uredno. Pa zar nije to vidljivo iz aktiviranja zaduznice? Ovaj put je PBZ popustio pa odmah stavio zaduznicu na “hold”, tako da blokada nije evidentirana. Hoce li popustiti za mjesec-dva? Sto sa ostalim bankama?
Ne zaboravite da ako skupite 7 dana neprekidne blokade ili 15 dana kumulativno unutar 6 mjeseci, niste vise sposobni na javnim nadmetanjima… Sto onda?
@Bigbos
Pogledaj bilancu na 30.6. Kolike su kratkoročne obveze, a kolika tekuća imovina? A dugoročne obveze?
Dalje, vjetrenjače.. ne cu biti Don Quijote 🙂
Ukrajina.. Upitno je koliki opseg radova dalekovod tamo zaista radi, tko su mu kooperanti i po kojim cijenama..
Ja ni u kojem slucaju ne zelim reci da je dalekovod los ili skup, kao ni da je super i jeftin.
Samo mi je nevjerojatno slusati tolike hvalospjeve o firmi koja se bori da prezivi.
@apothekar
Ma pročitao sam ga 100 puta.Namjerno dramim da sutra padne -15% da dokupim.
Ako je “istina” sve što kolega BigBoss piše tj.ako firma staje na noge i ako se planira dobit cca 150 milja kn ovaj pad nas nebi trebao zabrinjavat.
Ako je sve to laž i firma tone iz dana u dan onda će ovaj pad doć dali zbog Arene ili nečeg drugog.
Ja imam prosijek negdje 170 kn i ništa mi drugo nepreostaje nego još malo dokupit i onda čekat…čekat…čekat i samo čekat.
Primjetio sam što više dramimo/kukamo da je bolje za nas dioničare[emo_smijeh]
sutra -10%,a tako dobra firma ruze im cvatu gdje god se okrenu.Firma gdje je profit veci od prihoda.Gdje je problem onda???
sduvnja1
ZPDD kaze da ta odluka vise nije vazeca zbog ogranicenja koja nastaju kada dode do obveze davanja javne ponude…
over25
Počeli su sa bombardiranjem na svim portalima Vaš link … [seebiz.eu]Ja sutra radim dokup jer “čvrsto” vjerujem da će se preko vikenda sve rješiti i sve će biti bajno.
Očekivam sutra veći pad,pa čak i ispod 100 kn,gdje idem u dokup.
Nikog nenagovaram na kupnju/prodaju.Nek svatko za sebe odlući kako misli da mu je najbolje.Tako nekako
ma daj molim te, pa iz aviona se vidi da si prodao i sad bjesomučno drukaš na pad. inače malo pišem po forumu i uglavnom pratim što se piše, ali ovo tvoje drukanje jednostavno nisam mogao odšutiti [emo_palacd]
Brancin
Zahvaljujem na info.
U tom slucaju i ja sam protiv.
Samo treba znati da Fondovi i Banke imaju oko 40% glasova.
Mozda misle ici u dokap sa Bankama, po novom zakonu, dugovi – dokap, i ne moraju davati ponudu.
Komentirajući tijek i mogući ishod pregovora, iznio je pozitivna očekivanja cijele Uprave koju uz Gorjupa čine i Krešimir Anušić, Marko Jurković i Željko Lekšić.
Ako ima neki registrirani korisnik milio bih da posta cijeli razgovor sa
novim predsjednikom uprave gosp. Matjažom Gorjupom. Vjerujem da je zanimljivo.
Mozda misle ici u dokap sa Bankama, po novom zakonu, dugovi – dokap, i ne moraju davati ponudu.
ovisi po kojoj cijeni bi radili dokap…ako se ne varam, zadnji je bio oko 240 kn? ako rade dokap po toj cijeni zašto bi to bilo loše za ostale dioničare?