Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
@ BigBoss
Gle ne mogu više slušati tvoje gluposti o vjetru i obnovljivim izvorima energije.
Koliko znam (a o tome dosta znam) radni vijek vjetroelektrana je oko 20 godina.
Nakon 10-ak godina investicija se tek počinje isplaćivati.
To normalno vrijedi ako je kod projektiranja postrojenja uzeta u obzir cijena zelene struje koja ima poticaje od države.
Koliko znam gosp. Z je to nešto smanjio bar što se tiče Sunca (za vjetar nisam siguran).
Znači moje je pitanje koliko su vjetroelektrane stare, kada se očekuje na njima zarada, da li je dalekovod jedini vlasnik tih elektrana. Ako nije zašto?
Lovu je bez problema mogao dobiti od EBRD-a, pa i HBOR-a.
Inače nemam dionice dalekovoda jer ne volim nesposobne Uprave (čitaj drpić Uprave).
lp
Hasenfefer
da, zato imaš DIOKI i INGRu…hahahahaha prestrašno..
Što se događa?
Nije valjda da pada na osnovu neki natpisa?
članak je očito imao efekta, rast je zaustavljen, a cijena je pala…iako zapravo nije napisano ništa novoga, ali velike količine prolaze jučer i danas.
netko u strahu prodaje, drugi vide priliku i kupuju
Padaj silo i nepravdo,
Narod ti je sudit zvan.
Bjež’te od nas noćne tmine,
Svanuo je i naš dan.
Pravo naše ugrabljeno,
Amo natrag dajte nam!
@over25 nitko ne prodaje na osnovu natpisa osim ako nisi usko grudno povezan u organizirani kriminal koji je povezan s ovom dionicom, danima prije se govorilo o blokadama računa, i stalno se o tome pisalo, da bi danas ujutro izašlo na poslovnom tekst gdje se upravo moglo desiti o blokadi računa ali nije, i sada što da zaključiti
da postoje naručeni tekstovi koji upravo to rade da opravdaju ta pisanja a upravo je napravljeno obratno samo malo više istine, tj. da je postojala mogućnost,
da postoji veliki broj ljudi koji je povezan za kreiranje cijene dionice dalekovoda, tj. određuju koliko će pasti a koliko rasti, što govori o mreži kriminala, tj. ti podaci su za uskok i provjeru odvijanja trgovanja jer teško se krši zakon o tržištu kapitala……….
da postoji veliki broj ljudi koji je povezan za kreiranje cijene dionice dalekovoda, tj. određuju koliko će pasti a koliko rasti, što govori o mreži kriminala, tj. ti podaci su za uskok i provjeru odvijanja trgovanja jer teško se krši zakon o tržištu kapitala……….
to bar nije problem provjeriti, svi nalozi se evidentiraju i ostaju pohranjeni pa se do njih može doći i za 2 godine ako treba
Pa kolega ako blokiraju račun to neće biti dobro, čini mi se da su veliki počeli iskrcavat. Neznam šta da mislim, pomozite!
Gekko
Pa kolega ako blokiraju račun to neće biti dobro, čini mi se da su veliki počeli iskrcavat. Neznam šta da mislim, pomozite!
smiješan si, jasno je da si u panici prodao i sad bi da padne malo niže da se vratiš
ma big boss nisi ti tu od jućer a ova nova dječica moraju dosta toga naučiti, neko se igra dionicama veća manja na dnevnoj razini
a boriti se protiv tržišta i dionice u usponu nema smisla
bar tako kažu iskusni poput grahama
neko samo nabija minus i zaradu brokerima
kupite kniju dionica u skdd pa će vam neke stvari oko dalekovoda biti jasnije