Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Uz navedenu halu još se prave 4 nove hale na istoj lokaciji, koje su sada u fazi montiranja a koje izvodi…….hehehehe
Uz navedenu halu jos 4 nove hale,a cijena ni da mrdne. A vjetrenjace u Otricu vrte li ga vrte prosa sam tamo u nedilju. Stvarno lokacija za vjetrenjace ko izmisljena,a cijena opet ni da mrdne.HEP ce investirat milijarde,eura kuna i sve ce to radit dalekovod,a cijena ni da mrdne.Poslovi u Poljskoj,Norveskoj,RS a cijena ni da mrdne.Gdje je problem???? Sve sjajno bajno,a dionica ko da ima kugu.
Ovo je nemoguće!
Čim se pokaže malo kupnje dolazi do pretrpanog aska.
Svi bi vani osim mene 🙂
@frankie
Zasto mislis da je sve bajno?
Dalekovod vec dugo plese po rubu, jednostavno obveze su prevelike..
Pitaj Velikog Vođu.Meni je to cudno da je sve super,a dionica ko zabetonirana najkvalitetnijim cementom Nexe grupe.
Izdusila kupnja.Ovdje se 125 nece nikad probit.I ako izvjesce za 3. kvartal bude dobro to ce samo bit prilika za daljni istovar.
Mozda se radi o utovaru.
Na ovako nelikvidnom trzistu (volumen od 1000-2000 dionica dnevno)svatko sa nekoliko tisuca dionica moze manipulirati cijenom, doduse samo jedno kratko vrijeme. Za manipulaciju u malo duzem vremenu trebalo bi puno vise dionica, napr kolicine koje imaju prvih 10-ak dionicara.
Tvoj tekuci rc?
@ Bigboss
Cuj, ti znas da ja nisam nikakva kolona, ni prva ni druga, a kamoli peta.. Suzdrzi se od takvih komentara.
Dalekovod nije sto je nekad bio.
Financijski situacija u firmi je katastrofalna.. to znas i sam..
Operativno nije tako lose, no marze su male, a kamate velike.
Upravljacki kadar stari koji je bio ocito potrosen je maknut, dosli su novi kojima zelim puno uspjeha, no nisam siguran koliko ce im uopce trebati da pohvataju konce, kompleksna je to firma.
Uopce se nisam referirao na cijenu, na ZSE-u cijene ne ovise samo o stanju u firmi.
Niti tvrdim da cijena treba biti veća niti manja. Ali necitljivo je to vase (nekoliko nickova, tj. nekoliko osoba) uljepsavanje istine. Dalekovod zivi iz mjeseca u mjesec, stanje je jako tesko, ali ne i nepopravljivo, nadam se i zelim dalekovodu da se vrati na stare staze…
Ali stanje je trenutno lose.
Pozdrav