DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 23:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

"Inače vlasnik sam 4300 dionica dalekovoda i cilj mi je imat ih još vise. Ja ako hoću mogu dignuti na dnevnoj razini dionicu deset posto, a mogu je isto tako i srušiti 10 posto. U dalekovod sam ušao po 105-115 kuna i ne mislim ga prodavati bez najmanje 600,00"

prodam ti ja svoje odmah za 500 i jos zaradis na njima…sto kazes?

al evo stigla dobra vijest po pitanju hepa…iducih par godina u hrv ce biti nesto posla…

samo kolege s foruma…nemojte odmah te silne milijune stavljati u bilancu pod 2013…

OBAMA................SPASITELJ

ovo je zrelo za tužbu, nadam se da ovi iz Dlaekovoda čitaju, a znamo da čitaju jer su podnosili tužbe za laganje na forumu.
Ovo sad je najgora laž dosad, neka institucije radde svoj posao a odgovorni donesu odluke, ovo je sramota šta se radi

Tko bi mogao potencirati tužbu ? (iako mislim da nema nikakvih osnova)

Sadašnja Uprava na čelu sa Milicicem i Skansijem.
Pa oni bi otvorili Pandorinu kutiju sa svojim muljanjima sa Tipuricem, puncima, Telegrom…..

Članovi NO.
ErstePlavi koji je kupio od Telegre dionice po 275kuna da bi Telegra ušla ponovo u Dlkv po 245kuna kroz dokap par mjeseci kasnije.
Fondovi koji su raspolagali povjerljivim informacijama o suvlasništvu tajanstvenih partnera u poslu sa vjetroelektranama prije objave Lidera, a i nadalje raspolažu informacijama koji i kakav je udio famoznih partnera, dok ostali sudionici tržišta to ne znaju (kao to je poslovna tajna), a u isto vrijeme trguju na ZB.
Tobože nezavisni stručnjak Curkovic (sada je vidljivo da je on povezana osoba) kojemu isto nije u cilju da se na sudu otkrivaju odnosi sa Dlkv-om.

Nova Uprava.
Pa ona je postavljena od gore navedene Uprave i NO.
Kao osigurac i kontrola ostali su neki bivši članovi kao savjetnici.

Sve skupa, svaka najava tužbom Uprave protiv bilo koga vratila bi se gore navedenoj Ekipi i njihovim pobocnicima kao bumerang.

Norvežani (Statnett) u svojem desetogodišnjem planu ulaganja u prijenosnu mrežu napravili izmjenu,
tako što će umjesto dosadašnjih planiranih 40-50 milijardi kruna (oprilike toliko i kuna), biti uloženo
između 50-70 milijardi kruna,

http://blog.norwayvisas.com/tag/norway-power-grid/

Norway plans to invest 50-70 bln crowns in power grid

a Dalekovod u Norveškoj radio ili trenutno radi dalekovode:

1) 420 kV DV Moskog – Sogndal

2) 420 kV DV Ålfoten – Moskog

3) 420 kV DV Sima-Samnanger

4) 420 kV DV Sauda Liastølen

5) 420 kV DV Nea – Järpströmmen

6) 420 kV DV Skåreheia(Evje) – Holen

Godišnja ulaganja će ići u milijardama, a Dalekovod tamo ima uvjerljivo najjače reference.

Evo na HRT1 dnevniku u 8 sati opet ponavljaju da su u od svih gradevinara u najgorem polozaju Ingra, Konstruktor i Dalekovod.
Tko tu koga ….?
Interesantno da na ovakve opetovane izjave u medijima i izjavama ministra Linica Uprava uopce ne reagira, a od jadne Hanfe nista i ne ocekujem, bar dok ne dobije nalig sta treba raditi.

Zbunjen sam!

Zašto DLKV stavljaju u kontekst sa Ingrom i Konstruktorom?
Al je tako loše stanje?

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

@over25

Da li imas dionice Dalekovoda i ako da interesira me kako vrsis nekakvu analizu dionica prilikom kupnje. Da li koristis ovogodisnji ili proslogodisnji grah???
Sto mislis zasto ga stavljaju u kontekst s Konstruktorom??? Da nije mozda radi Arene Split???

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

@over 25

politika dalekovoda u vezi oglašavanja na medijske istupe i forumske spletke je bilo neoglašavanje, ali odlaskom

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

@frankie
Naravno da ih imam.Na osjećaj kolega jer je to izgleda jedini naćin kupnje dionica na našem TK,a ostalo ništa nevrijedi.
Misliš zbog nekih 14 milja kn.Nemislim da je razlog arena Split.Nešto je veće posrijedi.

@,Bigboss

Nadam se da ćemo dočekat demant jer ovo zbunjuje.

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Vjetroagregati
nastanili i Pelješac

dalekovod koristi svoje reference i gradi u tome području za druge, tj. stvara uvjete za vjetroelektrane

Radove na prijenosnom dijelu objekta ove godine, za koje su
sredstva osigurana iz projekta VE Ponikve, obavila
je tvrtka Dalekovod d.d., s ABB Hrvatska kao podi-
zvođačem, a trajali su od siječnja do kraja lipnja o.g.
Nadzorni inženjer za elektromontažne radove bio
je Branko Ćosić, dok je građevne radove nadzirala
Sanja Šarić, oboje iz Odjela za izgradnju Split Sektora
za izgradnju i investicije HEP OPS-a.

http://www.hep.hr/hep/publikacije/vjesnikArhiva.aspx?godina=2012
RUJAN 09.

Stvarno izgleda na TK (ZB) vecina odluka o investiranju se mora donositi po osjecaju.
Uzmimo za primjer Dlkv. Toliko osnovnih informacija nedostaje, tako da je to raj za muljatore, pogotovo jer Hanfa ne obavlja svoj posao kako treba.

E kakva je ovo firma mogla biti. Ovo će biti spomenik lopovluka u Hrvata.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Nova radna mjesta

– Gotovo 90 posto strojeva i opreme brodovima je već dopremljeno u splitsku luku od čega dio i u Knin. Montaža bi trebala započeti najdalje do kraja listopada i trajala bi oko tri mjeseca. Dio opreme instalirali bi naši stručnjaci, a dio Kinezi. Sve u svemu, početkom iduće godine započela bi proizvodnja, pojašnjava nam Tomislav Debeljak dok nam s ponosom pokazuje novu halu s pratećim objektima koju je izgradio zagrebački Dalekovod.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Dalmacija/Sibenik/tabid/74/articleType/ArticleView/articleId/189235/DIV-Kinezi-stiu-za-montau-novih-strojeva.aspx

New Report

Close