Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Ja sam tu i nisam prodao. Mora se jednom trend preokrenuti. Ovo nema veze sa zdravim razumom.
Ovo nema veze ni sa čime, a kamoli sa zdravim razumom…
Shvaćam da se iskorigiraju dionice koje su porasle 200% i više (ove godine), ali DLKV…!!????
Zato ovo nema smisla….
” Ja sam tu i nisam prodao. Mora se jednom trend preokrenuti. Ovo nema veze sa zdravim razumom.
”
Ovo nema veze ni sa čime, a kamoli sa zdravim razumom…
Shvaćam da se iskorigiraju dionice koje su porasle 200% i više (ove godine), ali DLKV…!!????
Zato ovo nema smisla….
treba se prilagođavati situaciji.
Zašto se ljudi živcirate. Ako sad nije prilika za kupovanje ne znam kad će biti.
Bacite malo na SLK-ove postoje o poslovima DLKV. Strpimo se koji mjesec i sve će biti tuto bene. Doći ćemo na svoje.
Kupio sam DLKV još u 6mj. za 1350 i danas sam ušao u crveno, ali ova dionica mi je cvijeće prema ostalim koje sam odlučio zadržati u ovo turobno vrijeme.
Ljudi, HDEL se oporavio nakon blokade iz 1250 na 1530. Tako se treba i DLKV. NIste valjda ludi da sada prodajete.
Ljudi, HDEL se oporavio nakon blokade iz 1250 na 1530. Tako se treba i DLKV. NIste valjda ludi da sada prodajete.
Na 1530 ili na 1330?
Oprosti na emotivnoj reakciji. Pošten si kao i svi tvoji postovi koje sam čitao. Institucije ne nestaju samo zato što se netko, kao ja, našao u čudu. Nadam se da ni ti nećeš nestati.
prle693: ” Totalno si me zaprepastio. Hoćeš li i znak prmijenit u fiću? Da si barem šutio o tome. Sada i one mrvicu iskusnije lovi panika. Čovjeće, bio si institucija. ” Sorry, drugi put ću ko p.zda sve rasprodat i onda drukat još dolje. Jesi primjetio da još nekih “institucija” više nema na ovoj temi?? Sad uživaju u padu. Možeš se ljutiti, ali svatko ima svoj princip, i moj je bio taj. I ja sam izuzetno ljut jer sam to morao napraviti, to mi je prvi put da sam prodao u padu. Da sam bio u minusu, nikad ne bih prodao. Nikad.
Paničari! [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
14.02h
-1,02%
Pitanje je je li promjena trenda, ili zamka… Mislim da je bolje čekati četvrtak za jače dokupe, jer, ako i ne bude više znatno padalo, neće ni rasti, ali će bar biti jasnija putanja.
moj liparski nalog je stajao satima na kupnji, od blokade i nije prosao,
kud nije prosao,a bio je prvi
steta[smiley16]
cestitam onima koji su kupili na onim razinama,neka cudna su vremena,mozda moj nalog prodje u narednim danima