DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 14:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ja sam tu i nisam prodao. Mora se jednom trend preokrenuti. Ovo nema veze sa zdravim razumom.

Ovo nema veze ni sa čime, a kamoli sa zdravim razumom…
Shvaćam da se iskorigiraju dionice koje su porasle 200% i više (ove godine), ali DLKV…!!????
Zato ovo nema smisla….

” Ja sam tu i nisam prodao. Mora se jednom trend preokrenuti. Ovo nema veze sa zdravim razumom.

Ovo nema veze ni sa čime, a kamoli sa zdravim razumom…
Shvaćam da se iskorigiraju dionice koje su porasle 200% i više (ove godine), ali DLKV…!!????
Zato ovo nema smisla….

treba se prilagođavati situaciji.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Zašto se ljudi živcirate. Ako sad nije prilika za kupovanje ne znam kad će biti.
Bacite malo na SLK-ove postoje o poslovima DLKV. Strpimo se koji mjesec i sve će biti tuto bene. Doći ćemo na svoje.

Kupio sam DLKV još u 6mj. za 1350 i danas sam ušao u crveno, ali ova dionica mi je cvijeće prema ostalim koje sam odlučio zadržati u ovo turobno vrijeme.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Ljudi, HDEL se oporavio nakon blokade iz 1250 na 1530. Tako se treba i DLKV. NIste valjda ludi da sada prodajete.

Ljudi, HDEL se oporavio nakon blokade iz 1250 na 1530. Tako se treba i DLKV. NIste valjda ludi da sada prodajete.

Na 1530 ili na 1330?

Oprosti na emotivnoj reakciji. Pošten si kao i svi tvoji postovi koje sam čitao. Institucije ne nestaju samo zato što se netko, kao ja, našao u čudu. Nadam se da ni ti nećeš nestati.

prle693: ” Totalno si me zaprepastio. Hoćeš li i znak prmijenit u fiću? Da si barem šutio o tome. Sada i one mrvicu iskusnije lovi panika. Čovjeće, bio si institucija. ” Sorry, drugi put ću ko p.zda sve rasprodat i onda drukat još dolje. Jesi primjetio da još nekih “institucija” više nema na ovoj temi?? Sad uživaju u padu. Možeš se ljutiti, ali svatko ima svoj princip, i moj je bio taj. I ja sam izuzetno ljut jer sam to morao napraviti, to mi je prvi put da sam prodao u padu. Da sam bio u minusu, nikad ne bih prodao. Nikad.

Hoćemo li u + danas?

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Paničari! [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

14.02h
-1,02%

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

14.02h
-1,02%

Pitanje je je li promjena trenda, ili zamka… Mislim da je bolje čekati četvrtak za jače dokupe, jer, ako i ne bude više znatno padalo, neće ni rasti, ali će bar biti jasnija putanja.

moj liparski nalog je stajao satima na kupnji, od blokade i nije prosao,
kud nije prosao,a bio je prvi
steta[smiley16]

cestitam onima koji su kupili na onim razinama,neka cudna su vremena,mozda moj nalog prodje u narednim danima

IDEMO

New Report

Close