Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,60 | 14.512 | 4,036 | 3,60 | 3,64 | -1,10% |
Dugo nismo čitali o brzini vjetra i ostalim važnim faktorima za cijenu dionice?
Jesu li "pozitivci" završili s istovarom ili…
I kolega tkachenko, molim vas nemojte se šaliti s targetima ispod 80 kuna. Neki bi vas mogli i ozbiljno shvatiti.
P.S.
Nažalost pun sam Dalekovoda, pa samo gledam i čudim se.
Ako DLKV nema snage za malo gore, što će tek biti s ostalim mojim perjanicama poput IGH, HDEL i Tehnike?
Ma nema, pravi sam majstor ulaganja i dobre procjene.
A ostatak portfelja su mi brodari.
Sve skupa zasad samo -74%.
Pa uz taj minus od 74% mislim da ni ne znas nista drugo nego gledat i cudit se..sto prije shvatis da se neces kao susjed 2006-2007 obogatit preko noci i da je burza investicija a ne kladionica to ces lakse spavat. Od cijelog portfelja, bar ovo sta si naveo, ja jedino za dlkv ne bi brinuo. Ali opet, s druge stane, netko treba izgubit da drugi dobije zato podrzavam tvoj doprinos zseu. [lol] [thumbsup]
odluke sa skupštine dioničara
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/urd8ijYG4nxhGoqnzsLddg==.pdf
Tko je bio zna bitne informacije………..
I ako cijena ide dolje ne treba pisati već tražiti priliku u dokupu 🙂
Dugo nismo čitali o
I kolega tkachenko, molim vas nemojte se šaliti s targetima
Šala sa čuvarom Jozom koji će firmi doći glave uopće nije bila loša. Čak ju je i ovaj ”odred” koji udara po 20 i više jedinica u sat vremena prilično poštedio [lol]
Najzanimljivije u svemu je da dugo nismo čitali ni jedne ni druge. Gledao sam jučer i možda tek jedan nik koji se javljao u posljednjih 5-6 strana je bio on-line. Nema ni katastrofičara sa njihovim tezama jer cijela zse padala ovih dana pa valjda da se poštede izmišljavanja pamfleta za vrijeme kad okrene vjetar. I njima je valjda teško uvijek jedno te isto preobličavati u različite rečenice.
prodaja je šuplja do 130 kuna, to vidim i ja što imaam velikih problema s dioptrijom
u tren ćće se preokrenuti trend ,vidit ćete ,uskoro će biti cijena dalekovoda kao ht
i svi će vikati da je to kao obveznica sigurna
Pa uz taj minus od 74% mislim da ni ne znas nista drugo nego gledat i cudit se..sto prije shvatis da se neces kao susjed 2006-2007 obogatit preko noci i da je burza investicija a ne kladionica to ces lakse spavat. Od cijelog portfelja, bar ovo sta si naveo, ja jedino za dlkv ne bi brinuo. Ali opet, s druge stane, netko treba izgubit da drugi dobije zato podrzavam tvoj doprinos zseu. [lol] [thumbsup]
Ma blago našoj burzi, kad su na njoj i ovako razumni investitori poput vas, kolega/ice lanica.
Nadam se da ste se i vi bar malo okoristili od ovih mojih -74%.
A što ćete, za mene je burza uvijek bila i ostala samo obična kladionica za male ulagače, a za vas je to ipak mudra investicija. Ako nije tajna, u što to mudro investirate prošlih mjeseci, da ne kažem godina? I što biste sad predložili jednom takvom luzeru poput mene? Da istrpim do -100% ili da vam malo prodam svojih dionica negdje tamo na 90% gubitka? Doduše malo ćete me pričekati s DLKV, jer sam s njim tek na -55%. Ali zato vam neke brodare već sad mogu rasprodati.
E da, ispričavam se, i ja sam vama htio dati palac gore, ali bez ove kugle koja umire od smijeha. Ma naučit ću i to jednog dana.
Ma blago našoj burzi, kad su na njoj i ovako razumni investitori poput vas, kolega/ice lanica.
Nadam se da ste se i vi bar malo okoristili od ovih mojih -74%.
A što ćete, za mene je burza uvijek bila i ostala samo obična kladionica za male ulagače, a za vas je to ipak mudra investicija. Ako nije tajna, u što to mudro investirate prošlih mjeseci, da ne kažem godina? I što biste sad predložili jednom takvom luzeru poput mene? Da istrpim do -100% ili da vam malo prodam svojih dionica negdje tamo na 90% gubitka? Doduše malo ćete me pričekati s DLKV, jer sam s njim tek na -55%. Ali zato vam neke brodare već sad mogu rasprodati.
[/quote]
ja tebe majke mi ne shvaćam.zar ti stvarno na forum dolaziš po savjete o ulaganju? pa ovdje 99% likova ne zna zbrajat. e napisao sam ti post ali sad sve izbrisao jer sam ti tako i tako sve napisao u postu. Ako sam te uvrijedio primi ispriku. Samo sam htio reči da sve ima svoje. Ja ne varim jer to ne znam radit i ne pokušavam. ak ću ikad trebat nešto zavarit zvat ću profesionalca.
Kolega lanica, prihvaćam ispriku.
Ali, apropo profesionalaca, nisu li i takvi kupovali DLKV, pa su sad negdje na -50%.
Skoro kao i ja, puki amater?
Također znam dosta slučajeva kad su profesionalci liječnici uništili ljudima živote.
Našlo bi se i mehaničara profesionalaca koji lijepo znaju srediti automobil.
A političare profesionalce bolje da i ne spominjem.
Kolega lanica, prihvaćam ispriku.
Ali, apropo profesionalaca, nisu li i takvi kupovali DLKV, pa su sad negdje na -50%.
Skoro kao i ja, puki amater?
Također znam dosta slučajeva kad su profesionalci liječnici uništili ljudima živote.
Našlo bi se i mehaničara profesionalaca koji lijepo znaju srediti automobil.
A političare profesionalce bolje da i ne spominjem.
Zar ljudi koji su učili za nešto ili se specijalizirali ne mogu pogriješiti? znači ako sam ja specijaliziran za financije to znači da ne mogu fulat u ulaganju? o čem ti pričaš? ti hoćeš reći da netko ko 5 godina studira medicinu i ti koji si pročitao knjigu neakvu knjigu o tome možete raspravljat o bilo ćemu iz tog područja? daj me nemoj nasmijavat..da si pitao profesionalca za ulaganje vjerovatno bi ti uz prijedlog ulaganja dao i razloge .. to kaj ti kupuješ jer ti je kumica/frend/susjed rekao da je to super uber cool e to je drugi par rukava. i šta onda ako su na -50% ? sutra će biti na +50%. Malo se educiraj o tome što radiš jer je stvaran novac u pitanju a nisi baš na dobrom putu. otvori rađe novu temu – a šta da ja radim? počeli smo spamat ovu
Lanica, priznam, ubili ste me argumentima i najbolje mi je da se povučem s foruma i sve prepustim nekom fond menadžeru. Pa nek se onda on muči s mojim novcem, nek piše po forumima i sve ostalo što uz stručno ulaganje ide.
I nije bila niti kumica/frend/susjed, bio je slučajni prolaznik koji je svom frendu objašnjavao kako je pravo vrijeme za ulaganje u dionice. Da ga bar nisam čuo i ukrao misao… Sad bih umjesto bezvrijednih papira imao lovu.
I da mi je imati barem mrvicu vaše pameti, mudrosti i znanja.
Pa da kupujem DLKV na 105 i prodajem na 12x i još stignem udijeliti pokoji savjet na forumu.
I da mi je imati barem mrvicu vaše pameti, mudrosti i znanja.
Pa da kupujem DLKV na 105 i prodajem na 12x i još stignem udijeliti pokoji savjet na forumu.
Ja sam kupovao PTKM po 270 i 280 Kn, pa je došla kriza pa je cijena pala na minimalnih 60 Kn, ali kupovao sam i u vrijeme kada je cijena bila tako niska, i dočekao sam kroz 4 godine da cijena dođe preko 270 Kn, dakle smisao ulaganja u dionice je dugoročnost kod kompanija koje imaju veliki potencijal i nisku cijenu dionice, ne možemo reći da nemamo prilika samo moramo prikazati strpljenje, eto u ovoj dionici sam više od 4 mjeseca pa čekam i usput kupujem, ako treba čekati ću opet 4 godine, ali ovdje neće biti potrebe pogotovo ako se uzmu relevatne vijesti s skupštine dioničara…….