DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 23:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Jel ovo u posebnom režimu? [undecid]
Hvala mirovincima, tim STUPOVIMA STABILNOSTI HRVATSKOG TRŽIŠTA KAPITALA!
Puj, sramota!

Nešto od tendera iz BiH u cca zadnja 2 mjeseca:

1)
09. 07. 2012.
Tender: NABAVKA METALNE KONSTRUKCIJE ZA DALEKOVODNE STUPOVE (VRUĆE-CINČANI L-PROFILI), OVJESNOG I SPOJNOG PRIBORA ZA DALEKOVODE – Elektroprenos-Elektroprijenos BiH a.d. Banja Luka
Isporučilac: Dalekovod d.o.o. Mostar, Metalna konstrukcija za dalekovodne stupove, Ovjesni i spojni pribor za dalekovode
09. 07. 2012.

2)
Tender: NABAVKA DIJELOVA ZAŠTITE I SIGNALIZACIJE PROIZVOĐAČA ABB – Elektroprenos-Elektroprijenos BiH a.d. Banja Luka
Isporučilac: Dalekovod d.o.o. Mostar, Dijelovi zaštita i signalizacija proizvođača ABB
09. 07. 2012.

3)
Tender: NABAVKA USLUGA PROKRESA DALEKOVODNIH TRASA NA PODRUČJU OPERATIVNOG PODRUČJA MOSTAR – Elektroprenos-Elektroprijenos BiH a.d. Banja Luka
Isporučilac: Dalekovod d.o.o. Mostar, Prokres dalekovodnih trasa

4)
09. 07. 2012.
Tender: NABAVKA REZERVNIH DIJELOVA ZA VN I SN OPREMU – Elektroprenos-Elektroprijenos BiH a.d. Banja Luka
Isporučilac: Dalekovod d.o.o. Mostar, Rezervni dijelovi za VN i SN opremu
11. 06. 2012.

5)
Tender: IZVOĐENJE RADOVA NA IZGRADNJI INFRASTRUKTURE BAZNIH POSTAJA GSM MREŽE – Javno poduzeće Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar
Isporučilac: Dalekovod d.o.o. Mostar, Izgradnja infrastrukture baznih postaja GSM mreže

6)
04. 06. 2012.
Tender: IZVOĐENJE RADOVA NA IZGRADNJI INFRASTRUKTURE BB LOKACIJA GSM MREŽE JPHT D.D. MOSTAR: KISELJAK ČUBREN I GRUDE MALIČ – JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar
Isporučilac: Dalekovod d.o.o. Mostar, Izgradnja infrastrukture BB lokacije: Kiseljak Čubren

morati će oni riješiti odnose unutar tvrtke da bi se dogodio značajniji oporavak

odnosi su riješeni fondovi preuzimaju dio glavnih odluka, što znači da je vrijeme za oporavak dionice [thumbsup]
[/quote]

to me iskreno i brine…tko stoji iza fonda, dali su ti ljudi kompetentni za ovu tvrtku…ovo je firma koja trazi neka druga znanja…mislim da treba malo pricekati kada je dlkv u pitanju dok se ne dokazu s rezultatima i transparentnoscu…sve ostalo je cista kocka…vjerujem u oporavak dugorocno gledano ali da ce imati odlicne rezultate kroz godinu dvije…nadam se

OBAMA................SPASITELJ

Vaš link

morati će oni riješiti odnose unutar tvrtke da bi se dogodio značajniji oporavak

odnosi su riješeni fondovi preuzimaju dio glavnih odluka, što znači da je vrijeme za oporavak dionice [thumbsup]
[/quote]

to me iskreno i brine…tko stoji iza fonda, dali su ti ljudi kompetentni za ovu tvrtku…ovo je firma koja trazi neka druga znanja…mislim da treba malo pricekati kada je dlkv u pitanju dok se ne dokazu s rezultatima i transparentnoscu…sve ostalo je cista kocka…vjerujem u oporavak dugorocno gledano ali da ce imati odlicne rezultate kroz godinu dvije…nadam se
[/quote]

Slazem se, no evo razloga zasto: http://www.business.hr/ulaganja/mirovinci-se-sve-vise-okrecu-stranim-trzistima

Kakogod bilo, sretno svima! [wink] [thumbsup]

Da to je stvarno pamet, kupuj na vrhu prodaj na dnu, tako mirovinci rade……..

A očito tako će i kod dalekovoda, kupovati na plus 300 jer par velikih poslova bi trebalo biti potpisano do kraja ovoga mjeseca, odakle znam pa sve je transparentno najavljivano tisak, hrt, izvješća od dlkv….

U ovome q3 kvartalu dalekovod dolazi do velike količine casha 🙂

Hvala prodavačima 🙂

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

[/quote]

[/quote]

Slazem se, no evo razloga zasto: http://www.business.hr/ulaganja/mirovinci-se-sve-vise-okrecu-stranim-trzistima

Kakogod bilo, sretno svima! [wink] [thumbsup]
[/quote]
Otprilike tako zbori i prof, Kulić, cijenjeni ekonomist.
Svi znamo sve, i nitko nezna ništa, samo pusta naklapanja, procijene tipa, nadam se, vidjećemo itd.
Bitno je ispasti pametan, kao ja znam, i bitno je da je moj-tvoj minus manji od ostalih na ovim stranicama.
I kad se nešto pogodi pametuje se danima.Tako je na svim dionicama.Naš poznati jal.
Jedni vuku gore, drugi dolje, jedni ulijevo, drugi udesno.
Jebote od silne gužve i pametovanja zaboli glava.
Činjenica je da su rijetki u plusu.Stvar prestiža je kritizirati one koji su malo ili puno više u minusu .Tako danima.
Što sada, biti strpljiv i čekati, druge nema.Samo strpljivi će pobrati vrhnje.

neka love big boss posadit će oni zato vjetroelektrana koliko može proizvesti jedna nuklearka
ne samo da će biti za naše potrebe već će je dalekovod izvoziti

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Bdw, Jeli netko zna u kojoj fazi je zalba Ekipe na sudu glede obveze javne ponude o preuzimanju.

Nevjerujem u naše institucije!
Sramotno da je promet 0 kn…nemoguće je radit na ovom shitu od TK.
Pogađaj kad će imati neka firma dobiti i sad još moram pogađati kad će se njima dignuti da dignu dionicu….presmješno!!!!

Umjesto da leti prema 300 kn jer je zaslužila,a ne čekaju da dignu cijeli crobi ,pa tako i nju.

[/quote]
Sramotno je i u pravu si da je ovo shit od TK jer izgleda da su trenutno svi taoci Diokija. Koliko je to jadno to nije za vjerovat [lol] Sve to u sjeni fondovskog financiranja zadnjih otkucaja ove trule države prije dolaska Mmfa. Bije me osjećaj da im je svaka lipa zadana gdje smije ići

poruke tipa Hvala prodavačima baš i ne stoje. evo 700 dionica po "jeftinoj" cijeni od 127kn i nitko neće kupiti.
Inače fondovi bi kupili ali ne žele pri tome dignuti značajnije cijenu pa sad stavili ovih "jadnih" 700 dionica na prodaju kako bi se manji spuštali ispod. Tko god se pojavi na prodaji ispod, ode…

poruke tipa Hvala prodavačima baš i ne stoje. evo 700 dionica po "jeftinoj" cijeni od 127kn i nitko neće kupiti.
Inače fondovi bi kupili ali ne žele pri tome dignuti značajnije cijenu pa sad stavili ovih "jadnih" 700 dionica na prodaju kako bi se manji spuštali ispod. Tko god se pojavi na prodaji ispod, ode…

Ovisi, a nekada možeš i sve pokupiti na dijelove ako nema boljih ponuda 🙂

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

potopit ce nas nacisto ako stigne jos koja 500 tica

[lol]

New Report

Close