DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 23:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dalekovod je miljama unaprijed u odnosu na INU……….

ovisno što gledaš. Recimo miljama bliže kraju
[/quote]

naravno da se šalim, ne kažem da u nekim parametrima možda i nije dosta bolji od ine, samo bi bilo fer uz takvu tvrdnju navesti u čemu je to dalekovod bolji od ine. Da se razumijemo, imam dlkv i bilo bi mi drago da raste, vjerujem u potencijal, mislim da su na vrijeme shvatili da su u gabuli i poduzeli određene mjere, e sad …. kada će se to odraziti na poslovanje firme, a kada na cijenu dionice, mislim da to mi koji ovdje seruckamo na forumu ne znamo …. a što se tiče nagađanja i mišljenja … već sam lagano alergičan i na svoja … a pogotovu na tuđa …. valjda to tako dođe s godinama :-))

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

sad kao mirovinski pokupe ovo siće do 180 kuna pitat ću vas ja ,jer morat će malo uljepšati portfelj , jer dalekovod je postao izvozni brend,a tamo nema ništa ispod stola,čista dobit

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Izvozu dodamo i 800 km mreže koju HEP misli obnoviti do 2016. a to je oko 3 milijarde Kn samo u mrežu investicija

http://powermarket.seenews.com/news/croatian-utility-group-hep-invests-2-1-bln-kuna-283-mln-euro-in-2011-293431
HEP’s power transmission unit plans to upgrade 800 kilometers of powerlines through 2016.

The most important investments in new power transmission facilities in the period ahead comprise:

– completion of the construction of transformer station (TS) 220/110/35/20(10) kilovolt (kV) Plat and TS 110/10(20) kV Srdj;

– completion of entry/exit of the 220 kV Mraclin-Prijedor powerline at Sisak TPP (to connect Sisak TPP C to the network);

– construction of the 2×400 kV Plomin–Melina powerline (to integrate Plomin TPP C with the electricity system);

– construction of TS 400/110 kV Licki Osik (to improve cross-border capacity and integrate more renewable energy sources as well as Senj 2/Kosinj) and of entry/exit of 110 kV Zakucac-Meterize 3 powerline at TS Vrboran (to create conditions in the network of the city of Split for putting into service the upgraded Zakucac HPP).

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

@
BigBoss

Morati će se ulagati i u druge stvari gdje Dalekovod ima što ponuditi:

http://www.infotrend.hr/UserFiles/file/listanje/189/files/assets/seo/page23.html

Direktivama 2009/72/EC i 2009/73/EC od svih članica Europske unije se traži da do 2020. instaliraju inteligentne mjerne sustave za najmanje 80% korisnika električne energije za koje je takva in-stalacija utvrđena isplativom i da se pripremi raspored implementacije inteligentnih mjernih sustava za razdoblje od 10 godi-na.

http://www.dalekovod-emu.com/proizvodni-program-i-ponuda.aspx

sad kao mirovinski pokupe ovo siće do 180 kuna pitat ću vas ja ,jer morat će malo uljepšati portfelj , jer dalekovod je postao izvozni brend,a tamo nema ništa ispod stola,čista dobit

Grenland,Norveška,Velika Britanija,Poljska.
Da,najviše posla mogu napraviti ljeti.Još im nedostaje malo da se maknu do ekvatora pa da imaju
cjelogodišnju punu zaposlenost.Kako je krenulo i to će se dogoditi,a tada će se dogoditi i velika
dobit.Naravno i porast cijene dionice.Ali ipak treba primiti još udaraca ispod pojasa jer je
Dalekovod bio veći deleloper od INGRE i zalutao u alternativnim investicijama koje ga sada guše.
Izgleda da ga ipak neće zadaviti.A svaki građevinar koji ne bude ugušen će uzletiti i nadam se
dugoročno tu i ostati.
DLKV ima dobra pluća i izvlaći se!

morati će oni riješiti odnose unutar tvrtke da bi se dogodio značajniji oporavak

OBAMA................SPASITELJ

morati će oni riješiti odnose unutar tvrtke da bi se dogodio značajniji oporavak

Nadam se da ce Fondovi, kao najveci pojedinacni dionicari, energicnije se ukljuciti u rjesavanje navedenih odnosa.
Doduse, smjenili su gotovo cijelu bivsu upravu i uveli izvjestavanje NO o tekucem cash flow od strane Uprave.
Kako su Fondovi po naravi spori u donosenju odluka to im treba malo vise vremena.
Ipak su Fondovi gazde (realno) u Dlkv-u, za razliku kad su stvarne gazde bili Uprava (Milicic, Skansi) skupa sa pobocnicima tipa Tipuric i Telegra.

Bdw, Jeli netko zna u kojoj fazi je zalba Ekipe na sudu glede obveze javne ponude o preuzimanju.

odnosi su riješeni fondovi preuzimaju dio glavnih odluka, što znači da je vrijeme za oporavak dionice [thumbsup]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Bdw, Jeli netko zna u kojoj fazi je zalba Ekipe na sudu glede obveze javne ponude o preuzimanju.

Nevjerujem u naše institucije!
Sramotno da je promet 0 kn…nemoguće je radit na ovom shitu od TK.
Pogađaj kad će imati neka firma dobiti i sad još moram pogađati kad će se njima dignuti da dignu dionicu….presmješno!!!!

Umjesto da leti prema 300 kn jer je zaslužila,a ne čekaju da dignu cijeli crobi ,pa tako i nju.

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

0 kn trebalo bi kojeg FM i 5,6 bankara objesiti za primjer na Jelačić placu

who dares, wins

Organizirajte se. Ne znam koliko vas je malih, no probajte organizirati udrugu dioničara. Ne mora to biti udruga kakva je bila recimo kod LRH, no bilo bi dobro da se skupi kritična masa malih, što od radnika, što od fondova. Uostalom raspitajte se kod Dražena, on vam može dati neke smjernice i kontakte za medije.

Inzistirajte od nove uprave transparentno upravljanje, pravovremene i konkretne obavijesti vezane za samo društvo (proces je započet, no neka se nastavi dalje). Podignite i vi sami razinu korporativnog upravljanja i naprosto budite aktivni sudionici na tržištu. Ne budite samo pasivni promatrači.

Shareholders are the great evil of this modern world. ~ Chris Martin

Re: Over25

Slabo i ja vjerujem u nase institucije, ali isto tako mislim da su zakoni i pravilnici koji reguliraju tu problematiku manjkavi, kao da su i doneseni sa odredenim ciljem – moguce legalno muljanje.

Mislim da Fondovi nemaju bas neki interes povecavati svoje ucesce, bar za sada dok nema na vidiku preuzimanja. Oni su i sada stvarne gazde Dlkv-a. Sto se tice malih sudionika na trzistu kapitala, stvar je donekle jasna – nema slobodnog novca, osim preslagivanja portfelja, ali kako je puno malih ostalo zarobljeno na trzistu sa vrlo malom likvidnosti onda je i taj segment slabasan, te je sveukupno potraznja slaba.
Srecom da vlasnici dionica vjeruju u dionicu i ne moraju prodati posto poto pa cijena polako ali sigurno ide gore. I na ovim jadnim volumenima ipak su volumeni u rast daleko veci nego volumeni u padu.

Sto se mene tice najbitnije je da je napravljen turn around u poslovanju.
Poslovanje 2q je izvan mojih ocekivanja (iznad plana Uprava).
Izdvojeni drugi kvartal je toliko dobar da ga se bojim komentirati.

New Report

Close