DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 23:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

čisti se prodaja ,fino,fino,uskoro će kupcima a i nama šta statiramo ,izmamiti osmjeh
cijena dionice 🙂

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Dalekovod d.d. – Dalekovod uspio otvoriti tržište Poljske

http://www.zse.hr/default.aspx?id=41990

P.S….kad se sjetim placenog oglasa za ulazak Dalekvoda na Varšavsku burzu [lol]

Odlična stvar što je dalekovod postao izvozna firma, a do prije 4 godine najveći dio prihoda dolazio je iz RH, dok sada najveći dio prihoda dolazi iz inozemstva, što će reći malo je takvih firmi u RH, a kada je malo takih firmi, potražnja za dionicama kad tada će postati snažna 🙂 a time i cijena same dionice …..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Slaba ste ekipa, kada morate toliko drukat za/na gore za DLKV.

Sada, kada hrv. omf ne cuju vase molitve, pokusajte s Poljskim alternativnim fondovima.
Tamo ce, DLKV, ipak biti pojam sam za sebe. [thumbsup]

P.S. Pitajte B. za reklamu na blogu, mozda vam da premiju na količinu [wink] [lol]

Slaba ste ekipa, kada morate toliko drukat za/na gore za DLKV.

Sada, kada hrv. omf ne cuju vase molitve, pokusajte s Poljskim alternativnim fondovima.
Tamo ce, DLKV, ipak biti pojam sam za sebe. [thumbsup]

P.S. Pitajte B. za reklamu na blogu, mozda vam da premiju na količinu [wink] [lol]

Pusti ti ekipu koja što god da napiše odma dobi 15 jedinica nego bolje reci koja je tvoja uloga ovdje ?
Braniš prosjek cijene za Tatu ili nekog sličnog potencijalnog preuzimača ili samo nesebično djeliš svoj kršćanski altruizam (razvijanje osjećaja solidarnosti i ljubavi prema starijim, nemoćnim i siromašnim osobama) ? [wink]

čuju oni ne brini se, a ti si slijep pored zdravih očiju, eno neki luzer pokuša spustiti cjenu na 126, teško se boriti protiv indexa a kamoli sad protiv dalekovoda ,kad je u uzlaznom trendu , glad za infrastrukturom u europi hara, a tu će dalekovod dobro umočiti prste
a i mi s njim;)

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Matrix koja bi po tebi bila realna cijena dalekovoda i potkrijepi sa konktretnim brojkama pošto ti je ova cijena neisplativa?

Konkretno a ne izmotavanje.

Tnx

Matrix koja bi po tebi bila realna cijena dalekovoda i potkrijepi sa konktretnim brojkama pošto ti je ova cijena neisplativa?

Tnx

matrix druka prema dolje da kupi, pa nije ni on lud zna šta valja… [lol]

Tko ima sreću nije mu potreban razum, tko ima razum potrebna mu je sreća.

Kada uprava prilozi sljedeće dokumente:

1.) Trosak izgradnje, hladnog pogona, najma i vrijednosti zgrade Sky Office-a ( prema/u trenutnim) tržišnim vrijednostima (2012.)

2.) Vlasnička struktura i odnos izmedu povezanih osoba kod VE, trošak izgradenje i plan povrata ulozenog kod VE. Plan širenja kod VE i račun DIG za VE (posebno istaknuti profit pojedinih) (2012.)

3.) Priložiti udio i profit u potpisanim poslovima u državi, ali i inozemstvu, njihov način plaćanja, kao i rok izvršenja.

4.) Predočiti ima li skrivenih obaveza prema dobavljačima od prošle uprave, te daljni način financiranja svih posl aktvnosti.

5.) Planovi inv. za period 2012-2017 (min 5. godisnji – to rade ozbiljnja društva).

6.) Detaljan plan restrukturiranja i način na koji se i preko koga povezuje s inozemstvom.

To je primarno. Ako to priloži uprava, ne da će brojke odraditi svoje vec, sam siguran da ce glavnu ulogu preuzeti OMF, ali i alternativni fondovi, skupa s malim ulagačima. [thumbsup]

Do tada, odg. na svoje pitanje, od mene, nazalost, ne mozes dobiti. [smiley]

Tnx

OK, po mojoj procjeni oko 371 mlijuna kuna.

Nisam gledao cijenu dionice niti koliki je MCAP sada, stvarno ne znam.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

pa već su tri omf u dalekovodu alo? jesi ti jeo koprive,kapital i rezerve 623888000
kuna to sve govori ,

Kada uprava prilozi sljedeće dokumente:

1.) Trosak izgradnje, hladnog pogona, najma i vrijednosti zgrade Sky Office-a ( prema/u trenutnim) tržišnim vrijednostima (2012.)

2.) Vlasnička struktura i odnos izmedu povezanih osoba kod VE, trošak izgradenje i plan povrata ulozenog kod VE. Plan širenja kod VE i račun DIG za VE (posebno istaknuti profit pojedinih) (2012.)

3.) Priložiti udio i profit u potpisanim poslovima u državi, ali i inozemstvu, njihov način plaćanja, kao i rok izvršenja.

4.) Predočiti ima li skrivenih obaveza prema dobavljačima od prošle uprave, te daljni način financiranja svih posl aktvnosti.

5.) Planovi inv. za period 2012-2017 (min 5. godisnji – to rade ozbiljnja društva).

6.) Detaljan plan restrukturiranja i način na koji se i preko koga povezuje s inozemstvom.

To je primarno. Ako to priloži uprava, ne da će brojke odraditi svoje vec, sam siguran da ce glavnu ulogu preuzeti OMF, ali i alternativni fondovi, skupa s malim ulagačima. [thumbsup]

Do tada, odg. na svoje pitanje, od mene, nazalost, ne mozes dobiti. [smiley]

A sad ti meni odgovori o kojoj dionici imas sve te podatke koja je uprava prilozila na sve te redne brojeve…..ODGOVOR nijednoj……….. stvarno pretjerujes u ovakvim postovima

Ignore : renči

New Report

Close