DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 23:37
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Daj jednom shvatite. Za rast cijene potrebna je stabilnija vlasnička struktura i manji free float. Uopće nisu bitni poslovi, vec prica oko DLKV. Oko vjetroelektrana proći če jos dosta vremena dok Vlada RH ova ili neka buduća, ne usuglasi stav oko subvencija. Do 2020 bi trebali imati jasnu politiku vezano za poticaje (u) obnovljivim/ih izvorima energije.

Zaletili su se s Sky Officeom, stoga je on trenutno mrtvi kapital, iliti teret. Bitan je profit od svih tih silnih poslova, a ne prihod. Ulazak na velika tržišta može bit tuki za društvo ukoliko se ne prilagodi velikim igračima. Ako se ide prilagođavati velikim igračima, onda tu nema puno priče. Na kraju svega, bitna je naplata poslova u razumnom roku.

Vecina je kupovala na ovim razinama, naprosto istrosila se. Nisam siguran da lil ce fondovi jedva cekati da im uvalite svoje papire. Ako uzmes u obzir da ce morati braniti vec prije visoku plaćenu vlasničku poziciju, morat ce imati dobar razlog da to naprave jos jednom. Trenutno ga nema na vidiku.

Naucite neke stvari iz povijesti i prilagodite se novonastalim okolnostima na trzistu.

Sva sreća da su ljudi sposobni misliti i shvaćati, tko govori istinu, a tko laže i prodaje maglu i demagogiju!

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Sva sreća da ljudi mogu misliti i shvaćati, tko govori istinu, a tko laže i prodaje maglu i demagogiju!

da, vidi se po tome kako te ti ljudi ocjenjuju….

a evo kako dionica ne valja cijena 128,07 u plusu , i ne vidim baš nešto da se tiskaju za prodat
ali tu stoji i tehnička analiza gdje sigurerira otpor tek na 180 kuna

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Eto primjera radi pogledajte Solaris. Nista spektkularno, ali zato mali free float, veliki BVPS (u odnosu na tržišnu cijenu) i uz to turistički sektor. B. će vjeroajtno tražiti da se dokopa paketa od AUDIO, te ce tako kontrolirati cijenu. S malom količinom i smjesnom cijenom u odnosu na BVPS, pokusat ce na sve nacine dici cijenu. Nema negativne price oko drustva, stoga bi mali mogli ulaziti unutra.

Tako rade profesionalci, iako mi osobno B. nije nimalo simpatičan.

Svatko odlučuje gdje će ulagati, ja ovim putem ne navijam za kupnju,…………………………………. već argumentirano iznosim konkretne podatke, na drugim mjestima se iznose podaci u vezi slrs a ova tema je dlkv,

nadalje vezano s objavom na zse uskoro uprave možemo očekivati još poslova s poljskog tržišta a to bi mogli biti iznosi preko 50 milijuna Eura 🙂 svaki ………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

glavno da se razbila razina otpora nje nema više ,a razina potpore svakim danom jača
evo po mojoj statistici ona je sad negdje oko 123 i teško da će otko je moćoi srušiti u narednio vrijeme

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Eto primjera radi pogledajte Solaris. Nista spektkularno, ali zato mali free float, veliki BVPS (u odnosu na tržišnu cijenu) i uz to turistički sektor. B. će vjeroajtno tražiti da se dokopa paketa od AUDIO, te ce tako kontrolirati cijenu. S malom količinom i smjesnom cijenom u odnosu na BVPS, pokusat ce na sve nacine dici cijenu. Nema negativne price oko drustva, stoga bi mali mogli ulaziti unutra.

Vidili smo sta se dogodilo s dionicama u vrijeme krize koji su imali mali free float, a neki i dobro osjetili, a osjecaju jos i danas tako da ti je komentar prestrasan lol

Ignore : renči

Vidili smo sta se dogodilo s dionicama u vrijeme krize koji su imali mali free float, a neki i dobro osjetili, a osjecaju jos i danas tako da ti je komentar prestrasan lol

[/quote]

Ukoliko gledas krizi u globalu, onda barem gledaj u intervalima na TK. Na mnogim, manje likvidnim dionicama, mogla se postići brza i pristojna zarada, dapače. Onaj tko je prepoznao situaciju, svaka čast. Onaj tko nije, izvukao je deblji kraj. Tako to biva.

Većina koja je bila ili jest u DLKV uključujući sa svim mogućim i nemogućim fondovima, izgubila je (barem za sada) prilično. Trošak vremena je nepovratan. Većina koja ulaže na TK, ima jedini extra profit za kućanstvo kroz ovakvu vrstu ulaganja.

Vezano za DLKV:

Zapitaj se hoće li vec postojeći fondovi (koji su unutra) braniti pozicije, kupujući skupo vaše dionice, koje ste vi jeftino platili?!

Matrix je pukao, kolabirao, poćeo je i on drukati na dolje. To je dobro, jer kad ovakvi likovi koji su na 10 000 kn hvalili tehniku, na 60 000 kn ingru, počnu drukati na dolje, možemo biti sigurni da je okret trenda i kraj bear-marketa blizu.

Ne posjedujem dlkv i ovaj post nije nagovor na kupnju ili prodaju dlkv

Reisman, kada si si vec dao truda citajuci postove iz proslosti, daj si truda uzeti i obzir tadasnje fundamente i sentiment tržišta. Govoris o 2007., a ja govorim o 2012. Nebo i zemlja. [wink]

Naprotiv, pun sam energije, zdravlja i duha.

Samo neke boli realnost – ona je surova. [thumbsup] [cool]

[/quote]

Ukoliko gledas krizi u globalu, onda barem gledaj u intervalima na TK. Na mnogim, manje likvidnim dionicama, mogla se postići brza i pristojna zarada, dapače. Onaj tko je prepoznao situaciju, svaka čast. Onaj tko nije, izvukao je deblji kraj. Tako to biva.

Većina koja je bila ili jest u DLKV uključujući sa svim mogućim i nemogućim fondovima, izgubila je (barem za sada) prilično. Trošak vremena je nepovratan. Većina koja ulaže na TK, ima jedini extra profit za kućanstvo kroz ovakvu vrstu ulaganja.

Vezano za DLKV:

Zapitaj se hoće li vec postojeći fondovi (koji su unutra) braniti pozicije, kupujući skupo vaše dionice, koje ste vi jeftino platili?!
[/quote]

Moglo se zaradit na takvima i nije da nisam ni sam ali samo spekulativno ali da cu tu ulozit nesto vise kapitala necu jer prvo i ne mogu zbog male likvidnosti kupit, a niti ne zelim jer i da se moze dokupit problem se iskrcat zato i te dionice jesu nize nego likvidnije po fundamentima zbog veceg rizika da ostanes zarobljen, a to ti onda dodje kao gubitak potpuni ako se dogodi netko tko hoce to kupovat u vecem iznosu je samo onaj kojemu to predstavlja mali iznos na ukupni kapital.

Vecina koja je bila u dionicama od pocetka krize je na gubitku tako da nije u redu komentirat samo aludirajuci na dlkv u tom smislu u bilo kojem kontekstu.

Sta ti mislis da se ja brinem ko ce kupovat te dionice mene to niti malo ne zanima, a jos manje fondovi trziste ce odredit cijenu dionice tako je uvjek bilo i ostalo, masa ce rec svoje u zavisnosti o ekonomskim parametrima u drzavi i okruzenju i poslovanju same tvrtke u buducnosti i njene perspektive i drugim parametrima i tako ce se cijena formirat.Zar mislis da su negdje fondovi ista uspili branit ili dizat da im to trziste nije dopustilo jedino sta mogu je prolongirat neizbjezan dogadjaj sa svojim pristupom branjenja tipa ISTT trziste je na kraju reklo svoje ma koliko oni to branili jedno vrijeme.

Ignore : renči

New Report

Close