Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Da razjasnimo. Da se niste toliko toga nakrcali, ne biste pisali traktate o Dalekovodu. Jednom izneses stav o materiji i točka. Nema izmisljanja tople vode i kibi-dabi, vec samo poznate cinjenice. Kao sto sam kazao previse pretpostavki i previse toga je na labavim nogama.
O vjetroelektranama je potpuno irelevantno razgovarati, dok se ne pokaze transparentno vlasnička struktura, profitablinsot pojedinih i stav Vlade oko subnecija istih.
O sky office nemam sta razgovarat. Sve sam vec ranije iznio.
O Solarima mozemo na private, jer pojma nemate o tome. Bez uvrede.
ma hajde .. .to se zove transparentnost ….. inače!?
već imaš dva posta na isti komentar, čemu nervoza???
[lol]
3. Koliko znam Dlkv se ne bavi proizvodnjom samih solarnih panela, sto ne znaci da sam biznis sa solarnom energijom ne moze biti profitabilan. Konacno ako su cijena i kvaliteta zadovoljavajuci zasto ne koristiti kineske ili indijske panele.
Stranica 8/10
http://www.dalekovod.hr/EasyEdit/UserFiles/obnovljiviizvorienergije.pdf
Od strane tvrtke Dalekovod d.d. u pripremnoj fazi su
projekti solarnih fotonaponskih elektrana snage
do 1 MW.
Nisam siguran, ali mislim da je ovaj katalog star negje oko dvije godine. Ako je tako, pitanje je koliko
su u periodu od izdavanja kataloga do danas uspjeli napredovati na tom području.
Također, dobro je da se radi i na ostalim projektima obnovljivih izvora, posebice na biomasi, jer je tu veliki potencijal a s obzirom na prirodne resurse.
Nisam siguran, ali mislim da je ovaj katalog star negje oko dvije godine. Ako je tako, pitanje je koliko
su u periodu od izdavanja kataloga do danas uspjeli napredovati na tom području.
Također, dobro je da se radi i na ostalim projektima obnovljivih izvora, posebice na biomasi, jer je tu veliki potencijal a s obzirom na prirodne resurse.
Inače dlkv bi se mogao usmjeriti u proizvodnju solarnih panela, ima znanje samo ga treba malo nadograditi, u dlkv sada vode što vlada čini s poticajima za solarne panele, ukidanjem visokih poticaja demotivira ulaganja u solarne panele….
Inače dlkv bi se mogao usmjeriti u proizvodnju solarnih panela, ima znanje samo ga treba malo nadograditi, u dlkv sada vode što vlada čini s poticajima za solarne panele, ukidanjem visokih poticaja demotivira ulaganja u solarne panele….
[/quote]
inače dalekovod bi se mogao usmjeriti u proizvodnju nogometaša koje će skupo izvoziti vani, ima znanje i iskustvo stečeno u hajduku, samo ga treba malo nadograditi ….
Očito imaš problema s dalekovodom jer ti krivo jer dlkv posluje pozitivno izašao je iz negativnosti očistio svoju bilancu, ljudi nisu budale znaju i oni čitati bilancu, samo što nekima treba hrabrosti, ali kako je vani situacija sve bolja, ljudi će dobivati sve više na hrabrosti, očito da imaš problema, ako imaš problema trebao bi potražiti pomoć kao i još par nickova…….
Inače prosjek vjetroelektrana u 8 mjesecu je trenutačno prosječna vrijednost za 8 mjesec, danas je početak dizanja tih vrijednosti jer količina vjetra je već izrazito jača od prosjeka 🙂 pa sve do kraja
nabavite + dioptriju nevjernici,jer dionica dalekovoda će samo rasti nakon ovakvog FI-a
nema tu nikakvih sitnih sova i nejasnoća bar šta se mene tiće ,firma je restruktuirana manje više,jasni ciljevi i očiti turnaround ,da ne kažem da će prihodi konstantmo rasti
a samim time i dobit
nabavite + dioptriju nevjernici,jer dionica dalekovoda će samo rasti nakon ovakvog FI-a
nema tu nikakvih sitnih sova i nejasnoća bar šta se mene tiće ,firma je restruktuirana manje više,jasni ciljevi i očiti turnaround ,da ne kažem da će prihodi konstantmo rasti
a samim time i dobit
Počele i brokerske tvrtke reklamirati dlkv 🙂
Najjeftinija i najčišća energija
Energija proizvodena u vjetroparkovima na kopnu slovi kao najjeftinija. Jedan kilovatsat stoji između 5 i 9 centi. Struja iz termoelektrana na ugljen je doduše otprilike jednako skupa – na papiru. Prava cijena tako proizvedene struje je međutim 14 centi jer čađ narušava zdravlje građana i tako uzrokuje visoke trškove u zdravstvu.
Prošle godine ukupni prihodi za 3q bili su 262,7 milijuna Kn i ukupni gubitak -71 milijun Kn….
Dok ove godine samo naplata potraživanja starog 3 godine u iznosu od 90.9 milijuna Kn 34 posto ukupnog prihoda,
po svemu prihod od prošle godine je ovogodišnji prihod jednog mjeseca :))
Prisjetimo se prošle godine cijena dionice je bila oko 200 Kn, dok ove godine s odličnim rezultatima i preokretom poslovanja je 121.63 Kn….
Prilika za racionalne investitore