Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,60 | 14.512 | 4,036 | 3,60 | 3,64 | -1,10% |
Znam ja tko je Iljko Ćurić! Ali bojim se to obznanit!
Zasto bi se bojao. This is a free country.
Mene vise zanima cime i kako garantiraju ti partneri, i kojim kapitalom raspolazu.
Odnosno, ako je Iljko samo paravan, cime garantiraju pravi vlasnici.
Pitanje je isto tako zasto Fondove to ne zanima, a ako znaju onda raspolazu povjerljivim informacijama pa bi trebala reagirati Hanfa.
Znam ja tko je Iljko Ćurić! Ali bojim se to obznanit!
Onda mi lipo sapni pa cu ja obznanit 🙂
Jeste li možda primijetili neko poznato ime u suvlasničkom dijelu vjetroelektrana…? [wink]
Ante Ćurković – U nadzornom odboru Dalekovoda
Pročitajte članak i pogodite kako se zove zet Ante Ćurkovića!!!!!!!!
https://sudreg.pravosudje.hr/registar/f?p=150:28:3160163333005940::NO:28:P28_SBT_MBS:080383687
…ah,što možemo…ruka ruku mije… [tongue] nažalost nije to sve…ima tu još nepotizma…
Svi nesto ili sve znaju, a boje se ili ne zele objaviti.
Svaka provjerena informacija trebala bi se objaviti javno (a forum je takoder javan) tako da se smanje sanse da se ponovi afera slicna onoj sa Tipuricem, Skansijem i Telegrom.
Kada HANFA ne radi svoj posao za koji je placena, kada mediji ne zele ili ne smiju se baviti istrazivanjem i kada Fondovi igraju mutne igre sa nekim pojedincima, onda ostaje malim dionicarima da preko Foruma dolaze do tzv povjerljivih informacija o mutnim poslovima pojedinaca u Upravi i NO tvrtke.
zadnji puta je sa 107 odletila na 155 u samo3 dana-a tad su jos generirali gubitke [shocked]
sutra:dan drugi [thumbsup]
Svi nesto ili sve znaju, a boje se ili ne zele objaviti.
Svaka provjerena informacija trebala bi se objaviti javno (a forum je takoder javan) tako da se smanje sanse da se ponovi afera slicna onoj sa Tipuricem, Skansijem i Telegrom.
Kada HANFA ne radi svoj posao za koji je placena, kada mediji ne zele ili ne smiju se baviti istrazivanjem i kada Fondovi igraju mutne igre sa nekim pojedincima, onda ostaje malim dionicarima da preko Foruma dolaze do tzv povjerljivih informacija o mutnim poslovima pojedinaca u Upravi i NO tvrtke.
A treba i postavljati pitanja na skupštini dioničara…….. jer odgovore tada moraju dati 🙂
I onda će biti sve jasno
Dalekovod je na vrijeme stao na loptu…po meni ova firmica ima veliki potencijal rasta u narednim godinama-još da se konsolidiraju redovi u upravi i malo više da se baziraju na poslovima vani i bit će to ok-samo lagani dokup i čuvati -jer energetski sektor tek ćeka prava expanzija..pozz
A što je najbitnije da dionica dlkv vrijedi više jer uprava je u izvješću i ovo navela:
http://zse.hr/userdocsimages/financ/DLKV-fin2012-1H-NotREV-K-HR.pdf
Grupa kontinuirano integrira i unapređuje sustav kontrolinga kako bi se efikasno
pratila provedba planiranih mjera štednje od 75 mil. HRK u 2012. godini te ostvarila pretkrizna EBITDA marža u rasponu od 7 – 10%.
Što znači da će dlkv već ove godine biti izrazito profitabilan 🙂
A cijena dionice 124 Kn 🙂
u biti je u peihodima od 691 mil kuna dlkv ostvario dobit od 75 mil kuna
što sve govori koliko su sposobni i amortizaciji od 25 mil kuna
ma kad ovo krene ,biti će i dovrih dividendi na ovoj dionici ,
ja vjerujem u ovo dirmu ne znam kako vi!!
ne sekiraj se big boss ! sad kad se probije sma 200 od 128 kuna , dionica je zrela za zdravi rast
jučer je protrgovano 11000 komada što je ekvivalent svih onih koji su kupovali na nižim razinama
možda će biti još koji dan na ovim razinama ali kasnije slijedi nevidljivi i neprimjetni rast od 3-5 posto bar je tako moje viđenje situacije