DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 01:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

bljokada

dan je pametniji od noći

a što kupovati kad veće koiličine za prodaju nema, ovo će pomalo pokupiti trezor i to je to

Pa mogu kupovati dizajući cijenu, ako hoćeš više dionica cijenu minimalno moraš dignuti 20-30 posto.. sve jasno

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

E ovako se isplati kupit, cijena par mjeseci oko 110 kuna, a onda kad vidiš da ide promjena daš 10 kuna više, a ne bit zarobljen mjesecima.

Fondovi su ovu dionicu kupovali po 250 Kn, sama im nije problem kupovati po 125-150 Kn…….

Fondovi su ovu dionicu kupovali po 250 Kn, sama im nije problem kupovati po 125-150 Kn…….

VIDIŠ DA NEIDE BLO0KADA, TAMO ZA PAR SATI ĆE IĆI PREKO 125 KUNA…TREBA SAČETATI

dan je pametniji od noći

Mirovinski fondovi će još više podebljati svoju inteeres u ovu dionicu, jer sada dlkv ima jasnu koncepciju koja znači visokaprofitabilnost bez ikakvog ulaganja u neke nekretnine, već u čisti energetski sektor koji mu znači visoku profitabilnost, ali gdje je i izbor lokacije ključno…

Inače za fodnove smatram da je cijena do 170 Kn izrazito povoljna za akumulaciju cijena dionica, ako postave naloge na kupnju kupiti će sve više i više dionica, a ako to ne rade dati će priliku drugima da skupe veću količinu dionica, inače za loše vođenje fondovima uskoro će se i odgovarati jer prinosi nisu dostatni, inače racionalnim i logičkim ulaganjem prinosi mogu biti znatno više iznad prosjeka—-

točno je to kolega BigBoss oko povoljne cijene do 70kn ali čemu kupovati po 170kn kada možeš po 120kn…fondovi malo stanu sa kupnjom i eto dovoljnih količina na prodaji (naravno ne danas).
Na žalost (i moju, jer imam dionice DLKV) NEMA investitora na našoj burzi, pa ćemo se svi skupa načekati do realnih cijena….

Mirovinski fondovi će još više podebljati svoju inteeres u ovu dionicu, jer sada dlkv ima jasnu koncepciju koja znači visokaprofitabilnost bez ikakvog ulaganja u neke nekretnine, već u čisti energetski sektor koji mu znači visoku profitabilnost, ali gdje je i izbor lokacije ključno…

Inače za fodnove smatram da je cijena do 170 Kn izrazito povoljna za akumulaciju cijena dionica, ako postave naloge na kupnju kupiti će sve više i više dionica, a ako to ne rade dati će priliku drugima da skupe veću količinu dionica, inače za loše vođenje fondovima uskoro će se i odgovarati jer prinosi nisu dostatni, inače racionalnim i logičkim ulaganjem prinosi mogu biti znatno više iznad prosjeka—-

Misliš da je danas "racionalno i logički" ulagati DLKV?

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

gledajući realno možda se imaju istresti neki koji su kupovali 107-120 3-5 miliona kuna
a nakon toga slijedi rast ,moje je mišljene da bi bar u roku godinu dana porasla duplo
ja zadovoljan, a ako uzmemo u oklolnost da će joj sjesti na račun uskoro 108 miliona kuna koje su dogovorili da izbjegne sudski dugotrajni spor oko vjetrobrana ,mislim da bi je uskoro mogli gledati na razini 160-170 kuna ,ja opet zadovoljan,
sad triba uzeti u obzir jedino ako nam sruše rejting države ali mišljenja sam da neće znatno utjecati na cijenu trenutnu ,mislim da su svi kosturi izašli iz ormara i konačno da će ova firma disati punim plučima
tko zna možda štagod dogovore u indiji po hitnom postupku jer im je distribucija energije u kolapsu ,a i koei

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Sve ispod 170 Kn je dar za velike fondove, za manje do 150 Kn, dok za racionalne investitore do 150 Kn……

Dakako ako su banke odobrile novi kredi u iznosu od 500 milijuna Kn za vjetroelektrane :)))
a tržišna kapitalizacija je oko 320 milijuna, uskoro će dlkv u vjetroelektranama imati oko 1 milijardu Kn investicija

Sve ispod 170 Kn je dar za velike fondove, za manje do 150 Kn, dok za racionalne investitore do 150 Kn……

Dakako ako su banke odobrile novi kredi u iznosu od 500 milijuna Kn za vjetroelektrane :)))
a tržišna kapitalizacija je oko 320 milijuna, uskoro će dlkv u vjetroelektranama imati oko 1 milijardu Kn investicija
[/quote]
Ako je sve tako divno u ovoj firmi- zašto je pala sa 1.900,00 HRK na 110,00 HRK? Pišite o negativnim stvarima + pozitivne vijesti = realna perspektiva firme i realna cijena kroz 1-2 godine.

...biti najbrži čovijek na svijetu...

[/quote]

Bla, bla, bla, srach, pljuc… Kažeš milijardu kuna investicija, a to će isfinancirati iz vlastitih rezervi ili će se dodatno zadužiti i financijski opteretiti društvo?

Kreditima se ne veseli ni kad ih ‘Sveta tri kralja nose!’

Zašto? Zato jer ih jednom treba i vratiti, a tko na njima zarađuje? Samo banke. Kako DLKV nema vlastite akumulacije jel je ‘izgorjela’ posljednjih godina to su sve priče zasnovane na financijskog poluzi prilično dvojbenog konačnog score-a sa cijelim nizom rizika koji se multipliciraju uvjetima financiranja tih projekata.

‘Problem’ je što danas u svijetu ima pregršt lijepih darova po burzama sa znatno boljim bilancama, biznisima i očekivanjima. U takvoj situaciji, ni mali, ni veliki, a ni racionalni neće mnogo mariti za jednu ovakvu dionicu. Tek možda poneki. I to uglavnom oni koji su baš zapilili na ovoj priči, i uglavnom dosad (iz)gubili novac, pa nas sad iz dana u dan obasipaju mudrošću i efemernim podacima o brzini vjetra na Dinari, Biokovu, Velebitu…

Mislim da su ti podaci jedino od neizmjerne važnosti suprugama, nmajkama i ženama koje suše veš na otvorenom.

New Report

Close