Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Evo mali podsjetnik da Dalekovod i dalje ugovara poslove, samo ne objavljuje sve jer im dobro ide:
Sve to stoji, ali Dalekovod u proizvodnji ima proizvodnju celicnih odbojnih ograda, rasvjetnih stupova, portalnih nosača znakova, itd. Čak i ovdje je završilo tako da kooperant Telegra ima 5% Dlkv-a, umjesto da ona kupi Telegru. Usput, Dlkv bi trebao i reci koliko je poslova (financijski) odradio sa Telegrom kao vlasnicki povezanom tvrtkom.
Glede plinskog biznisa i Talijana bojim se da je to bio samo jedan izlet gdje su opet vjerojatno podizvodaci bolje prošli od Dlkv-a iz razloga koje zna Uprava.
Ako Dlkv misli sirenjem djelatnosti raditi na dosadašnji način da se novci isisavaju preko Dlkv-a onda je za vlasnike Dlkv-a bolje da se Uprava ne upušta u to.
Naime, mislim da članovi NO koji predstavljaju Fondove vrlo loše rade svoj posao. Pa oni nisu u stanju natjerati Upravu da bude transparentna, a kamoli ostalo. Pitam se jeli to neznanje, nesnalazenje ili namjerno pa da par godina se pojave kao veći dioničari povezane osobe kao Telegra, Tipurici i Skansiji.
Evo mali podsjetnik da Dalekovod i dalje ugovara poslove, samo ne objavljuje sve jer im dobro ide:
Sve to stoji, ali Dalekovod u proizvodnji ima proizvodnju celicnih odbojnih ograda, rasvjetnih stupova, portalnih nosača znakova, itd. Čak i ovdje je završilo tako da kooperant Telegra ima 5% Dlkv-a, umjesto da ona kupi Telegru. Usput, Dlkv bi trebao i reci koliko je poslova (financijski) odradio sa Telegrom kao vlasnicki povezanom tvrtkom.
Glede plinskog biznisa i Talijana bojim se da je to bio samo jedan izlet gdje su opet vjerojatno podizvodaci bolje prošli od Dlkv-a iz razloga koje zna Uprava.
Ako Dlkv misli sirenjem djelatnosti raditi na dosadašnji način da se novci isisavaju preko Dlkv-a onda je za vlasnike Dlkv-a bolje da se Uprava ne upušta u to.
Naime, mislim da članovi NO koji predstavljaju Fondove vrlo loše rade svoj posao. Pa oni nisu u stanju natjerati Upravu da bude transparentna, a kamoli ostalo. Pitam se jeli to neznanje, nesnalazenje ili namjerno pa da par godina se pojave kao veći dioničari povezane osobe kao Telegra, Tipurici i Skansiji.
[/quote]
zašto misliš da fondovima odgovara transparentan rad uprave? Kome to treba uopće? Kakva korist od toga? Da bi neki mali dioničar bio bolje informiran? Bi li ti da si u upravi ili no vodio računa o nekom malom dioničaru ili potencijalnom dioničaru? Čini mi se da je transparentnost precjenjena.
Limun kaze da se u rujnu ocekuje otvaranje Sky office-a.
Montmontaza svoj dio naveliko reklamira za najam. Navodno se jedan dio i useljava.
Sta se dogada sa Dlkv-im dijelom?
hm,je li netko primjetio da zadnji puta kada je AZ poceo kupovati,dlkv je sa dna od 107 narastao cca 50 % ? [rolleyes]
[thumbsup]
Evo i današnji dan je započeo vjetrovito, kao i cijeli ovaj mjesec, dalekovod će imati na kraju godine barem 20 milijuna Kn prihoda više nešto što je računao :), do kraja cijelog ovoga mjeseca prognoza vjetra je odlična za područje gdje se vjetroelektrane nalaze
http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14428
hm,je li netko primjetio da zadnji puta kada je AZ poceo kupovati,dlkv je sa dna od 107 narastao cca 50 % ? [rolleyes]
[thumbsup]
Ja primjetio da Dalekovod ide sa 107 na 95 po tebi bi bio oko 160 kuna što je teška neistina i svatko to može provjeriti ako baci pogled na burzu.
Ne znam koliko vremena treba fondovima da shvate da uprava dlkv na skupštini dioničara predlaže otkup dionica u vlastiti trezor do 10 posto kompanije po sadašnjim cijenama je to oko 30 milijuna, ako cijena dionice bude plus 200 to je oko 60 milijuna 🙂 što je duže ova cijena mnogi mogu ući u ovu dionicu…….
Shvatiti će fondovi 🙂 [thumbsup]
Evo i današnji dan je započeo vjetrovito, kao i cijeli ovaj mjesec, dalekovod će imati na kraju godine barem 20 milijuna Kn prihoda više nešto što je računao :), do kraja cijelog ovoga mjeseca prognoza vjetra je odlična za područje gdje se vjetroelektrane nalaze
http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14428
Koliko sam ja primjetio mislim da se vjetroelekrane vode pod dugotrajnom financijskom imovinom pa se tako ni prihod nece vidjet vec samo dobit.
Ne znam koliko vremena treba fondovima da shvate da uprava dlkv na skupštini dioničara predlaže otkup dionica u vlastiti trezor do 10 posto kompanije po sadašnjim cijenama je to oko 30 milijuna, ako cijena dionice bude plus 200 to je oko 60 milijuna 🙂 što je duže ova cijena mnogi mogu ući u ovu dionicu…….
Shvatiti će fondovi 🙂 [thumbsup]
U čije ime ti pišeš ovdje? Danas je 23.07. i fondovi još ništa nisu shvatili.
Može li oklada da neće kupovati ništa ovih dana?
U čije ime ti pišeš ovdje? Danas je 23.07. i fondovi još ništa nisu shvatili.
Može li oklada da neće kupovati ništa ovih dana?
U čije ime ti pišeš?
Nisam napisao da će kupovati ovih dana, već da će kupovati kada dlkv bude kupovao na tržištu dionice, a tada će cijena biti?????
Odlično si rekao da fondovi ništa nisu shvatili 🙂 zar to nije odlična prilika za one koji shvaćaju 🙂
U vezi oklade? Ja se nikada ne kladim!
[/quote]
mislio je i dr. ivo da je nedodirljiv
živim za taj dan kad će i ove štetočine doći na red [angry]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/inPnTMAsM29an4y4xvpcKw==.pdf
Nagodba je utvrđena na iznos od 90,9 mil kuna bez PDV-a te predstavlja konačno priznati iznos
novčanih potraživanja Izvođača od strane Naručitelja
Premda su ukupno utužena potraživanja Dalekovoda prema ARZ-u iznosila više (122,0 mil kn),
Uprava se po savjetu pravnih stručnjaka koji su prognozirali dugotrajan spor odlučila na popuštanje i
prihvat nižeg iznosa vodeći se načelom vremenske preferencije novca i teške likvidnosne situacije u
društvu