Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,62 | 7.111 | 1,965 | 3,58 | 3,64 | 1,69% |
Dalekovod stari dug zamijenio novim!
nisu ni za kamate imali!
[thumbsup]
Loše jako loše sad dionica može zaroniti na 80 kuna slobodnim padom.
Moram priznati da je stvarno podosta bolno gledati kako nam imovina propada, ali …ljudi NETKO kupuje!
Znači ti imaš dionice i želiš da netko kupuje ja koji nemam vidim da Dalekovod pada svaki dan i da netko prodaje. Vidiš postoje dvije istine.
[/quote]
Danas ili sutra konačno idemo niže od 100 kuna dali je to prilika za dokup ili još čekati neznam.
Kolega bicina, ne samo da posjedujem iste, nego mi je i prosječna cijena znatno viša od postojeće,ali vjerujem u dlkv i neću prodavati, a i nemam love za dokupit!
Ali bit će za potomstvo!!!
Tako su i tete iz Kamenskog čuvale za potomstvo sad dionice vrijede 0 kuna.
[/quote]
Većina forumaša nema dobro mišljenje o Dalekovodu to baš nije pohvalno ni za jednu dionicu. Može značiti samo jedno idemo još niže.
Kakav ogavno drukanje se ovdje plete, ovo još nisam vidio ..
LIJEPO VAM PIŠE DANAS DA SU DVIJE TRANŠE ISKUPLJENE BEZ PROBLEMA :
http://www.zse.hr/default.aspx?id=41102
Plašite male dioničare jer znate da je u tijeku proces prodaje onog nebodera na Autocesti prema Ljubljani, onog tornja, SKytower ili ? , i da će Dalekovodu za njega sjesti 150 kn !! po dionici kad se proda, a da čak i da se ne proda da će sama vijest koja će prije ili poslije osvanuti u novinama o tome pogurati ovu dionicu barem 50 % sa ove cijene.
I zato organizirano drukate pad i vješto dokupljujete a činjenica da sam jedva uspio kupiti 120 komada jučer i danas po 107 prosjeka dokazuje da sam u pravu.
Može maximalno na 98 kn zaroniti, nema šanse da ide ispod HDEL-a, ali kontam da ćete se ako želite dalje rušiti morat ipak malo maknuti sa kupnje, jednostavno – preVIše nas je [lol] [thumbsup]
Hvala na objavi ovog protudrukerskog posta i relevantne informacije sa ZSE
Loše jako loše sad dionica može zaroniti na 80 kuna slobodnim padom.
[/quote]
Jako loš je jedino tvoj druk frende .. Nema govora o zaranjanju na 80 kn jer nas previše kupuje. 98 kn ti je ovdje dno dna, dvostruko, na koje pitanje dal će uopće pasti.
Čim netko poturi vijest da "možda ima kupca za SKYTOWER" ovo ide gore na 160 kn ..
Današnja je cijena jako jeftina u odnosu na kompletni cjenovni raspon unatrag 3 godine , otkad je krize .. Nikad DLKV nije bio jeftinije, osim tamo još 2005. i ranije čini mi se …
A ove godine mu je Vlada "uvaljala" 350 miliona kn poslova .. Očito se sprema ili nešto sa Plominom i Omblom ovdje, ili priča o prodaji tog SKYTOWER-a i zato ekipa masovno ruši jer žele količine, a svi znamo da najbolje curi u panici [thumbsup]
Samo dajte, srušite na 80 kn ako možete – ZImzi i ja onda uzimamo 2000 komada !
Plejboj
Iako imam ovu dionicu druk ti je malo naivan.
Do 110 kn možeš kupiti milijone kn .
Mene samo zanima zašto je ovakav pritisak na asku već mjesecima? [undecid]
I čisti graf već sam po sebi nudi neka konkretna razmišljanja
Pa da, dobro kažeš – Ako ga ova smedja na MACD probije opet odozgora a mogla bi samo da u pon ode na 111kn, onda opet slijedi ozbiljan rast .. Sad , sve ovisi kako tko čita te grafiće [lol]
Meni dovoljno govori to da se ekipa graba za ovu dionicu na ovoj cijeni isto kao na INGRI po 5.3 kn sada, s time što ovdje pazare malo veći znalci a na INGRI hahari i kockari a prodaje im TOP 10 [cool]
Over25 , meni se čini da si ti maloljetan [lol]
Do 110 danas čitav dan nije prošla niti jedna desetina jednog od tih tvojih "Milijone kn", da ne govorim da nas kupuje barem 6 – 8 već u ovom trenutku ..
Osim toga, na ASK-u do 110 svega 300 komada .. Gdje ti čupaš uopće tako izmšljene i krive podatke ? Jel imaš preko HYPO-a možda trading, čuo sam vec da njihov sistem pada svako malo, brejka se a usto i deru najgore provizije u gradu skupa s onim CREDOS-om (20 kn po nalogu u 2012. , užas ..)
Očito je neka mutljavina ovdje u igri, al ajde da vidimo kolko će trejderčići još duboko ići prije nego im maznemo te dionice [lol] [lol]
Većina forumaša nema dobro mišljenje o Dalekovodu to baš nije pohvalno ni za jednu dionicu. Može značiti samo jedno idemo još niže.
Većina forumaša ? Korisnik od: 20.03.2012. sugerira da ”idemo još niže” referirajući se na korisnike od: 15.03.2012.,18.12.2011. i 18.12.2011. opisujući ih kao ”većinu forumaša” ahahahahahaha uljepšao si mi dan sokole [lol]
Ljudi više nisu budale, znaju vrijednosti koje dalekovod daje, samo vjetorelektrane koje ima u vlasništvu dalekovodu će generirati oko 400 milijuna dobiti, a prihodi preko 1,2 milijardi dok novi kapaciteti nisu ubrojani s novim kapacitetima možemo očekivati preko 1 milijardu kuna dobiti i oko 3 milijarde Kn prihoda zajedno s postojećim. Trenutna tržišna kapitalizacija dalekovoda je oko 300 milijuna Kn, sigurno je da će doći do ulaska strateškog partnera ali po drastično većoj cijeni ………..
Nadam se da znaš da te svi imaju pravu tužiti koji su kupili dlkv ako se to ne dogodi, jer su pali pod tvoj utjecaj. Mnoge si zavio u crno svojim drukanjem, sjetimo se kada si preporučivao kupnju dalekvoda po 300 kn. Za čije interese si tada radio? Na sudu te glatko dobijaju a i sa naplatom nema problema. sjednu ti na imovinu, par ovrhica i zaćas se sve riješi
Dalekovod stari dug zamijenio novim!
nisu ni za kamate imali!
[thumbsup]
Zamjena starog duga za novi je pozitivna stvar za Dlkv-od.
Banke u ovim vremenima vrlo rijetko i nerado daju kredite.
Zamjena starog duga za novi je pozitivna stvar za Dlkv-od.
Banke u ovim vremenima vrlo rijetko i nerado daju kredite.
[/quote]
sve ok kolega nego jeste Vi vidili razliku između stare tranše i nove. To je ukupan trošak stare tranše a taj trošak je šokantan.
bakica je dala link na stranici ispred pa si pogledajte.