Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.197 | 1,971 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Ljudi više nisu budale, znaju vrijednosti koje dalekovod daje, samo vjetorelektrane koje ima u vlasništvu dalekovodu će generirati oko 400 milijuna dobiti, a prihodi preko 1,2 milijardi dok novi kapaciteti nisu ubrojani s novim kapacitetima možemo očekivati preko 1 milijardu kuna dobiti i oko 3 milijarde Kn prihoda zajedno s postojećim. Trenutna tržišna kapitalizacija dalekovoda je oko 300 milijuna Kn, sigurno je da će doći do ulaska strateškog partnera ali po drastično većoj cijeni :))………..
E da je to moguce potkrijepiti dokazima i brojkama!!!
Ako ova situacija sa okretanjem indeksa i vani potraje prema gospodinu fibboonaciju prvi značajni otpor se očekuje oko 128 kn [thumbsup]
Još uvijek se čeka na onaj inicijalni trzaj
…vidim da i tebi račun baš ne ide…a meni je žao,drugi put nabavi novu računaljku i čitaj malo između redaka…ili ispod vjetrenjače…
…možda su onda misli bistrije… [wink]a veliki šef nek ti čita priču…
@StatusQuo
…vidim da i tebi račun baš ne ide…a meni je žao,drugi put nabavi novu računaljku i čitaj malo između redaka…ili ispod vjetrenjače…
…možda su onda misli bistrije… [wink]
Bakiceee bok!
Dugo te nismo ovdje čitali…
Drago mi je da si se vratila…
Nemoj dati da te dečki zezaju… To su ti gadni zafrkanti… [lol]
Znam da ti ne pričaš na pamet, pa bih te zamolio ako si skuhala ručak, da umjesto njihovih odokativnih procjena izneseš u javnost pravu računicu prihoda, dugova, kredita, obveza…itd…
Ja bih to napravio al’ me žena stisla da moram peglati i bristi prašinu… [wink]
kamatna stopa 7,5 posto otplata 6 godina, na mjesečnoj razini, izađe ukupno na kredit od 400 milijuna Kn 94 milijuna Kn kamata iliti ukupna cijena kredita u 6 godina je 494 milijuna Kn, a prihod od vjetroelektrana je 120 milijuna Kn godišnje :), znači veliki plus 🙂
http://www.profitiraj.hr/kalkulatori/otplata/
Racunica ti je losa i kontradiktorna (takoder kontradiktorna sa podacima iznesenim prije).
Po ovoj tvojoj racunici bili bi definitivno u gubitku.
Ljudi više nisu budale, znaju vrijednosti koje dalekovod daje, samo vjetorelektrane koje ima u vlasništvu dalekovodu će generirati oko 400 milijuna dobiti, a prihodi preko 1,2 milijardi dok novi kapaciteti nisu ubrojani s novim kapacitetima možemo očekivati preko 1 milijardu kuna dobiti i oko 3 milijarde Kn prihoda zajedno s postojećim. Trenutna tržišna kapitalizacija dalekovoda je oko 300 milijuna Kn, sigurno je da će doći do ulaska strateškog partnera ali po drastično većoj cijeni :))………..
Samo si izostavio vremensko razdoblje toga 5-10-15-20 god. ???
@StatusQuo
…možda su onda misli bistrije… [wink]a veliki šef nek ti čita priču…
Ne brini ti za moju racunicu ne kazem ni ja da je dalekovod med i maslo ali sve ima svoju cijenu kad je jeftino i kad je skupo to svi znamo ali ja sam odgovorio na tvoj post kad kazes da kamate rastu lipo to obrazlozi po cemu rastu, a ne tako se javljat i govorit nesto sta je kontradiktorno s podacima koji su dostupni isto tako non stop spominjes obveze ako ih vec spominjes onda reci kakvi su i prihodi jer obveze bez prihoda ne znace nista radje napisi jednom kako triba post sa detaljima koje ti vidis nego samo spamat s takvim postovima uvjek istim dobro da je jednom dva puta ali kod tebe je to uvjek ista poruka barem 10 puta napisana samo u malo drugacijoj formi
Jedino sigurno je da će te gomila ljudi tužiti za nadoknadu štete koje si nanio svojim drukanjem i nagovaranjem na kupnju
Ne brini se ti što ja pišem argumentirano, većina bi trebala tužiti one koje pišu bez smisla, s smislom da unesu dozu straha i da prodaju………. Dionica postaje atraktivnija ako poslovanje se oporavlja a poslovanje dlkv se već oporavilo, izlaskom izvješća pa sve do kraja godine to će biti potvrđeno….. a time i cijena dionice daleko daleko više od ovih razina
Ako ova situacija sa okretanjem indeksa i vani potraje prema gospodinu fibboonaciju prvi značajni otpor se očekuje oko 128 kn [thumbsup]
Još uvijek se čeka na onaj inicijalni trzaj
[/quote]
A valjda sve kod nas ide gore tek nakon što takne 100 :-). LKRI se lijepo odbila od 100ice, VKDT još ljepše [smiley]