Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,58 | 3.580 | 1,000 | 3,58 | 3,64 | -1,10% |
U prolazu sam na tv čuo….Iraku fali 100.000 stambenih jedinica, ceste, mostovi, viadukti….Ima li neki link na tu vijesti?
http://hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews%5Bcat%5D=119&cHash=d7f45f87cb
kopirati cijeli link u browser
HRT DNEVNIK od 29.05. minuta 22 sekunda 07………
eeee da je šepa ledeni živ nešto bi se već našlo za zaposliti građevinsku operativu. big boss je postojan kao stijena, na ovoj dionici,,,,,ali je velika nizbrdica.teže mu je nego sizifu.
sad kad već komentirate Big Bossa, interesantno je kako ima dobru procjenu za dalekovod, imao je i za prvi kvartal, a dobru procjenu ima i za drugi kvartal. Zivo me interesira tko je on u dalekovodu pa ima skoro pa tocne informacije!
sad kad već komentirate Big Bossa, interesantno je kako ima dobru procjenu za dalekovod, imao je i za prvi kvartal, a dobru procjenu ima i za drugi kvartal. Zivo me interesira tko je on u dalekovodu pa ima skoro pa tocne informacije!
ima smisla ono što priča… 😉
…a što je rekao za drugi kvartal?
Daj pojasni malo kolega [pray]
ma on lupi pa ponekad i pogodi, ko čorava kokoš. tako je za PTKM tvrdio da će u 1Q imati 30 milja kuna dobiti, a bio je gubitak!
http://www.tso-epcg.com/img/1338359698.pdf
Evo jedan lijep natječaj za dlkv vrijedan 106 milijuna Eura u Crnoj Gori 🙂
Tko će tu pobjediti ? 🙂
ipak izbor ima EBDR, a već je dalekovod u Crnoj Gori radio velike 400 Kv dalekovode..
Meni je odlična stvar što trezor još nije počeo kupovati, kada počne kupovati kupovati će jeftinije a ne skuplje, i kupiti će dosta dionica koje će maknuti s tržišta kapitala, ova mini kriza je repriza prošlogodišnjeg previranja, svi sada kupuju pametno čekaju dno, jer više se zaradi :D, a u ovome mjesecu biti će i jake jake kupnje……….. 🙂
Promjene ići će od EU, pa izbori u Grčkoj pa SAD o jačem poticanju gospodarstva, ima dosta alata za rast..
Naše vjetroelektrane vrijedno rade i stvaraju nam kapital 🙂 kao i vrijedni radnici dlkv u RH i diljem EU 🙂