DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.11.2024. u 19:04
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

sve je to dobro, obveze se podmiruju, proveden plan restruktuiranja, vjetroelektrane proradile, još se gradi VE, a ovi poslovi u sloveniji, ukrajini i norveškoj naravno i u lijepoj našoj tek se trebaju realizirati (tako da od toga ništa još nije kapnulo na račun) još ako krenu čačićeve investicije do 2013 smo na 400 kn… LP [thumbsup]

a uprava je stavila rezerve za kupnju vlastitih dionica od 7.7 milijuna Kn, inače to se radi kada kompanija ima drastičan preokret u poslovanju, ili u slučaju obrane od preuzimanja, a trenutačno nema nikakvog preuzimanja, dakle ostaje preokret u poslovanju, tako je bilo i s Virom prije 2 godine……. [thumbsup]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

sve je to dobro, obveze se podmiruju, proveden plan restruktuiranja, vjetroelektrane proradile, još se gradi VE, a ovi poslovi u sloveniji, ukrajini i norveškoj naravno i u lijepoj našoj tek se trebaju realizirati (tako da od toga ništa još nije kapnulo na račun) još ako krenu čačićeve investicije do 2013 smo na 400 kn… LP [thumbsup]

a uprava je stavila rezerve za kupnju vlastitih dionica od 7.7 milijuna Kn, inače to se radi kada kompanija ima drastičan preokret u poslovanju, ili u slučaju obrane od preuzimanja, a trenutačno nema nikakvog preuzimanja, dakle ostaje preokret u poslovanju, tako je bilo i s Virom prije 2 godine……. [thumbsup]
[/quote]
Da preokret u poslovanju iz lošeg u još gore. [thumbsup]

Predmnijevam ono što sam i napisao prije nešto više od tjedan dana…
Ovo je dionica na kojoj će se dogoditi najveći rast na ZSE….mnogi će u čudu gledati kaj se događa… [cool]

[/quote]
Da preokret u poslovanju iz lošeg u još gore. [thumbsup]
[/quote]

kolega pa koliko bi vi nisko da skupite hrabrosti i uđete. vi ste jedan od onih koji samo pričaju dok karavane prolaze zar ne? [wink]
ide vam ovo danas fino iznad 130, preokret nabolje je očit kolega.

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

Iskreno, očekivao sam gore izvješće. Netko je napisao da se radi za Banke…milsim da je to trenutno i jedini izlaz s obzirom da one uvjetno generiraju WC potrebe za izvođenje aktivnih radova. Može se razmatrati ulaz.

Iskreno, očekivao sam gore izvješće. Netko je napisao da se radi za Banke…milsim da je to trenutno i jedini izlaz s obzirom da one uvjetno generiraju WC potrebe za izvođenje aktivnih radova. Može se razmatrati ulaz.

Dalekovod je jedan od najznačajnijih izvoznika u Hrvatskoj, ugovara profitabilne projekte s visokom dodanom vrijednošću i učinio je značajne interne promjene koje će mu omogućiti da osigura stabilno
poslovanje te smanji financijsku izloženost.

tako stoji u izvješću
HBOR davati će izvoznicima povoljne kredite, dakle kamate od 4-5 posto godišnje, dakle dalekovod će doći povoljno do financijskih sredstava, još oko 20 dana do kraja izgradnje skyoffice-a, dakle finaliziranje pa prodaja, u narednom periodu može se očekivati jak rast cijene dionice upravo zbog prodaje skyoffice-a ali i rast prihoda u ovome kvartalu prihodi će biti preko 600 milijuna Kn a biti će i lijepa dobit jer će biti uposleni svi kapaciteti i upravo zato je uprava odlučili kupiti dionice u trezor u iznosu od 7.7 milijuna Kn…..

iamo FI ima minus, vide se pozitivni pomaci….valjda zato cijena danas nije dodatno pala, nego čak lagano raste, što bi moglo značiti da je ovih 120-130 kn od većine ulagača prihvaćeno kao dno za dionicu DLKV.
za neki jači rast ipak treba sačekati neki pozitivan signal – novi veći posao, nekakav plus u poslovanju i slično što bi cijenu poguralo prema 200 kn

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

i upravo zato je uprava odlučili kupiti dionice u trezor u iznosu od 7.7 milijuna Kn…..

Samo 7.7 ?
S obzirom na sve one priče o izlasku na burzu u Varšavu pa poslije toga o iskoračenju na tržište Velike Britanije i članstvu u Transmit Energy trebali su se odlučiti za bar 77

Scrapman

e tako 130 probijeno, ništa momci od 100 kuna [lol] imali ste prilike na 123-125 trpati kad je trebalo

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

Meni su svi ovi komentari smiješni… ovdje vrlo skoro više nećemo uopće govoriti o cifri s 3 znamenke… sjećam se kad kupovao Ingru po 2.000 kn 2005. godine, i izlazio na 26.000 kn, a otišla je na 62.000 kn….to i danas ne mogu prežaliti…..
Al ovdje, ovdje neću pogriješiti…. ovo je dionica gdje sa 4500 komada želim riješiti svoju egzistenciju i egzistenciju svoje djece…..a tako će i biti…pis [proud]

Prihodi u odnosu na 2010 pali 29,7 %,; pad profitabilnosti te je zabilježen gubitak od 278 milijuna kuna a u odnosu na 5,4 milijuna kuna dobiti u 2010. godini i vi drukate na kupnju…i propuštene vlakove

[bye]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

iamo FI ima minus, vide se pozitivni pomaci….valjda zato cijena danas nije dodatno pala, nego čak lagano raste, što bi moglo značiti da je ovih 120-130 kn od većine ulagača prihvaćeno kao dno za dionicu DLKV.

do prije mjesec i po cijena dionce je bila 166 Kn, a tada se znalo otprilike da će biti gubitak u 1q, dok za ovaj 2q se puno toga zna, ali i potražnja za dionicama dlkv je sve veća i veća…… [thumbsup]

New Report

Close