DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 02:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
7.233
1,981
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Stvarno mi nije jasno od kud Vama takav optimizam za dionicu jednog građevinara. Svako slijedeće izvješće im donosi sve veće i veće dubioze. Daleko smo mi još od nekakvog pokretanja gospodarstva, a koje je osnovni preduvjet za rast građevinskog sektora. Ovdje su Vam jedini "osigurač" mirovinski fondovi, no ni oni se nisu baš proslavili u svojim dosadašnjim investicijama. Trenutno na ZSE postoje prilike koje su već i dana profitabile, a cjenovno su daleko jeftinije od građevinara. No vi vjerojatno znate zašto se ovdje još uvijek unutra.

Kupujem na 110 kuna za koji dan dećki pa stisnite malo.

Hebote sve neki pametnjakovići s dudicama,Nemate Vi ovde više koga uplašiti.Ovde se zbilo da se nemože više zbiti eventualno još malo ako izađe neko turbo loše izviješće.Vidim uskoro DLKV na puno većim razinama.

bit će bolje................

Možda ostane nešto i za vas……

Prodaje: Količina Cijena

680 127,00
81 127,98
10 127,99
35 128,88
10 128,89
156 129,50
35 129,90
35 129,96

marcello

Možda ostane nešto i za vas……

Uvijek ostane po većim cijenama………. [lol] [thumbsup]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

ovo strašilo sa skrivenim nalogom služi za spuštanje cijene, prošli tjedan je cijelo vrijeme bio iznad 135. da mu je žurba odavno bi prodao da zna nešto što ne bi smio znati. [wink]

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

izvjesce???
ovdje je napetost na vrhuncu….
-10 , -20 ili -35?

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

kad ce to izvješće?

Stvarno mi nije jasno od kud Vama takav optimizam za dionicu jednog građevinara. Svako slijedeće izvješće im donosi sve veće i veće dubioze. Daleko smo mi još od nekakvog pokretanja gospodarstva, a koje je osnovni preduvjet za rast građevinskog sektora. Ovdje su Vam jedini "osigurač" mirovinski fondovi, no ni oni se nisu baš proslavili u svojim dosadašnjim investicijama. Trenutno na ZSE postoje prilike koje su već i dana profitabile, a cjenovno su daleko jeftinije od građevinara. No vi vjerojatno znate zašto se ovdje još uvijek unutra.

Kupujem na 110 kuna za koji dan dećki pa stisnite malo.
[/quote]

niš ne brini, ako smo Ingru mogli zgurati na 3,80 ti nećeš imati problema kupiti na toj cijeni, samo napiši koliko komada, vidim da si pri parama dok ćeš dati 110,00

izvjesce???
ovdje je napetost na vrhuncu….
-10 , -20 ili -35?

kad ono +30 ………

vrijeme.hr[lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Nestalo im struje ili ribona za printer!?!?

Izaslo –11 mil
ali cak i dobro. smanjili uk rashod povecali prihod u odnosu na proslu

no idalje je minus minus

. 11 Mil ….za ovakvog građevinara – nije ništ.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close