Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
drugari, vrijeme je da ovog posrnulog diva vratimo iznad 130,00
Vrijeme je za 110 kuna a i bliže je 130 je nedostižno sad kad dionice tonu.
[/quote]
Ak padne na 110 kn, ja ti poklonim svojih 4500 komada… [cool]
Ovo je dionica koja će imati daleko najbrži uzlet na ZSE….mnogi će u čudu gledat kaj se to događa… [proud]
[/quote]
Ovo je dionica koja će imati daleko najbrži uzlet na ZSE….mnogi će u čudu gledat kaj se to događa… [proud]
[/quote]
Mnogi se već odavno pitaju šta se tu događa ali nažalost odgovora bar pozitivnog za sada nema, stižu vijesti sve jedna gora od druge, izvješće jedno gore od drugoga, zaduživanje na sve strane.
[/quote]
[/quote]
Mnogi se već odavno pitaju šta se tu događa ali nažalost odgovora bar pozitivnog za sada nema, stižu vijesti sve jedna gora od druge, izvješće jedno gore od drugoga, zaduživanje na sve strane.
[/quote]
Na koliko bi ta loša kretanja firme mogla pritisnuti dionicu Dalekovoda ?
Mogla bi dionica ponovno na 100 kuna.
evo Bakice znači idemo up… [tongue]
Opet nema izvjesca.
Sta li Skansiji, Tipurici i ostali opet kuvaju?
Samo da ne bude prije objave izvjesca, dobili
posao vrijedan 2 mil kuna (sa ili bez PDV).
Mislim da ce iduca dva razdoblja bit ok nikakvih iznenadjenja ne bi trebalo bit samo iz jednog razloga sta ce promjene vrijednosti zaliha proizvodnje u tijeku i gotovih proizvoda bit uglavnom negativne sta ce pozitivno utjecat na izvjesce u konacnici to je ono sta se da zakljucit iz zadnjeg izvjesca ako sam dobro zakljucio danas gledajuci zadnje izvjesce 🙂
Mislim da ce iduca dva razdoblja bit ok nikakvih iznenadjenja ne bi trebalo bit samo iz jednog razloga sta ce promjene vrijednosti zaliha proizvodnje u tijeku i gotovih proizvoda bit uglavnom negativne sta ce pozitivno utjecat na izvjesce u konacnici to je ono sta se da zakljucit iz zadnjeg izvjesca ako sam dobro zakljucio danas gledajuci zadnje izvjesce 🙂
Ako su ugovorili dosta novih poslova, a jesu, onda bi trebali imati trosak pripreme proizvoda, a samim time i pozitivne promjene vrihednosti zaliha proizvodnje u tijeku i gotovih proizvoda (pogotovo vezabo za poslove u nordijskim zemljama).
Ako su ugovorili dosta novih poslova, a jesu, onda bi trebali imati trosak pripreme proizvoda, a samim time i pozitivne promjene vrihednosti zaliha proizvodnje u tijeku i gotovih proizvoda (pogotovo vezabo za poslove u nordijskim zemljama).
Budemo vidjeli sve 🙂
Stvarno mi nije jasno od kud Vama takav optimizam za dionicu jednog građevinara. Svako slijedeće izvješće im donosi sve veće i veće dubioze. Daleko smo mi još od nekakvog pokretanja gospodarstva, a koje je osnovni preduvjet za rast građevinskog sektora. Ovdje su Vam jedini "osigurač" mirovinski fondovi, no ni oni se nisu baš proslavili u svojim dosadašnjim investicijama. Trenutno na ZSE postoje prilike koje su već i dana profitabile, a cjenovno su daleko jeftinije od građevinara. No vi vjerojatno znate zašto se ovdje još uvijek unutra.