Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
u Dusselsorf-u
već imaju u vlasništvu …………..
[/quote]
sve je otvoreno, ali smatram da će dalekovod svoj udio u skyoffice-u prodati puno brže nego prošle godine, jer u RH je vladala nesigurnost, stoga u narednom periodu doista možemo očekivati da će se desiti prodaja skyoffice-a
[/quote]
Ma da, asda je kao klima puno bolja i dlkv puno bolje stoji. Moš mislit, baš me zanima izvješće [rolleyes]
Naravno da nemam dlkv i ovaj post nije nagovor na kupnju ili prodaju dlkv
[/quote]
Pa frajeru, dionice se i kupuju kad ih nitko neće….kad se ti odlučiš na kupovinu, ja ću počet lagano razmišljati o izlasku…
u Dusselsorf-u
već imaju u vlasništvu …………..
[/quote]
sve je otvoreno, ali smatram da će dalekovod svoj udio u skyoffice-u prodati puno brže nego prošle godine, jer u RH je vladala nesigurnost, stoga u narednom periodu doista možemo očekivati da će se desiti prodaja skyoffice-a
[/quote]
Ma da, asda je kao klima puno bolja i dlkv puno bolje stoji. Moš mislit, baš me zanima izvješće [rolleyes]
Naravno da nemam dlkv i ovaj post nije nagovor na kupnju ili prodaju dlkv
[/quote]
Pa frajeru, dionice se i kupuju kad ih nitko neće….kad se ti odlučiš na kupovinu, ja ću počet lagano razmišljati o izlasku…
[/quote]
kupujem dionice, ali ne ove, nisam frajer, samo komentiram. Nemoj se ljutiti, oprosti ako sam te nečim izazvao.
Fini ste i pristojni….da bi riječ čovjek rekao…
Po meni najveći problem Dalekovoda je njegova vlasnička struktura…mirovinci. To nisu ozbiljni vlasnici. I država je bolja od njih…
Danas definitivno Dalekovod ispod 120 kuna a možda i niže sutra već prilika za dokup.
ti si "definitivno" dobar predviđač
kapitalizam je pojeo ovu firmu.
dok se radilo, gradilo i čuvala radna mjesta, svima je bilo odlično.
plaće, dobit, reference, poslovi…
a sad dugovi i minusi
kapitalizam je pojeo ovu firmu.
dok se radilo, gradilo i čuvala radna mjesta, svima je bilo odlično.
plaće, dobit, reference, poslovi…
a sad dugovi i minusi
socijalizam bivše Uprave je uništio ovu firmu.umjesto konsolidacije u 2009-2010, trošilo se nemilice, bez prave strategije i prilagođavanju novim tržišnim uvjetima…kapitalizam ulaskom mirovinaca je možda spasi.
Po meni najveći problem Dalekovoda je njegova vlasnička struktura…mirovinci. To nisu ozbiljni vlasnici. I država je bolja od njih…
Ne treba zaboraviti netransparenetnost vlasnistva ostalih vecih dionicara kao sto su:
Skansi, Tipuric, Telegra i ostali.
Kroz cijelo vrijeme makinacija i preslagivanja banke su drzale ljestve. A sad su te iste banke preko Fondova jedni od vecih dionicara Dalekovoda.
Kad se sve zbroji, po mom misljenju je najveci problem netransparentnost rada Uprave i NO, odnosno fondova.
Ne treba zaboraviti netransparenetnost vlasnistva ostalih vecih dionicara kao sto su:
Skansi, Tipuric, Telegra i ostali.
Kroz cijelo vrijeme makinacija i preslagivanja banke su drzale ljestve. A sad su te iste banke preko Fondova jedni od vecih dionicara Dalekovoda.
Kad se sve zbroji, po mom misljenju je najveci problem netransparentnost rada Uprave i NO, odnosno fondova.
[/quote]
Potpuno se slažem. U ovakvoj situaciji rascjepkanog vlasništva uprava može raditi što god hoće…
skriveno strašilo se povuklo dobrano odozada na asku [lol]