DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 18:37
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

…a uuu,netko se razljutio… [lol] [lol] [shocked],trebat ću ja češće pjevat… [proud]

Ne računaj da sam se ja razljutio, ne misliš valjda? Razljutio se onaj koji je i tebi i meni dao odličnu ocjenu, ha, ha……. [lol] Pjevaj do mile volje…….

marcello

KOliko god su vukli, fondovi nisu držali vodu , do prvih izvješća ove godine…vjerojatno
nije još situacija dobra, usprkos povećanim prihodima…pa, čekajmo- dalje bolja vremena…….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Nema stop loss jarane!

Dovoljna mi je informacija koji tenderi su u tijeku i tko će biti slavodobitnik na istom tom tenderu, nema stop loss, moj target je 110 kn…., volio bih da dojde jos jednom, a onda slijedi lansiranje ——>

Vidjet ćemo 02.05. rezultate prvog tromjesečja pa da vidimo tko je na gubitku a tko se oporavlja!

+ DLKV jučer…

Pa sad nek ide di god hoće.. [kiss]

A BALVANA!!! :) :) :)

+ DLKV jučer…

i eto ga otišao je, dolje. drugari do kuda će ovo dolje, ja vam držim trenutno bid s dva naloga na 130 i 133.

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

+ DLKV jučer…

i eto ga otišao je, dolje. drugari do kuda će ovo dolje, ja vam držim trenutno bid s dva naloga na 130 i 133.
[/quote]

Ah kolega još malo po meni nekih 10tak kn i to je to 🙂

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

http://www.2shared.com/photo/uvclVeOl/DLKV8.html

He who overcomes others is strong, but he who overcomes himself is mighty.

+ DLKV jučer…

Pridružujem se!

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Ovdje se čeka rasplet financijske situacije.

Ovdje se čeka rasplet financijske situacije.

Ja bih dodao i rasplet vlasnickih pozicija, te
poboljsanje transperentnosti rada Uprave i Nadzornog odbora (Fondova)

Je li netko zna imaju li jos uvijek Skansi, Tipuric, Telegra i dr zabranu glasovanja, prema rješenju Hanfe, na predstojecoj glavnoj skupstini?

Hoćemo li još danas ili u ponedjeljak kliznuti ispod 130 kuna što mislite.

New Report

Close