Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
Oćekivam i ovdje eksploziju!!
Neznam što se ceka?
Mislim da polako nofci iz INGRE sele u DLKV IGH i HDEL…
Lopovluk na ZSE…. toliko o današnjem trgovanju građevinskim sektorom!
Ajd nemoj tako, kako je bilo onima (nama) kojim smo sve ovo vrijeme bili u Ingri pa se svi pravili ludi i ismijavali s nama.
Budi covjek.
Ekipa s Ingre ce ti sigurno doci ovdje, stoga Boga moli da tamo sto vise zaradi(mo).
Veseli me svaki rast na ZSE, ali ne onaj koji kreiraju veliki igrači na čudan način.
Morate priznati da je krajnje čudno (i krajnje nemoralno) da svi građevinarci danas i proteklih dana rastu, i onda danas u jednom trenutku svi odjednom krenu padat. Neki više neki manje, ali dovoljno da se zapazi kako veliki igraju na kartu panike da male izguraju van!! Čista krađa, na kapitalistički način.
prodao na 153,90
ako je sa plusom,čestitam [thumbsup]
Zašto se dežurna gospođica ne javlja kad raste???
…valjda joj nije dovoljno naraslo… [rolleyes]e,te gospođice… [tongue]
Ajde recimo da ova firma – Dalekovod ima potencijala za rast pa me ne čudi što će rasti slijedećih dana. Znam , ne treba ponavljati – dugovi itd ali ipak radi se i vani i doma, nije klasični građevinar plus Čačić planovi- ima to smisla.
o čemu ti lupetaš???? poslovanje im je koma, gubitak enorman -270 milijuna kuna!! poslova je premalo za servisranje dugova! projekti vlade su samo mrtvo slovo na papiru, to će možda u realizaciju tek u drugoj polovini godine, a većina vjerojatno uopće ni neće! dakle o čemu ti drukaš????
[/quote]
Malo osvježimo memoriju.