DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
4.415
1,184
3,72
3,74
-0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

…posla ima…pa vidi se…ne znam koja je firma u poslijednje vrijeme dobila toliko ugovora?…u RH i svijetu…a bit će ih neminovno još više…kako bi se reklo, dolazi posao po "difoltu"…ma dobro, svi to ionako znate…DLKV je sam po sebi specifična/specijalizirana firma…s tradicijom, referencama,bla,bla,bla…a da ne govorim o cijenovnoj konkurenciji…može u cijeni izvođenja radova parirati bilo kojoj europskoj firmi te vrste…hm, ja osobno navijam za realizaciju poslova u UK…kako mi se vidilo, velike su tu cifre u điru…dugoročno…više me brine da li bi DLKV onda uspio odraditi sve ugovorne obveze?…već su sada raštrkani u pola svijeta…
….nego što sam Vam htio reći, nije problem DLKV u poslovima i ciframa (gubicima)…sve će to sjest na svoje…
…nego je najveći problem, a za one koji su imalo upućeni u stanje stvari u DLKV, to isto potvrditi, dugogodišnje loše upravljanje firmom, misleći pri tome na zapošljavanje rodbine, prijatelja, poznanika na izmišljena radna mjesta, pa onda krađe imovine/materijala/alata od strane radnika, skladištara, poslovođa i rukovodečih…pa onda radi cijela vojska menadžera koji imaju plaće boli glava…zar šef računovodstva mora biti menadžer?…to inače rade babe s "SSS"…onda imaju čudo službenih vozila u voznom parku…godinama su dijelili novce iz kasice prasice, nekome za nešto…sjetite se samo, to mi je odmah zaflešalo u glavi, kad je debos LM dao Hajduku 10 mil.kn…za što?…itd,itd…klasična priča iz društvene firme…naslijeđe tekovine, e!…kad su jače stisnuli problemi, onda je rukovodstvo krenulo u restrukturiranje…vauuu!…riješili se starih i nemoćnih…a tko je ostao???…ovi što troše, a niš koristi od njih!…sad su nedavno primjerice ti isti poslali u Norvešku pogrešan kontigent opreme za bauštelu…živilo poslovanje!!!…ima još takvih primjera ali da ne duljimo…
…inače samo lako štivo pišem!…lp…

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

kazin danas! [shocked]

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

Pa kaj se dogodila blokada?
Kaj nije max cijena danas 136,13 kn?

pipi je malo mlatio slamu i dionica odmah ide gore. ne zadugo.

pipi je malo mlatio slamu i dionica odmah ide gore. ne zadugo.

nije ti lako ovo gledat [lol]

http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=DLKV-R-A

Az Profit + 4067

Tko ima sreću nije mu potreban razum, tko ima razum potrebna mu je sreća.

http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=DLKV-R-A

Az Profit + 4067

tragedija kako razbacuju novac….za koji dan će opet stati s kupnjom, a što onda????

moji postovi su moje osobno mišljenje,nisu investicijski savjeti niti poziv na trgovanje dionicama!!!

"……U Banskim dvorima u dva su tjedna riješili dozvole za vjetroelektrane od 124 megavata, što su investicije od 186 milijuna eura, koje su ležale godinama u ladicama lokalnih dužnosnika……"

http://www.vjesnik.hr/Article.aspx?ID=DBD64FBB-C5A6-4678-AAA9-3190856371CF

marcello

up?
mislim da su nekaj o tome napisali u zadnjem izvjescu za dovrsetak vjetroelektrane

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

DLKV u Ingrinoj zavjetrini lagano, gotovo neprimjetno UP! [cool]

Oćekivam i ovdje eksploziju!!
Neznam što se ceka?

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Oćekivam i ovdje eksploziju!!
Neznam što se ceka?

vjerovatno čekaju da im Bakica da signal u noći [lol]

ps.zašto sam moderiran?

New Report

Close