Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
…posla ima…pa vidi se…ne znam koja je firma u poslijednje vrijeme dobila toliko ugovora?…u RH i svijetu…a bit će ih neminovno još više…kako bi se reklo, dolazi posao po "difoltu"…ma dobro, svi to ionako znate…DLKV je sam po sebi specifična/specijalizirana firma…s tradicijom, referencama,bla,bla,bla…a da ne govorim o cijenovnoj konkurenciji…može u cijeni izvođenja radova parirati bilo kojoj europskoj firmi te vrste…hm, ja osobno navijam za realizaciju poslova u UK…kako mi se vidilo, velike su tu cifre u điru…dugoročno…više me brine da li bi DLKV onda uspio odraditi sve ugovorne obveze?…već su sada raštrkani u pola svijeta…
….nego što sam Vam htio reći, nije problem DLKV u poslovima i ciframa (gubicima)…sve će to sjest na svoje…
…nego je najveći problem, a za one koji su imalo upućeni u stanje stvari u DLKV, to isto potvrditi, dugogodišnje loše upravljanje firmom, misleći pri tome na zapošljavanje rodbine, prijatelja, poznanika na izmišljena radna mjesta, pa onda krađe imovine/materijala/alata od strane radnika, skladištara, poslovođa i rukovodečih…pa onda radi cijela vojska menadžera koji imaju plaće boli glava…zar šef računovodstva mora biti menadžer?…to inače rade babe s "SSS"…onda imaju čudo službenih vozila u voznom parku…godinama su dijelili novce iz kasice prasice, nekome za nešto…sjetite se samo, to mi je odmah zaflešalo u glavi, kad je debos LM dao Hajduku 10 mil.kn…za što?…itd,itd…klasična priča iz društvene firme…naslijeđe tekovine, e!…kad su jače stisnuli problemi, onda je rukovodstvo krenulo u restrukturiranje…vauuu!…riješili se starih i nemoćnih…a tko je ostao???…ovi što troše, a niš koristi od njih!…sad su nedavno primjerice ti isti poslali u Norvešku pogrešan kontigent opreme za bauštelu…živilo poslovanje!!!…ima još takvih primjera ali da ne duljimo…
…inače samo lako štivo pišem!…lp…
kazin danas! [shocked]
Pa kaj se dogodila blokada?
Kaj nije max cijena danas 136,13 kn?
pipi je malo mlatio slamu i dionica odmah ide gore. ne zadugo.
nije ti lako ovo gledat [lol]
tragedija kako razbacuju novac….za koji dan će opet stati s kupnjom, a što onda????
"……U Banskim dvorima u dva su tjedna riješili dozvole za vjetroelektrane od 124 megavata, što su investicije od 186 milijuna eura, koje su ležale godinama u ladicama lokalnih dužnosnika……"
http://www.vjesnik.hr/Article.aspx?ID=DBD64FBB-C5A6-4678-AAA9-3190856371CF
up?
mislim da su nekaj o tome napisali u zadnjem izvjescu za dovrsetak vjetroelektrane
DLKV u Ingrinoj zavjetrini lagano, gotovo neprimjetno UP! [cool]
Oćekivam i ovdje eksploziju!!
Neznam što se ceka?
Oćekivam i ovdje eksploziju!!
Neznam što se ceka?
vjerovatno čekaju da im Bakica da signal u noći [lol]
ps.zašto sam moderiran?