Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,62 | 7.111 | 1,965 | 3,58 | 3,64 | 1,69% |
ovdje se digla dividenda,čestitke kupcima na 109,xx [thumbsup]
ps.nisam kupovao,malo sam tanak sa cashom
Zanimljivo,skida se s aska sve u 16 a nitko niti da bekne [proud]
Zanimljivo,skida se s aska sve u 16 a nitko niti da bekne [proud]
a svi se boje da ak beknu da neće dugo trajati, vjerojatno niti neće, al da je lijepo promatrati … lijepo je … šta je je
http://business.hr/ekonomija/vjetroelektrane-na-jadranu-otvorile-bi-30-000-radnih-mjesta-109366
ajmooooooooo
Ajde recimo da ova firma – Dalekovod ima potencijala za rast pa me ne čudi što će rasti slijedećih dana. Znam , ne treba ponavljati – dugovi itd ali ipak radi se i vani i doma, nije klasični građevinar plus Čačić planovi- ima to smisla.
Malo sam bocnuo nek se nađe vidi se da ima interesa, samo daleko je ovo od nekog konkretnog rasta dok god se ne otklone rizici u poslovanju koji nisu ni malo zanemarivi, prevelike kamate i nedostatak novca za daljne neometano poslovanje rijesit ce se vec ne sumnjam samo pitanje je na koji nacin i kako ce to utjecat na dionicu i koliko ce vremena trebat da se pokaze dobit, a to se vjerovatno nece dogodit ove godine.
Ajde recimo da ova firma – Dalekovod ima potencijala za rast pa me ne čudi što će rasti slijedećih dana. Znam , ne treba ponavljati – dugovi itd ali ipak radi se i vani i doma, nije klasični građevinar plus Čačić planovi- ima to smisla.
o čemu ti lupetaš???? poslovanje im je koma, gubitak enorman -270 milijuna kuna!! poslova je premalo za servisranje dugova! projekti vlade su samo mrtvo slovo na papiru, to će možda u realizaciju tek u drugoj polovini godine, a većina vjerojatno uopće ni neće! dakle o čemu ti drukaš????
o čemu ti lupetaš???? poslovanje im je koma, gubitak enorman -270 milijuna kuna!! poslova je premalo za servisranje dugova! projekti vlade su samo mrtvo slovo na papiru, to će možda u realizaciju tek u drugoj polovini godine, a većina vjerojatno uopće ni neće! dakle o čemu ti drukaš????
[/quote]
priča o potencijalu koji postoji. Gubitak je više od pola posljedica otpremnina i restrukturiranja. Restrukturiranje je u tijeku, poslova ima, prodaju se neki teretni asseti. Dakle potencijal postoji. Očekivanja su da će 2012 biti na nuli. Tek sljedeće godine će buknuti dobar dio efekata restuktuiranja. E sad koliko je to sve ostvarivo, to je stvar vjere i procjene. Čovjek o tome govori. On u taj potencijal vjeruje, ti ne vjeruješ.
Ulaganja HEP-a
Iz Vlade su u više navrata poručili da će HEP velika sredstva uložiti u obnovu prijenosne mreže. Tako će u kratkom razdoblju “zavrtjeti” mini investicijski ciklus.
A Danko Končar razmišlja…….