DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 01:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dosta je bilo po bidu.

tko hoće kupit morat će skidat prodaju [wink]

ovdje se digla dividenda,čestitke kupcima na 109,xx [thumbsup]

ps.nisam kupovao,malo sam tanak sa cashom

Zanimljivo,skida se s aska sve u 16 a nitko niti da bekne [proud]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Zanimljivo,skida se s aska sve u 16 a nitko niti da bekne [proud]

a svi se boje da ak beknu da neće dugo trajati, vjerojatno niti neće, al da je lijepo promatrati … lijepo je … šta je je

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

http://business.hr/ekonomija/vjetroelektrane-na-jadranu-otvorile-bi-30-000-radnih-mjesta-109366

ajmooooooooo

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

…vauuu [lol]

Tko ima sreću nije mu potreban razum, tko ima razum potrebna mu je sreća.

Ajde recimo da ova firma – Dalekovod ima potencijala za rast pa me ne čudi što će rasti slijedećih dana. Znam , ne treba ponavljati – dugovi itd ali ipak radi se i vani i doma, nije klasični građevinar plus Čačić planovi- ima to smisla.

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Malo sam bocnuo nek se nađe vidi se da ima interesa, samo daleko je ovo od nekog konkretnog rasta dok god se ne otklone rizici u poslovanju koji nisu ni malo zanemarivi, prevelike kamate i nedostatak novca za daljne neometano poslovanje rijesit ce se vec ne sumnjam samo pitanje je na koji nacin i kako ce to utjecat na dionicu i koliko ce vremena trebat da se pokaze dobit, a to se vjerovatno nece dogodit ove godine.

Ignore : renči

Ajde recimo da ova firma – Dalekovod ima potencijala za rast pa me ne čudi što će rasti slijedećih dana. Znam , ne treba ponavljati – dugovi itd ali ipak radi se i vani i doma, nije klasični građevinar plus Čačić planovi- ima to smisla.

o čemu ti lupetaš???? poslovanje im je koma, gubitak enorman -270 milijuna kuna!! poslova je premalo za servisranje dugova! projekti vlade su samo mrtvo slovo na papiru, to će možda u realizaciju tek u drugoj polovini godine, a većina vjerojatno uopće ni neće! dakle o čemu ti drukaš????

moji postovi nisu savjet niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

o čemu ti lupetaš???? poslovanje im je koma, gubitak enorman -270 milijuna kuna!! poslova je premalo za servisranje dugova! projekti vlade su samo mrtvo slovo na papiru, to će možda u realizaciju tek u drugoj polovini godine, a većina vjerojatno uopće ni neće! dakle o čemu ti drukaš????
[/quote]

priča o potencijalu koji postoji. Gubitak je više od pola posljedica otpremnina i restrukturiranja. Restrukturiranje je u tijeku, poslova ima, prodaju se neki teretni asseti. Dakle potencijal postoji. Očekivanja su da će 2012 biti na nuli. Tek sljedeće godine će buknuti dobar dio efekata restuktuiranja. E sad koliko je to sve ostvarivo, to je stvar vjere i procjene. Čovjek o tome govori. On u taj potencijal vjeruje, ti ne vjeruješ.

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

http://www.vecernji.hr/biznis/prve-investicije-vlade-pleso-ide-francuzima-a-plomin-natjecaj-clanak-379865

Ulaganja HEP-a

Iz Vlade su u više navrata poručili da će HEP velika sredstva uložiti u obnovu prijenosne mreže. Tako će u kratkom razdoblju “zavrtjeti” mini investicijski ciklus.

A Danko Končar razmišlja…….

http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/Danko-Koncar-bi-gradio-vjetroelektrane-na-pucini-o-skverovima-jos-razmislja

marcello

New Report

Close