DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 14:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
7.197
1,971
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

još jedan dokaz da nas uprava drži za budale
koje ništa netreba zanimat pa da oni rade kao do sada za svoj interes i nteres svojih rođaka i prijetelja kao onog iz splita

u nadzornom odboru su ljudi iz mifova pa ako je tako kao ti kažeš onda su i oni u to uvučeni jel tako?
[/quote]
već ćemo na prvoj skupštini vidjeti u čiji rog pušu
zar i njima nebi trebalo biti u interesu prodaja većinskog paketa strateškom partneru
i rast cijene dionice od 100 do 200%
samo način na koji im je prodan udjel sugerira da je to sve ista ekipa
telegra je sve prodala po 275 omv plavom pa kupila opet od dlkv po 245
kao da su znali da će se prodavat,pa nismo mala djeca
telegra je sigurno miličićev igrač
a ostali će pokazati na skupštini
bilo je na brzaka i bez šanse da se vanjski igrači uključe
samo prodaja večinskog paketa strateškom partneru i to odmah ili prst dole
ove naznake mogućeg su kao i ona najava izlistanja u varšavi (da se ekipa iskrca)
bacanje prašine u oči,meni je toga dosta[angry]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

čemu frka napravljeno je rekonstruiranje, počeli su polako i poslovi u lijepoj našoj, od ovih stranih nije još ništa kapnulo, biti će to dobro… 😉

Hebote ekipi nikad ne valja,kad nema posla pa zašto,kad ima posla preko glave opet zašto,zašto bi kupovali neizvjesnost.Pa ko Vas sili kupovati ako mislite da će ići niže VI ne kupujte,ja mislim da je povoljno i spreman sam kupovati.Tu se ekipa glupira sa izvješćem,izvješće je naravno moglo biti bolje ali tko je malo bolje pročitao izvješće nije ni toliko crno i zna o čemu govorim.Vi pričekajte da nestane neizvjesnosti i onda kupite.

bit će bolje................

e da mi je netko rekao kad sam kupovao po 1500 da ce dlkv vrijedi 110 ne bi mu vjerovao, mozda zato mi je sada tesko vjerovati da ce jednog dana biti 200-300 ili vise.. stisnut zube i cekat, nema druge

Kako god bilo, boli onaj dokap po 245, boli..
Ili bolje da kažem peće, uzeli mi ga i mlatili po koprivama iako nije njihov.
Ako nitko od ovih digića koji sjede u mif-ovima neće odgovarati za sramotno spašavanje portfelja banaka onda nismo za drugo nego da svi zajedno kopamo po kontenjerima, ako će biti što za iskopati, dok će oni koji su mlatili negdje banketirati i piti šapanjac.
Sramota za "pravnu, demokratsku" državu.

čemu frka napravljeno je rekonstruiranje, počeli su polako i poslovi u lijepoj našoj, od ovih stranih nije još ništa kapnulo, biti će to dobro… 😉

Hebote ekipi nikad ne valja,kad nema posla pa zašto,kad ima posla preko glave opet zašto,zašto bi kupovali neizvjesnost.Pa ko Vas sili kupovati ako mislite da će ići niže VI ne kupujte,ja mislim da je povoljno i spreman sam kupovati.Tu se ekipa glupira sa izvješćem,izvješće je naravno moglo biti bolje ali tko je malo bolje pročitao izvješće nije ni toliko crno i zna o čemu govorim.Vi pričekajte da nestane neizvjesnosti i onda kupite.
[/quote]
Kupovanje u vrijeme neizvjesnosti obično bude nagrađena [thumbsup]

Ako nitko od ovih digića koji sjede u mif-ovima neće odgovarati za sramotno spašavanje portfelja banaka onda nismo za drugo nego da svi zajedno kopamo po kontenjerima, ako će biti što za iskopati, dok će oni koji su mlatili negdje banketirati i piti šapanjac.

KRivo mi je šta svi prdite o tim kapitalizacijama,šta će biti jednog dana kada cijena dođe na 500,1000 kuna.Nervira me ta neobjektivnost,svi bi Vi da kupite pa da Vam fondovi dižu cijenu.Ima dioničara koji su je kupovali po 1000 i još je drže,vjerovatno njima cijena iz dokapitalizacije izgleda kao jackpot.Joj joj, pa nije Vam tržište kapitala dobrotvorna ustanova.

bit će bolje................

to su mislili i OMF-ovi kad su pred godinu dana plaćali u dokapu po 245 kn…a to su mislili i mali ulagači koji su ih slijedili u kupnji…. isto su mislili i kad je DLKV pao na 145 kn…a isto misle i danas na 110 kn….

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

[/quote]
[/quote]
ovo nije obično vrijeme.

[/quote]
[/quote]
Da nagrađeno daljnjim gubitkom uloženog keša u dioinicu koja je i dalje u padu.

volim pad do 35 % ali ne velike lomove

az fondovi ni bilo koji drugi se nisu do sad javili znači sticali su jučer valjda neki privatni računi

Historia nie jest tylko czarna i nie jest tylko biała. Tak widzę i swój ślad na życiowej drodze.

Kako sad izgleda ode mi i ispod 100 kuna ?

Pa isto to rade na HT-u. Lako je biti general poslije bitke. Upozorite ih sad da ne čuvaju cijenu na HT-u jer će pasti cijena na 100 kn. Ulaganje u Dlkv po 245 kn je u ono vrijeme bilo OK.

New Report

Close