Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
nebu baš odma na 3xx ili 4xx odma ali da kaska za ostalim gradjevinama stoji , večina odradila cca 30 % a mi 5 %
…e,moj crni Tomo,pa vidiš mu danas krvnu sliku,vidiš da je na pomolu "teška gripa"… [lol]
[/quote]
….dobar je Dalekovod.DALEKO-VOD(i). Sa 1900 do 115kn.stvarno DALEKO-VOD-i.
Dobro je u svemu tome,šta se Uprava dobro pripremila i organizirala za taj daleki put.
p.s.DALEKO-VODi, DALEKOVOD.
Ja sam mislila da će netko razgrabiti tih 1000 komada na prodaji….a vidi stranja…!
Ne volim nikad pisati o potezima oko dionica, radije o metlama i kolačima, ali ovo je stvarno previše
kad vidim što se događa, kad se malo jača prodaja izloži.
nisu se ni danas az mirovinci i onaj profit fond javili da su sticali,oni se od nove godine ne javljaju a neko je ipak tu.ništa šta je prodano nije završilo u blatu a bile su skidane i one tisućice na preko 130 prije dvadesetak dana.
Tako misli 98% ulagača… misle si, sačekat ću ja još malo, mora to dolje. Pa ode još gore. Naravno da je sve teže uči što je veći rast bio… [cool]
[/quote]
Je, baš je išlo gore. Vjerovao sam u ovu dionicu sve od još dok je bila 500 i kusur, pa dokupljivao, smanjivao ulaz sve do cijena od 200 i kusur… ali onda sam rekao fakof dalekovod. Još budala nisam htio prodat, reko previše je palo, mora to gore. Na kraju sam previše poludio i prodao prije par mj. i nisam pogriješio za sad.
[/quote]
Pa o tome ti i pričam kolega… [lol]
Nisi odabrao pravi trenutak. Pravi trenutak se upravo dogodio… [cool] Nema više dolje, al kad ekipa to shvati, evo nas na debelo preko 3xx ili 4xx kuna… [cool]
[/quote]
a argument vam je koji?
bum 1684 po bidu…
…ne bih tri put pogađala tko ih je prodao… [rolleyes] [tongue]ono kad neće milom,onda ideš silom… [lol]
bum 1684 po bidu…
slično ko u četvrtak po asku do 128
Unatoč velikom broju novoskopljenih ugovora Dalekovodova dionica već duže vrijeme konstantno pada. Tako je s prosječnih 143 kune u studenom 2011. godine cijena Dalekovodove dionice u veljači ove godine bila uglavnom ispod 120 kuna.
…
…a to onaj probni balončić… [lol] [lol]
[/quote]
ako je probni onda probni za šta? jel uspjela proba?
Je, baš je išlo gore. Vjerovao sam u ovu dionicu sve od još dok je bila 500 i kusur, pa dokupljivao, smanjivao ulaz sve do cijena od 200 i kusur… ali onda sam rekao fakof dalekovod. Još budala nisam htio prodat, reko previše je palo, mora to gore. Na kraju sam previše poludio i prodao prije par mj. i nisam pogriješio za sad.
I ja čekao ko ti do 200 kuna i izašao, i sva sreća da jesam…
Ovo nema dno, i sigurno ide ispod 100 kuna, možda već nakon objave rezultata koji se čine nisu dobri