Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
meni se cini kao scenarij koji smo prosli vec jednom.
Tako misli 98% ulagača… misle si, sačekat ću ja još malo, mora to dolje. Pa ode još gore. Naravno da je sve teže uči što je veći rast bio… [cool]
Tako misli 98% ulagača… misle si, sačekat ću ja još malo, mora to dolje. Pa ode još gore. Naravno da je sve teže uči što je veći rast bio… [cool]
[/quote]
…ma hajte molim vas gosn maratonac…to je toliko tresnulo,da treba dizalica Veli Joža da ju potegne…
…a dizalica još pokvarena…motor na remontu i treba promijeniti glavni dio… [rolleyes]
[/quote]
Je, baš je išlo gore. Vjerovao sam u ovu dionicu sve od još dok je bila 500 i kusur, pa dokupljivao, smanjivao ulaz sve do cijena od 200 i kusur… ali onda sam rekao fakof dalekovod. Još budala nisam htio prodat, reko previše je palo, mora to gore. Na kraju sam previše poludio i prodao prije par mj. i nisam pogriješio za sad.
to je toliko tresnulo,da treba dizalica Veli Joža da ju potegne…
toliko koliko atlantska plovidba ili luka ploče i još puno toga sve u plus minus par posto od2008 kad je počelo padati.povučeš graf i vidiš sve ostalo su priče za malu djecu
šta se dešava….ja radim pa nemogu pratiti
narod [lol]
toliko koliko atlantska plovidba ili luka ploče i još puno toga sve u plus minus par posto od2008 kad je počelo padati.povučeš graf i vidiš sve ostalo su priče za malu djecu
[/quote]
…joj,joj,gosn general,koje vi dionice stavljate u isti level…
…pa valjda rast ovisi malo i od drugim faktorima…ne?
…i vaše jedinice bi bolje napredovale da imaju benzina,ne? [rolleyes]
[/quote]
Je, baš je išlo gore. Vjerovao sam u ovu dionicu sve od još dok je bila 500 i kusur, pa dokupljivao, smanjivao ulaz sve do cijena od 200 i kusur… ali onda sam rekao fakof dalekovod. Još budala nisam htio prodat, reko previše je palo, mora to gore. Na kraju sam previše poludio i prodao prije par mj. i nisam pogriješio za sad.
[/quote]
Pa o tome ti i pričam kolega… [lol]
Nisi odabrao pravi trenutak. Pravi trenutak se upravo dogodio… [cool] Nema više dolje, al kad ekipa to shvati, evo nas na debelo preko 3xx ili 4xx kuna… [cool]
Pa o tome ti i pričam kolega… [lol]
Nisi odabrao pravi trenutak. Pravi trenutak se upravo dogodio… [cool] Nema više dolje, al kad ekipa to shvati, evo nas na debelo preko 3xx ili 4xx kuna… [cool]
Da da, samo što nije, više ne nasjedam na ovakve trikove [tongue]