DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 04:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

meni se cini kao scenarij koji smo prosli vec jednom.

Tako misli 98% ulagača… misle si, sačekat ću ja još malo, mora to dolje. Pa ode još gore. Naravno da je sve teže uči što je veći rast bio… [cool]

jedini nisu odradili rast i zaostaju za ostalim građevincima ,, zasada su najsporiji

pepe7

Tako misli 98% ulagača… misle si, sačekat ću ja još malo, mora to dolje. Pa ode još gore. Naravno da je sve teže uči što je veći rast bio… [cool]
[/quote]
…ma hajte molim vas gosn maratonac…to je toliko tresnulo,da treba dizalica Veli Joža da ju potegne…

…a dizalica još pokvarena…motor na remontu i treba promijeniti glavni dio… [rolleyes]

[/quote]

Je, baš je išlo gore. Vjerovao sam u ovu dionicu sve od još dok je bila 500 i kusur, pa dokupljivao, smanjivao ulaz sve do cijena od 200 i kusur… ali onda sam rekao fakof dalekovod. Još budala nisam htio prodat, reko previše je palo, mora to gore. Na kraju sam previše poludio i prodao prije par mj. i nisam pogriješio za sad.

to je toliko tresnulo,da treba dizalica Veli Joža da ju potegne…

toliko koliko atlantska plovidba ili luka ploče i još puno toga sve u plus minus par posto od2008 kad je počelo padati.povučeš graf i vidiš sve ostalo su priče za malu djecu

Historia nie jest tylko czarna i nie jest tylko biała. Tak widzę i swój ślad na życiowej drodze.

šta se dešava….ja radim pa nemogu pratiti

narod [lol]

Historia nie jest tylko czarna i nie jest tylko biała. Tak widzę i swój ślad na życiowej drodze.

,

to je toliko tresnulo,da treba dizalica Veli Joža da ju potegne…

toliko koliko atlantska plovidba ili luka ploče i još puno toga sve u plus minus par posto od2008 kad je počelo padati.povučeš graf i vidiš sve ostalo su priče za malu djecu
[/quote]
…joj,joj,gosn general,koje vi dionice stavljate u isti level…
…pa valjda rast ovisi malo i od drugim faktorima…ne?

…i vaše jedinice bi bolje napredovale da imaju benzina,ne? [rolleyes]

…političkim žargonom rečeno…bio je ovo probni balonček… [lol]

[/quote]

Je, baš je išlo gore. Vjerovao sam u ovu dionicu sve od još dok je bila 500 i kusur, pa dokupljivao, smanjivao ulaz sve do cijena od 200 i kusur… ali onda sam rekao fakof dalekovod. Još budala nisam htio prodat, reko previše je palo, mora to gore. Na kraju sam previše poludio i prodao prije par mj. i nisam pogriješio za sad.
[/quote]

Pa o tome ti i pričam kolega… [lol]
Nisi odabrao pravi trenutak. Pravi trenutak se upravo dogodio… [cool] Nema više dolje, al kad ekipa to shvati, evo nas na debelo preko 3xx ili 4xx kuna… [cool]

Pa o tome ti i pričam kolega… [lol]
Nisi odabrao pravi trenutak. Pravi trenutak se upravo dogodio… [cool] Nema više dolje, al kad ekipa to shvati, evo nas na debelo preko 3xx ili 4xx kuna… [cool]

Da da, samo što nije, više ne nasjedam na ovakve trikove [tongue]

nebu baš odma na 3xx ili 4xx odma ali da kaska za ostalim gradjevinama stoji , večina odradila cca 30 % a mi 5 %

pepe7

New Report

Close