DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

eh da je barem više frmi kao dalekovod. mislim da je to jedna od rijetkih dobrih priča u ovom trenutku. imaju dobru ekipu, kvalitetne inženjere, znanje, reference….samo da je izdržat ovu godinu, od slijedeće će se vidjeti svi plusevi restrukturiranja i zaokreta u poslovanju!

eh da je barem više frmi kao dalekovod. mislim da je to jedna od rijetkih dobrih priča u ovom trenutku. imaju dobru ekipu, kvalitetne inženjere, znanje, reference….samo da je izdržat ovu godinu, od slijedeće će se vidjeti svi plusevi restrukturiranja i zaokreta u poslovanju!

koliko sam ja uspijo vidit u dva-tri navrataovdje bid danas treperi ko semafor malo su ovih 5 većih H nalozi pa malo više nisu i sami sebi su valjda već postali smješni a cijena je takva ko da se restrukturiranje nikad nije provelo.napravili su sprdnju od ovog a sad upravljaju i hanfom.koga je uopće više briga

Historia nie jest tylko czarna i nie jest tylko biała. Tak widzę i swój ślad na życiowej drodze.

Tržišna kapitalizacija DLKV manja od 350 mil Kn.
Fondovi ne smiju više dodatno stjecati ovu dionicu.

bojim se da će uskoro stopama Ingre….

Ajoj ode onda Dalekovod na 90 kuna.

volim pad do 35 % ali ne velike lomove

Ovaj zakon je trebalo odavno promijeniti, jer uvjeti u kojima je donesen i današnji nisu uopće za usporedbu!!!

Poštovani,
slobodni smo izvijestiti vas da je Dalekovod d.d. s naručiteljem Hrvatske autoceste d.o.o.
sklopio ugovor za izvođenje radova na zaštiti i prelaganju elektroenergetskih i
telekomunikacijskih vodova na autocesti A8 i A9 – „Istarski ipsilon“, ukupne vrijednosti
2.304.840,42 kuna (s PDV-om).
Riječ je o radovima na prelaganju niskonaponske mreže, telekomunikacijskih kabela i
dalekovoda nazivnog napona 10 kV i 110 kV, dok je planirani završetak radova 30. travnja
2012. godine.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/jIbwGdaLUqDlsjQ7IQ6qLw==.pdf

p.s. Koji cjenik se koristi,obzirom da se radi o HAC-u [wink]

koja usporedba, dalekovod za razliku od ingre ima poslova u inozemstvu i nešto slabije kući, napravljeno je restruktuiranje a gdje je ingra u toj priči, tako da je glupo uspoređivate ove dvije kompanije… 😉
bojim se da će uskoro stopama Ingre….
[/quote]

Tko ima sreću nije mu potreban razum, tko ima razum potrebna mu je sreća.

…ah,na što smo spali…poslić od 250 tisuća Eura…pa to napravi malo bolji privatnik…

…u ovim vremenima ništa se ne odbija, kamen po kamen…

Tko ima sreću nije mu potreban razum, tko ima razum potrebna mu je sreća.

Ovaj zakon je trebalo odavno promijeniti, jer uvjeti u kojima je donesen i današnji nisu uopće za usporedbu!!!
[/quote]

300 mil. kuna je limit ( malo proučite zakon ) i još uvijek fondovi smiju kupovati i kupovati će 🙂

možeš li nam malo podkrijepit nekim detaljima tipa koji su to potezi i zaokreti koji bi doveli do boljih dana ?

Cookie Monster

New Report

Close