DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 13:13
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
32.796
9,073
3,58
3,62
-3,24%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

…pitam Vas ekipu, ima li tko kakav info. o ulasku na tržište "VB"-e ?…gdje je zapelo?…(postavljam pitanje bez zle namjere)…
…to mi se čini dosta zgodničko!…pa bi onda možda krenule raznorazne kombinacije…
…milijuni funtica bi tekli potocima, dugo, dugo godina…da milijuni funti, stotine iljada…he,he!…

[lol]

Zadnja priča je bila početkom 2013 g.

bit će bolje................

http://www.vecernji.hr/biznis/ebrd-daje-400-mil-eura-kredita-hz-hep-lokomotive-oporavka-clanak-372056

Dali netko zna kad će izvješće za 4Q?

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Pala je od početka prošle godine sa vrha od preko 330 pala je od kad su mirovinski dokapitalizirali prije 6 mjeseci sa fer cijene 245 pala je od samog kraja i početka ove godine još 10% makar su objavili neke nove poslove i na domaćem i na stranom tržištu i sad je u svom plitkom grobu na ovih 117.Nikakve najave novih poslova,pozitivnih pomaka za budućnost kroz restrukturiranje i ostalo ju cijelo to vrijeme ne diraju pa da te pitam jesi siguran da ćeš čitajući to za 4Q biti išta pametniji? [lol]

Historia nie jest tylko czarna i nie jest tylko biała. Tak widzę i swój ślad na życiowej drodze.

Nikakve najave novih poslova.
[/quote]

Pa ti bi svaki drugi dan posao od 50 000 000 eura.

bit će bolje................

Pala je od početka prošle godine sa vrha od preko 330 pala je od kad su mirovinski dokapitalizirali prije 6 mjeseci sa fer cijene 245 pala je od samog kraja i početka ove godine još 10% makar su objavili neke nove poslove i na domaćem i na stranom tržištu i sad je u svom plitkom grobu na ovih 117.Nikakve najave novih poslova,pozitivnih pomaka za budućnost kroz restrukturiranje i ostalo ju cijelo to vrijeme ne diraju pa da te pitam jesi siguran da ćeš čitajući to za 4Q biti išta pametniji? [lol]
[/quote]
Pratim ovu dionicu jer sam njezin dioničar i dobro znam što se dešavalo zadnjih godinu dana.
2010 i 2011 su sklopili posla u vrijednosti više od 300 milja eur (koliko se sjećam)

Znam da je fond kupio 30 milja kuna po cijeni 275 i da je išao dokap po 245,a to što je nediraju ,vidiš da imaju razloga da je sruše što je više moguće.
Ja sam uvjeren da će kad tad doći opet do onih 300 kn,pa možda ćak i ovu godinu.

lp

…4q biti će sigurno bolji od prethodnij dobiveno je i poslova a napravljeno je i restruktuiranje,očekujem blagi minus i uzlet do 2013… ;)))

Tko ima sreću nije mu potreban razum, tko ima razum potrebna mu je sreća.

…4q biti će sigurno bolji od prethodnij dobiveno je i poslova a napravljeno je i restruktuiranje,očekujem blagi minus i uzlet do 2013… ;)))

To bi bilo iznenađenje…

Izdvojeni citat iz izvješća sa održane sjednice nadzornog odbora od 10.11.2011.:

"Proces izdvajanja proizvodnje kao i dodatni jednokratni troškovi restrukturiranja očekuju se i u četvrtom kvartalu, te će stoga sukladno predloženom rebalansu plana dodatno opteretiti poslovni rezultat Društva u 2011. godini.
Temeljem navedenoga 2011. godina biti će žrtvovana s aspekta profitabilnosti, ali sve s ciljem optimizacije troškovne strukture i osiguravanja pozitivnog poslovanja te ostvarenja zahtijevanog prinosa na kapital svih vlasnika Društva u narednom razdoblju."

Izvor: http://websrv2.hina.hr/hina/web/article-ots.action?id=20111114:OTS-HB145568:1:hrv&c=ots

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

over25 ne treba ići čak ni tako daleko do dokapa jer ako se sjećaš za 11.mjesec šta se pisalo http://www.poslovni.hr/vijesti/az-fondovi-kupili-26-milijuna-kuna-dionica-dalekovoda-191368.aspx e pa toliko je isto protrgovano sad u sječnju a da se nijedan az nije javio čak ni onaj koji sebe slatko naziva profit. e baš je i taj jaki profit napravio svojim članovima u samo mjesec i pol [lol] ispada da je nakon onih 245 u dokapu po svakakvim cijenama pa i po 141 koje pišu u tekstu dobro a po 130,120 ili 117 zadnjih mjesec već i nije. prepustili su nekom drugom da stane ispred sa svojom vrećom??vlast se promijenila od nove godine možda je u tome stvar

Historia nie jest tylko czarna i nie jest tylko biała. Tak widzę i swój ślad na życiowej drodze.

over25 ne treba ići čak ni tako daleko do dokapa jer ako se sjećaš za 11.mjesec šta se pisalo http://www.poslovni.hr/vijesti/az-fondovi-kupili-26-milijuna-kuna-dionica-dalekovoda-191368.aspx e pa toliko je isto protrgovano sad u sječnju a da se nijedan az nije javio čak ni onaj koji sebe slatko naziva profit. e baš je i taj jaki profit napravio svojim članovima u samo mjesec i pol [lol] ispada da je nakon onih 245 u dokapu po svakakvim cijenama pa i po 141 koje pišu u tekstu dobro a po 130,120 ili 117 zadnjih mjesec već i nije. prepustili su nekom drugom da stane ispred sa svojom vrećom??vlast se promijenila od nove godine možda je u tome stvar

Problem je kolega što oni trenutno trguju vani,a ova (cjelokupna)kupnja što je bila to je samo njihovog portfelja možda 0,001%

Ponavlja se povijest: čeka se da Evropa i Ameri još odrade dobar skok da naši fondovćići zarade za burek,pa se vraćaju na ZSE.
Mislim da bi mogao ubrzo rast crobi al brzinom munje!

lp

Problem je kolega što oni trenutno trguju vani,a ova (cjelokupna)kupnja što je bila to je samo njihovog portfelja možda 0,001%

pa daj molimte pogledaj ovo http://www.azfond.hr/izvjesca-i-publikacije/obvezni-mirovinski-fond-zakonske-objave/ ovo u iznosu većem od jedne četvrtine dnevnog prometa na burzi šta je pod točkom2 pogledaj kako je to krenulo rapidno u 2012 [lol]

Evo opet onoga sa tisućicam.

New Report

Close