Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Rassim, opet se družiš s krivim ljudima u našem -malograđanskom -okruženju …??? Ajde, pusti da probam..pa ću ti iskreno reći- kakva je situacija s tužbom..o.k. ?
iskreno Vam želim puno uspjeha sa tužbom! [thumbsup]
….Da mirovinski fondovi misle ozbiljno, pokazale su i dokapitalizacije Dalekovoda i Luke Ploče.U dva kruga dokapitalizacije Dalekovod je prikupio 140,49 milijuna kuna svježeg kapitala, a među prvih deset dioničara tri su mirovinska fonda. Kako je vidljivo i na internetskoj stranici Središnjega klirinško-depozitarnog društva, prvo mjesto na listi dioničara Dalekovoda pripada AZ obveznome mirovinskom fondu (OMF) koji drži 8,57 posto dionica, drugi je Erste Plavi OMF s udjelom od 6,98 posto, a četvrti PBZ/Croatia osiguranje OMF s 5,75 posto. Slično je i u Luci Ploče koja je prikupila 170,3 milijuna kuna kroz dva kruga dokapitalizacije.Na listi deset prvih dioničara, PBZ/CO je treći s 8,22 posto dionica u svom vlasništvu, AZ OMF četvrti s 8 posto, sedmi je AZ Profit dobrovoljni mirovinski fond s 4,37 posto, a deseti Raiffeisen s 1,68 posto. U Nadzornom odboru Dalekovoda mirovinske fondove zastupaju Dubravko Štimac, čelnik PBZ/Croatia osiguranja, i Davor Doko, član Uprave AZ-a, dok je Krešimir Gjenero, koji vodi AZ dobrovoljne mirovinske fondove, član Nadzornog odbora Luke Ploče.Dokapitalizacije ta dva dionička društva dovele su i do ovotjedne izvanredne revizije indeksa Zagrebačke burze, Crobexa i Crobexa10. Nakon završetka trgovine 13. siječnja, povećava se težina dionica Dalekovoda u sastavu tih dvaju indeksa i dionica Luke Ploče u sastavu………….
citam malo o BLJE na ovom forumu a i na webu… i sve vise sam zainteresiran.
ako njima tamo prodje tuzba onda mora i nama. zbog jednostavnog sudskog presedana.
a to sto ovdje neki pisu da agrokor ima love a ovi nemaju…… eee to mi je zaista zadnje na brizi.
nije moj problem nego njihov.
nemam ni ja love pa pita li me to itko kad mi dolaze racuni na naplatu…. i rate kredita?
i troskovi za djecu.
Možda je to već gore netko pisao. Dalekovod dobio završno opremanje i uređenje tunela kroz Velebit. Danas podnevni dnevnik HRT. [proud]
Možda je to već gore netko pisao. Dalekovod dobio završno opremanje i uređenje tunela kroz Velebit. Danas podnevni dnevnik HRT. [proud]
koja lova je u pitanju?
lapsus lingue marcello…. nije velebit nego biokovo 🙂
lapsus lingue marcello…. nije velebit nego biokovo 🙂
[/quote]
Hvala na ispravku, meni je to daleko pa nije čudo da pogriješim, dogodi se to i novinarima. No, glavno da je posao dobiven…..
Ne znam tko ti je odero jedinicu, ispravio bi ali već desetak dana mi ne radi interakcijska komunikacija sa forumom….moram vidit šta je u pitanju. Čak ni smajliće nemogu otisnuti, bad.
Tipurić i ekipa stjerani su u kut HANFA će počet radit kao istinski regulator nakon duuuugo vremena