DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 06:07
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.vecernji.hr/biznis/az-fondovi-kupuju-dionice-dalekovoda-podravke-clanak-350675

[wink]

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Liniceva-metla-Gospodarski-strateg-SDP-a-najavio-drasticne-rezove-i-mjere-nakon-4.-prosinca Piše se da će već početkom 2012. godine pokrenuti veliki investicijski ciklus u sektoru energetike i spominju se priroritetnie investicije kao što je energetika.Svima su puna usta ¨¨energetike¨¨ a obzirom da će ovi najvjerovatnije i uzet vlast biće zanimljivo vidjet šta njima zaista znači ta riječ

Historia nie jest tylko czarna i nie jest tylko biała. Tak widzę i swój ślad na życiowej drodze.

nitko ni da zucne!!!!!
Nevjerovatno!!!! Što radite??????
Kupujete??? Il prodajete AZ fondu???
[rolleyes] [rolleyes] [rolleyes]

Neznam što pokušavate sa tim člancima i najavama ugovorenih poslova? svi znamo kakva je situacija sa DLKV i da su to pusta naklapanja, kao i ono prošle godine da izlazi na Varšavsku burzu…. Navlakuše i dizanje cijene da netko može što bolje prodati…

Gospon Linić očito nema nikakvih nekretnina u Hrvatskoj, što mu daje za pravo da ostale omalovažava i obezvređuje. Zašto bi ljudi prodavali svoje nekretnine u doba recesije!

Neznam što pokušavate sa tim člancima i najavama ugovorenih poslova? svi znamo kakva je situacija sa DLKV i da su to pusta naklapanja, kao i ono prošle godine da izlazi na Varšavsku burzu…. Navlakuše i dizanje cijene da netko može što bolje prodati…

Da samo navlače a u stvarnosti Dalekovod bi mogao vrlo lako ispod 100 kuna i što onda raditi?

volim pad do 35 % ali ne velike lomove

http://www.seebiz.eu/olli-rehn-imamo-deset-dana-da-sprijecimo-financijsku-katastrofu/ar-19428/

…riješi li europa stanje ide ovo daleko iznad, u drugom slučaju ide ispod 100 ovako maksimalan pad do 120 ništa više… [thumbsup]

Tko ima sreću nije mu potreban razum, tko ima razum potrebna mu je sreća.

Da samo navlače a u stvarnosti Dalekovod bi mogao vrlo lako ispod 100 kuna i što onda raditi?

Teško je biti pametan, sve nešto očekujem neki zaokret na plus ali iz dana u dan sve manje i manje.
Ako se nešto ne promijeni bit će vrlo brzo i ispod 100 kuna.

Nema nikakvih pozitivnih znakova koji bi mogli pokrenuti stvar, možda izbori??? Vidjet ćemo…

Teško je biti pametan, sve nešto očekujem neki zaokret na plus ali iz dana u dan sve manje i manje.
Ako se nešto ne promijeni bit će vrlo brzo i ispod 100 kuna.

Nema nikakvih pozitivnih znakova koji bi mogli pokrenuti stvar, možda izbori??? Vidjet ćemo…

zgtrade i ostali

Samo danima prosipate pamet, nagađate, pa poneki i nešto pogodi, nemate pojma i onako odokativno sherete, sve je dopušteno, ovo me podsijeća na predizbornu kampanju , ljevo- desno , gore- dole, nitko konkretan, sažet, da svi razumiju.Kud će DLKV a to niko nezna, znam samo da se do N Godine čeka objava natječaja-rezultata, oko 100M EUR-a. Pozdrav do tada

…ovdje da fondovi ne kupuju,cijena bi već bila zatučena u beton…

…trebat će ovdje još puno znoja i suza,da se stvar makne sa mrtve točke…

Kad već po ko zna koji put ponavljaš jedno te isto molim te da prokomentiraš onaj moj dvogodišnji graf ovdje od neki dan koji sam kao takav demantira pričice da je pad vrijednosti Dalekovoda u protekle dvije godine nešto drukčije prirode od pada vrijednosti Luke Ploče,Tiska ili Atlantske plovidbe i još ponekih.i usput da ti kažem da nije trebalo biti vidovit da ćeš se ipak na kraju i ti morat pojaviti kad strana tržišta demantiraju sitnije katastrofičarske nikove.

Historia nie jest tylko czarna i nie jest tylko biała. Tak widzę i swój ślad na życiowej drodze.

…gosn general ak sam ja katastrofičar (mada bih skromno rekla da sam zadnjih nekoliko mjeseci pravilno procijenila stanje na ovoj dionici )

…a što ste onda vi?

Samo danima prosipate pamet, nagađate, pa poneki i nešto pogodi, nemate pojma i onako odokativno sherete, sve je dopušteno, ovo me podsijeća na predizbornu kampanju , ljevo- desno , gore- dole, nitko konkretan, sažet, da svi razumiju.Kud će DLKV a to niko nezna, znam samo da se do N Godine čeka objava natječaja-rezultata, oko 100M EUR-a. Pozdrav do tada

Ali si zato ti dao konstruktivnu i konkretnu ideju…

New Report

Close