DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 14:08
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

zgtrade
Badava vam vaše kalkulacije kad ide Dalekovod putevima Ingre…

Zašto baš Ingre??Zašto ne Atlantske plovidbe,Luke Ploče ili Tiska??

Ingra je isto građevinar kao i Dalekovod isto u sve večim gubicima. I INGRA je bila na 400 kuna a evo na uspod 7 kuna, zar ne vidite da se sličan scenarij sprema i na DLKV, samo klizi prema dole i nema uporišta.

jedino izgledan je HT

čekat,plakat i moliti se da ne ode ispod 100

bude li pad tržišta i u pondjeljak, vjerojatno će se DLKV tržiti po 12x kn….sranje od burze i gotovo

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti

zgtrade

Ingra je isto građevinar kao i Dalekovod isto u sve večim gubicima. I INGRA je bila na 400 kuna a evo na uspod 7 kuna, zar ne vidite da se sličan scenarij sprema i na DLKV, samo klizi prema dole i nema uporišta.

jedino izgledan je HT

HT je moguće jedna od najprecenjenijih dionica na burzi. Da mif-ovi nemaju tamo večinu love koja im je u dionicama, te zbog toga zdušno brane cijenu, ht bi već bio na ~ 150kn….
Žao mi je ali svi koji se neće prije snaći, u mirovini će kopati po kontenjerima, ako će imati što za iskopati. Prihodi ht-a mogu samo padati, bez obzira što je ht bez kredita, kao kompanija može jedino u rikverc….

zgtrade

jedino izgledan je HT

HT je moguće jedna od najprecenjenijih dionica na burzi. Da mif-ovi nemaju tamo večinu love koja im je u dionicama, te zbog toga zdušno brane cijenu, ht bi već bio na ~ 150kn….
Žao mi je ali svi koji se neće prije snaći, u mirovini će kopati po kontenjerima, ako će imati što za iskopati. Prihodi ht-a mogu samo padati, bez obzira što je ht bez kredita, kao kompanija može jedino u rikverc….

[/quote]

vidiš …. mogu im padati i rashodi. HT je visoko tehnološki razvijena tvrtka čija efikasnost može samo rasti. E sad što će padati brže, prihodi ili rashodi …

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

čekat,plakat i moliti se da ne ode ispod 100

bude li pad tržišta i u pondjeljak, vjerojatno će se DLKV tržiti po 12x kn….sranje od burze i gotovo
[/quote]
Bit će super ako ne potone dublje ovo tvoje je još ok.

volim pad do 35 % ali ne velike lomove

Dokapitalizirali po 245, cijena 130, gubitak 115 kn po dionici za naše mirovine, s druge strane osiguran povrat kredita bankama. Drugim riječima, d.n. i ostali vrli menageri mif-ova našim novcima vraćaju kredite dalekovoda bankama.
Izgubili zajedno sa osiguranjima u credo banci 150 milijuna kuna.
Samo minus, mirovine nećemo imati, sve će upropastiti jer mif-ove ne kontrolira nitko, a za upravljaćem sjede banke i pretaću tamo gdje su se zahebale. I tata bi sine, al tata bi već davno svirao klavir u remetincu……….

Previše je ovdje pesimizma. Nije DLKV u dobrom stanju ali daleko od toga da ga treba otpisati.
Trenutno je u fazi restrukturiranja.
Ima li netko informacije koliko je do sada smanjen broj radnika i koliko je za to plaćeno u vidu stimulativnih otpremnina?
Jednom kad se DLKV svede u okvire svojih realnih mogućnosti, bit će to opet OK firma.

P.S. skrenuo bih pažnju cijenjenim forumašima da sam o potrebama restrukturiranja pisao prije dosta vremena. Šteta što se tako dugo čekalo. Ali mislim da ni sad nije kašno.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Zgtrade odgovor ti je na jako niskom nivou a pitao sam jasno zašto putevima Ingre a ne Atlantske plovidbe,Luke Ploče ili Tiska jer mi dvogodišnji graf sugerira takvo pitanje.
Ingra je na grafu zasebni igrač i odvojila se u neke svoje puteve a ako zanemariš sve konkretne detalje koji se tiču nabrojnih firmi iz različitih sektora iz grafa je jasno da si na istom ako si prije dvije godine uložio novac u Dalekovod,Atlantsku plovidbu,LukuPloče ili Tisak.Kako je to moguće??
Od sto kuna si svugdje napravio četrdesetak manje ili više a mislio si da si se osigurao diverzifikacijom naprimjer.To je ono šta je tužno kad si već načeo temu za kim se ide.

Historia nie jest tylko czarna i nie jest tylko biała. Tak widzę i swój ślad na życiowej drodze.

P.S. skrenuo bih pažnju cijenjenim forumašima da sam o potrebama restrukturiranja pisao prije dosta vremena.

bravo majstore

vraćaju kredite dalekovoda bankama.

povećana je vjerojatnost preživljavanja banke u kojoj ti je ušteđevina

http://www.vecernji.hr/biznis/az-fondovi-kupuju-dionice-dalekovoda-podravke-clanak-350675

[wink]

http://www.vecernji.hr/biznis/az-fondovi-kupuju-dionice-dalekovoda-podravke-clanak-350675

New Report

Close