DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 11:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
10.313
2,827
3,64
3,68
-1,62%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

…obnovljivi izvori energije i izgradnja nove distribucijske mreže, sve na ruku dalekovodu… [thumbsup]

je, samo iz kojih sredstava i tko će određivati tko će dobiti posao. Sami ne vjerujem da to možemo financirati, a europa … vjerojatno će zaposliti svoju operativu, koliko god to budu mogli. Jedini potencijalni plus su fondovi u vlasništvu … čiji europski vlasnici mogu blagonaklono gledati (pristati) na to da se zaposli domaća operativa … kako bi im se posredni plasmani uspješnije vraćali. No, ti isti europski vlasnici imaju preča posla ovih dana(mjeseci/godina :-))). Biti će zanimljiva sljedeća godina

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

izgleda da samo ja i par njih vjeruje u dlvd,a imati az uz sebe koji vječito kupuje
ulijeva mi povjerenje

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

…ima ih još…
http://limun.hr/main.aspx?ID=762518

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

PBZ CO dokupio Dalekovod

PBZ Croatia osiguranje kupilo je 2.450 dionica Dalekovoda (ZSE:DLKV-R-A) i učvrstilo četvrtu pozticiju s 4,621 posto dionica.

…ima ih još…

Odlično, sad će cijena opet dolje….

…ima ih još…

Odlično, sad će cijena opet dolje….

slobodni smo vas obavjestiti da je jućer az kupiuo manje više sve dionice [bye]
zaboravi na pad a pogotov o ispod 300mcap

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

jadne naše mirovine

Cookie Monster

BAKICAAA, 22.11.2011. u 10:23
Nema zime za Dalekovod, pa ipak su njegovu vrijednost prepoznali vrhunski investicijski gurui iz naša 4 OMF-a, koji će višestruko oploditi naše novce investicijom u Dalekovod, a pri tome su pridonijeli stabilnosti našeg financijskog sustava i novcem od dokapitalizacije po 245,00 kn pomogli bankama da očuvaju likvidnost i profitabilnost. jednim udarcem više muha. blago nama. veselim se odlasku u mirovinu, bit će love. Erste plavi je bio još pronicljiviji i na vrijeme je prepoznao priliku te je još ranije uložio naš novac po 275,00 i pri tome još i pomogao nekim investitiorima.

14.09.Superhik9

…eto vidite da ima i drugih razmišljanja…
[rolleyes] [lol]

jadne naše mirovine

…ako ih doživimo a po svemu sudeci,starosnu dob bi mogli pomaknuti na 70 g. [bye]

vidim da ima još onih koji prodaju na ovim razinama svašta,neka mirovinci kupuju
a štaš ka nema niko drugi

ako je DLKV tako dobro ulaganje, zašto banke/mirovinci ne preuzmu potraživanja dobavljača prema DLKV uz npr 5% naknade !? …

Cookie Monster

ako je DLKV tako dobro ulaganje, zašto banke/mirovinci ne preuzmu potraživanja dobavljača prema DLKV uz npr 5% naknade !? … barem ona u valuti

Cookie Monster

New Report

Close