Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Bakicaa, zašto ti pišeš da je cijena DLKV oko 300,00 kuna / obaveza na dan preuzimanja, koja piše gdje?? u Hanfinom Rješenju…a prema kolegi drazenni , cijena je
1639,00 kuna ?
Da li za tužbu treba priložiti sudu ORIGINAL izvatka sa Zse o cijeni…ili je dovoljna ova tablica na dan.?
Kolega drazenni , da li ste podnijeli tužbu ? Hvala puno na svim podacima.
I još jedno pitanje o čistom vlasništvu dionica.
Da li podnošenje dokaza o vlasništvu dionice iz SKDD-a, kao prilog tužbe – može biti
1. ispis čiste pozicije vlasnika – tužitelj / ODREGISTRIRAN OD BROKERA s kojim radim e-trade/
2. ispis sadašnje pozicije registrirane s brokerskim društvom?
KOje?
I još jedno pitanje o čistom vlasništvu dionica.
Da li podnošenje dokaza o vlasništvu dionice iz SKDD-a, kao prilog tužbe – može biti
1. ispis čiste pozicije vlasnika – tužitelj / ODREGISTRIRAN OD BROKERA s kojim radim e-trade/
2. ispis sadašnje pozicije registrirane s brokerskim društvom?
KOje?
kakve veze ima broker s tim? Ako je SKDD stanje dovoljno dobar dokaz za isplatu dividende, zašto ne bi bio i za sud? Ja bih ti rekao da je oboje dovoljno dobar dokaz na sudu
Sveps, ja samo pitam…..i neda mi se to odregistrirati od brokera, zbog postupka na sudu.
MOžda cijena naraste, pa prodam i odustanem od tužbe…. samo razmišljam……
Ipak, možda sud hoće čisto stanje vlasništva… a ne ovo…registriranje s brokerom, što nema
veze s vlasništvom, nego eventualno s trenutnim takvim ugovorom s brokerom….ne znam..?!
Bakica, što ti čekaš s tužbom?
I još nešto. Nema smisla to odregistrirati s brokerom na jedan /1 dan/ kako bi došla do potvrde
o vlasništvu samo te pozicije. Mogu se dogovoriti s brokerom da jedan dan to odregistriramo- i odmah
drugi dan – kad podignem papir – natrag registriram s njima…..
Tako da je svejedno…..što Vi mislite.?
Vidim da svi mudro šute. Što to znači? Ne znaju što će poduzeti, imaju neke informacije koje
ja nemam, čekaju upute nadređenih, ispituju što rade fondovi, razmišljaju zašto se Hanfa ne javlja
oko toga….ne misle tužiti..
Neću više pisati o tome, ali..ću iskreno reći što je…pa se čujemo …ako imate kakvih saznanja, ali
kolegijalnih i korektnih za ovaj predmet , javite se, bilo bi korisno svima.
Sveps, ja samo pitam…..i neda mi se to odregistrirati od brokera, zbog postupka na sudu.
MOžda cijena naraste, pa prodam i odustanem od tužbe…. samo razmišljam……
Ipak, možda sud hoće čisto stanje vlasništva… a ne ovo…registriranje s brokerom, što nema
veze s vlasništvom, nego eventualno s trenutnim takvim ugovorom s brokerom….ne znam..?!
Bakica, što ti čekaš s tužbom?
ti samo pitaš i onda kada ti se odgovori, ne slušaš. stanje vlasništva nema veze s brokerom, vlasnik si ti a ne broker.
Kolega drazenni , da li ste podnijeli tužbu ? Hvala puno na svim podacima.
Nemam dionice DLKV, a i ne znam kakva je stvar sa zastarom ovdje..
opet su kupili 2650