DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 18:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

definitivno je znači 141 donja granica ,tko god hoće može izaći a tko hoće kupiti morat će skuplje,mislim da znaju oni zašto je kupuju po ovoj razini
špekulanti out sve više i više dionica je u čvrstim rukama

Na burzi na kojoj skoro da i nema prometa ova dionica može na 90 isto kao i na 150 samo nema kupaca to je ključni problem.
[/quote]
cuj…koliko vidim ovaj na 141 se zasada neslaze sa tobom
Lp

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Kolega BRANCIN, najozbiljnije Vas pitam i trebam najozbiljniji i točan odgovor.

Po kojoj cijeni dionice je nastupila obaveza preuzimanja vlasnika / ZAJEDNIČARI/Dalekovoda ….?

Hvala unaprijed.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Kolega BRANCIN, najozbiljnije Vas pitam i trebam najozbiljniji i točan odgovor.

Po kojoj cijeni dionice je nastupila obaveza preuzimanja vlasnika / ZAJEDNIČARI/Dalekovoda ….?

Hvala unaprijed.

misliš da on to zna?

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

Ne znam jeli ovo ptanje samo za Brancina ili ?
Cijenu određuje čl.16.st.6. ZPDD
Skinete tablicu u excelu sa ZSE: Vaš link
(Pod povijesni podaci stavite od 12.4.2005 pa do danas) i onda počnete po kvartalima 12.4.-12.7., 12.7.-12.10.,12.10.-12.1.,12.1.-12.4. zbrajati promet. Podijelite Ukupan promet sa brojem protrgovanih dionica i uzmete onaj kvartal u kojem je ta cijena najveća.

Ja sam to napravio nakon objave obveze i dobio sam negdje oko 1639 kuna za period 12.10.2007-12.1.2008. Ali evo sami to provjerite, opisao sam postupak. Inaće ovo vam na zahtijev napravi ZSE ali košta 200 EUR 🙂

Nadam se da sam pomogao ukoliko to nije bila provokacija 🙂

…i što je brana popustila…???? [shocked]

…i što je brana popustila…???? [shocked]

pametni ljudi, što da bacaju lovu na 141 kn, kad je jak pritisak na prodaji?! bolje im je sačekati pa opet kupovati na 115-120 kn

pametni ljudi, što da bacaju lovu

Jel to ti možda o AZ fondovima i ostalim dokapitalizatorima tuđom lovom na fer cijeni 245?? [lol] [lol]

Historia nie jest tylko czarna i nie jest tylko biała. Tak widzę i swój ślad na życiowej drodze.

BAKICAAA
…i što je brana popustila…????

pametni ljudi, što da bacaju lovu na 141 kn, kad je jak pritisak na prodaji?! bolje im je sačekati pa opet kupovati na 115-120 kn

Iako imam ovu dionicu, ne vjerujem baš u nju…

ide to i ispod 100 kuna. Čim je palo ispod 200, tko zna kaj kraj…

BAKICAAA
…i što je brana popustila…????

Imam ovu dionicu i strašno vjerujem u nju. Najbolja investicija ikad… i slijepci će progledati…

Imam ovu dionicu i strašno vjerujem u nju. Najbolja investicija ikad…

a po koliko si ušao u DLKV tj. koji ti je prosjek?

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

Imam ovu dionicu i strašno vjerujem u nju. Najbolja investicija ikad… i slijepci će progledati…

Postali su veliki gubitaši, tako da neznam baš, ali tko zna, volio bi kad bi se obistinilo.
Ali sve stvari upučuju na suprotno, nema nekih naznaka za rast

čini mi se da je ask sve tanji……. [thumbsup]

A kak bu tek idući tjedan… [cool]
BACICAAAA i ini poput nje će pit praksitene sve mi se čini… [rolleyes]
[/quote]

…zadnji put ( 09.06. ) ove godine kad ste bili ovako raspoloženi cijena dionice bila je 259,00 kn…,a danas se spuštala i do 136,36 kn…

…al,dobro je da je čovjek optimističan…
[tongue]

New Report

Close