DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 16:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pa i ako dođe nova uprava vlasnici i oni koji odlučuju su upravo ova 3ojica +Skansi i Tipurić

Saladine promašio si cili balun. Na osnovu rješenja Hanfe dotični više nemaju pravo glasa :):):)

Ni ovo nisu loši poslovi…..financijski mislim:

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Kako-je-rijecka-zaobilaznica-pojeftinila-u-20-mjeseci-Bukobrani-napuhani-za-45-milijuna

još jedan od dokaza u nizu koji pokazuje kako se isisavala dobit iz dlkv za vrijeme još uvijek aktualne
uprave.
kome se ovo ne sviđa nek mi se pridruži na sljedećoj skupštini u rušenju ove uprave
više nemaju pravo glasa i nemogu glasati za sebe[bye]
neka se sve već jednom raščešlja,lopove u zatvor a dlkv u budućnost gdje nas čeka
posla kao nikad do sada [thumbsup]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

…sad samo nadokupljivati, iako mislim da će dionica još dolje a onda boom … [thumbsup]

Tko ima sreću nije mu potreban razum, tko ima razum potrebna mu je sreća.

Članak objavljen u Privrednom vjesniku od 14 studenog 2011

Da li znades rodjace da je standard pokvario ljude...jedu govna i sanjare..

kome se ovo ne sviđa nek mi se pridruži na sljedećoj skupštini u rušenju ove uprave
neka se sve već jednom raščešlja,lopove u zatvor a dlkv u budućnost gdje nas čeka

problem je samo štoupravo ta uprava koju bi ti smijenio i poslao tko zna kamo osigurava poslove za DLKV..pa je ti ruši

Ovaj najnoviji današnji pretrpani ask mirovincima i ostalim koji tuđim gloginje mlate izgleda nije dobar al im je bilo dobro i fer po 245 kuna.A možda su to baš oni gore :)))- http://www.novossti.com/2011/11/ozakonjeni-sistem-pljacke-mirovina/

Historia nie jest tylko czarna i nie jest tylko biała. Tak widzę i swój ślad na życiowej drodze.

problem je samo štoupravo ta uprava koju bi ti smijenio i poslao tko zna kamo osigurava poslove za DLKV..pa je ti ruši
[/quote]
od tih osiguranih poslova imaju koristi samo rođaci i prijatelji
njima je dlkv nešto kao susjedova krava muzara
muzi dok ne krepa a u međuvremenu će prijatelji i rođaci pokupovat cijele farme pa će bit za sve mlijeka na bacanje.
ova krava još nije krepala ali je ozbiljno bolesna briga njih šta će biti dalje oni su se namuzli
za deset života unaprijed.
pitanje je samo dali ćemo mirno gledat ili nešto poduzet
mene nisu rođaci i prijatelji počastili sa uloženim u dlkv [angry]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

vec sam se pobojao da je netko drugi kupovao….

zasada 141 je neprobojno…

Allianz ZB
d.o.o. za račun AZ HKPZ stekao 110 dionica, za račun AZ Profit 2251 dionicu te za račun AZ
Zagreb 100 dionica Dalekovod d.d. po cijeni od 141,00 kn.

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

definitivno je znači 141 donja granica ,tko god hoće može izaći a tko hoće kupiti morat će skuplje,mislim da znaju oni zašto je kupuju po ovoj razini
špekulanti out sve više i više dionica je u čvrstim rukama

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

definitivno je znači 141 donja granica ,tko god hoće može izaći a tko hoće kupiti morat će skuplje,mislim da znaju oni zašto je kupuju po ovoj razini

Na burzi na kojoj skoro da i nema prometa ova dionica može na 90 isto kao i na 150 samo nema kupaca to je ključni problem.

pisalo se tako i na 245, a gdje smo sad.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Da "oni" znaju što rade ne bi kupovali DLKV preko 120.000 komada po 275 kn u 9 mjesecu lani….fućka se njima, pare i tako nisu njihove nego naše što im silom zakona uplaćujemo! [angry]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close