Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,74 | 11.508 | 3,077 | 3,72 | 3,74 | 0,00% |
Znači ipak je AZ počeo s kupnjom, dobro su kolege procijenile da su se fondovi aktivirali, a ovdje je AZ fond prvi u top 10. Dobar znak!
Nema teorije da nećemo na 100 kuna dam se kladiti.
Što se tiče izdvajanja cinčaone u zaseban d.o.o. to je već sve bilo najavljeno odnosno ovo ide po planu i programu restruktuiranja. U prethodnim izjavama su spominjali ( ne me hvatiti za riječ ) oko 400 000 000 imovine i non core poslovanja da će izdvojit iz poslovanja grupe. E sad hoće li tu imovinu prodat pa ih koristit kao vanjske suradnike ili će samo razgraničit troškove to će mo vidit. Pošto uprava najavljuje rezanje fiksnih troškova za pretpostaviti je da će se u dogledno vrijeme doste te imovine i prodat, zasigurno će prodat neprofitabilne pogone ( eto casha na računu ).
E sad u prodaji dugotrajne imovine može biti izvarednih prihoda i rashoda svašta tu nešto može biti.
(mislim da će prije biti rashod nego prihod al što bude bit će )
Tako nije sve crno po pitanju DLKV-a vidi se da žuljaju po pitanju restruktuiranja i iskoračili su na vanjska tržišta ali još sve skupa nije dostatno za najavljivani ROE 15%. Iskreno vjerujem i nadam se da će DLKV na zelenu granu ali trebat će vremena dok se firma ne presloži. A do tada ko živ ko mrtav
na burzi to može UP UP ali može i u patos.
za njim će krenuti i drugi fondovi i izbaciti neke nesposobne članove
najpoštenije bi bilo ako ovi ne objave ponudu za preuzimanje
je da se kazne od strane hanfe
ostalim dioničarima podjele sve njihove poporconalno koliko tko ima
Prema današnjem prometu i kretanju dionice oni koji znaju šta je DLKV ne daju se zbuniti [bye]
Prema današnjem prometu i kretanju dionice oni koji znaju šta je DLKV ne daju se zbuniti [bye]
bravo, kakva konciznost, lucidnost i stupidnost u samo jednoj rečenici! svaka čast, samo rijetkima to uspjeva!
@dread24
Netko ti odero kolac! Nisam ja…ima još pametnih na forumu.
Od 12.10 napisao si osam rečenica u stilu:
"nema više velikih kupaca i cijena pada…mali su se danas zaletjeli kupnjom preko 100 kn, a sutra će u panici time tući po bidu i rezati gubitke….. "
pa do ove rečenice gore na temi. Sve su pisane na različitih osam topica!!!
Mislim da s tobom nešto ne štima………imaš li uopče koju dionicu?
bravo, kakva konciznost, lucidnost i stupidnost u samo jednoj rečenici! svaka čast, samo rijetkima to uspjeva!
Vidim da tebi isto to uspijeva, pa se smatraj privilegiranim!
A da vidiš tek kakav mi je return: )
Prokopaj malo kako su se cijene kretale prije dokapa i nakon dokapa na ZSE.
i to kretanje cijena dakako ima veze isključivo s dokapom?
…hoće,hoće…do sad kadu su oni kretali dionica je samo klizila…na dolje…
…prije bi rekla da fondovi pokušavaju kako tako održavati dionicu da ne odleti u bezdan…
…hoće,hoće…do sad kadu su oni kretali dionica je samo klizila…na dolje…
…prije bi rekla da fondovi pokušavaju kako tako održavati dionicu da ne odleti u bezdan…
a koga briga što bi ti rekla? tvoje impresije nikoga ne zanimaju [yawn]
…možda vas i nije briga,ali neke jest…nađite mi situaciju na Dalekovodu u zadnjih godinu dana kada je dionica rasla kad su ih fondovi kupovali????
…uostalom pogledajte ovaj članak…