Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Tko me može uvjerit da HANFA ne statira na ovoj i još nekim dionicama na ZSE
Kriminal veći od BIOKOVA
Šta dobijemo kada spojimo,KRIMINAL,GRAĐEVINSKE FIRME i BIOKOVO ?
TUNEL KROZ BIOKOVO
p.s.Još se radi [lol]
ako sad plačeš za koji dan ćeš se bacit u savu.
[/quote]
ma jok…
meni pase na ovoj razini i ako padne….po meni dobra cijena…
jel moze nize…uvijek moze…
al voljan sam riskirat
[/quote]
luda su vremena, tko zna di će sve ovo..
[/quote]
[thumbsup]
Nemogu da vjerujem svojim oćima da svaki dan gledam ogromne padove dionice
Jedno pitanje za sviju Vas
Što sad ako izvješće bude super pozitivno na osnovu novih dobivenih poslova prošle godine,pa i jednim djelom ove tko će odgovarati za ovakvo rušenje cijene bez ikakvog razloga?
Ako tako bude kao što se nadam nemogu vjerovat da državne institucije nevide ovaj lopovluk na ZSE.
Koji lopovluk,o čemu ti pričaš,pa jeli vidiš da nas ima 50 što kupujemo dionice.
7. PBZ D.D. 47.356 1,65%
Što je ovaj PBZ prodao 4.850 kom da bi nakon nekoliko dana kupio 4.350 kom i srušio cijenu.
Koja je sad to igra?
ide li dalekovod u stecaj? kakva je ovo trgovina? ovdje nesto nije u redu .ovo ne lici na trgovinu.to je rusenje cjene i to bjesomucno.molim moderatora da ne brise postove jer u zadnje vrijeme i normalne postove brise.
ide li dalekovod u stecaj? kakva je ovo trgovina? ovdje nesto nije u redu .ovo ne lici na trgovinu.to je rusenje cjene i to bjesomucno.molim moderatora da ne brise postove jer u zadnje vrijeme i normalne postove brise.
ne kuzim sto te to smeta i u cemu je problem?
ako mislis da je nerealno i bjesomucno rusenje cijene, a ti kupuj! pa kud ces bolje prilike 🙂 nema bas puno takvih prilika!
a ako mislis da ima razloga, bjezi glavom bez obzira dok jos mozes nesto izvuci 😉
Dajte kolega manite se diplomatskih odgovora.
Ako su loše vijesti znaći da netko ima povlaštene informacije u vezi firme i za takve se informacije ide u zatvor tj.to je kriminal na TK.
Trebamo svi biti ravnopravni i treba saćekat službenu vijest ma kakva ona bila i onaj koji uspije prodati taj tren skidam kapu,a ne ovako pojedinci manipuliraju sa ZSE.
Kad jednog dana cijena bude npr.800 kn i ti je kupiš na osnovu dobivenih poslova i rezultat firme tj.fundametalne vrijednosti i oćekivaš da uistinu firma vrijedi preko 800 kn ,a ona poćme padati bez razloga i dođe na 300 kn.
Hoćeš li onda postaviti isto pitanje kao što si postavio kolegi Bankrotman [proud]
Zato nelaprdajte sa takvim odgovorima,a i potvrda su vam mirovnici da dionica vrijedi preko 245 kn,a zašto sad nekupuju to samo bog zna.
Ja da imam municije kupovao bi svaki dan al tko će stvoriti toliko srestava [cry],a da prodajem sad koji mi je ulaz na 180 to je malo ludo jer vjerujem u firmu da vrijedi puno više od 300 kn samo mi ni dan danas nije jasno zašto ovo rade od ZSE?
lp
7. PBZ D.D. 47.356 1,65%
Što je ovaj PBZ prodao 4.850 kom da bi nakon nekoliko dana kupio 4.350 kom i srušio cijenu.
Koja je sad to igra?
vjerojanto zbirni skrbički račun…
ma o kakvom stečaju vi pričate, netko ga ruši, a vjerojatno i dokupljuje, pričekajmo izvjeće, pa ćemo onda ozbiljnije pirčati…
Kolega over,
Kupuje se buducnost, vjerujem da vam je to jasno. Kakvo god da je izvjesce, bitnije od toga je kakvo ce bit sljedece, odnosno ono za godinu, dvije, ili 10 godina. Ne burzi profitiraju vizionari, a ne strastveni citaci izvjesca. Dakle, prava informacije bi bila kad bi mogli znati kakvo ce bit izvjesce za godinu dana. Trenutno izvjesce jest nekakav pokazatelj, ali ni priblizno dovoljan pokazatelj. Eto… Time se ja vodim u svom laprdanju…
Kolega over,
Kupuje se buducnost, vjerujem da vam je to jasno. Kakvo god da je izvjesce, bitnije od toga je kakvo ce bit sljedece, odnosno ono za godinu, dvije, ili 10 godina. Ne burzi profitiraju vizionari, a ne strastveni citaci izvjesca. Dakle, prava informacije bi bila kad bi mogli znati kakvo ce bit izvjesce za godinu dana. Trenutno izvjesce jest nekakav pokazatelj, ali ni priblizno dovoljan pokazatelj. Eto… Time se ja vodim u svom laprdanju…
:-))) sve 5, kupuje se budućnost, samo zašto bi ju kupio po 245 ili 275 ako ju možeš kupiti po 138 ili 118. Moraš priznati da su oni koji su kupili podućnost malo više pistof od onih koji ju kupuju po 140 :-)))
Kolega over,
Gluplji post mislim da nisam nikada procitao iako ima ovdje mnogih specijalaca na forumu. Svaka čast. S ovakvim izjavama mislim da nick i vi nemate bas previše zajedničkoga