DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 17:15
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

užas, tone kao kamen….ali ne samo DLKV već i svi ostali građevinci (IGH, VDKT, INGR….) [undecid]

Razmjerno snažan pad izdanih odobrenja za građenje u kolovozu

Nakon rasta u lipnju i srpnju, broj izdanih odobrenja za građenje u kolovozu bilježi ponovno dvoznamenkasti pad. Naime, prema posljednjim podacima Državnog zavoda za statistiku u kolovozu je izdano 712 odobrenja za građenje što predstavlja godišnji pad od 11%, odnosno pad od 13,2% na mjesečnoj razini. Najveći udio (preko 67%) u broju izdanih odobrenja za građenje otpada na izgradnju novih zgrada te je tako razmjerno snažan pad od 9,2% godišnje, odnosno 50 dozvola manje, imao najveći utjecaj na pad ukupnog broja odobrenja.

izgleda da sam mogao kupiti DLKV i jeftinije danas… [cry]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

ako sad plačeš za koji dan ćeš se bacit u savu.

Cookie Monster

jednostavno zaboravi da imaš dlkv do 1.7.2013. kad dobivamo hrpu love iz Strukturnih fondova jer će firma dobrano namlatit pare od infrastrukturnih radova ( i do sada su, al su morali ići izvan zemlje po to ).

Onaj Štimac iz NO je neki dan kupio 1000 komada po 175 sigurno zato jer će izvještaj biti loš.

[/quote]
ma jok…
meni pase na ovoj razini i ako padne….po meni dobra cijena…
jel moze nize…uvijek moze…
al voljan sam riskirat

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

[/quote]
ma jok…
meni pase na ovoj razini i ako padne….po meni dobra cijena…
jel moze nize…uvijek moze…
al voljan sam riskirat

[/quote]

luda su vremena, tko zna di će sve ovo..

Cookie Monster

… 1.7.2013. kad dobivamo hrpu love iz Strukturnih fondova jer će firma dobrano namlatit pare od infrastrukturnih radova ( i do sada su, al su morali ići izvan zemlje po to ).

tko zna što će do tada biti s DLKV? ovdje stoji obveza davanja javne ponude za preuzimanje pod prijetnjom gubitka upravljačkih prava… ponudu vrlo vjerojatno neće dati, a što onda?? tko i kako će upravljati firmom?! kako će na to gledati naručitelji radova??
do nedavno mi je bilo nezamislivo da će DLKV ići ispod 150 kn, a sad me više ne bi čudilo da ga kroz neko vrijeme vidimo na 100 kn

Onaj Štimac iz NO je neki dan kupio 1000 komada po 175 sigurno zato jer će izvještaj biti loš.

kao i PBZ 3 soma i 200 u petak..iz istog razloga

…PBZ D.D. od 07.10.2011 do 14.10.2011 +4350 zadnja cijena oko 153,00 kn…

Tko ima sreću nije mu potreban razum, tko ima razum potrebna mu je sreća.

138,80 [proud]
Netko se razbaciva sa poklonima.Još je rano za Djeda Mraza.

Tko me može uvjerit da HANFA ne statira na ovoj i još nekim dionicama na ZSE

Kriminal veći od BIOKOVA

New Report

Close