Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,69 | 12.496 | 3,382 | 3,68 | 3,70 | 0,00% |
Prodaće mi natrag dionice po cijeni po kojoj su ih morali otkupiti…? Prisilno…? Ali onda se možemo žaliti, a i šta ako im cijena neće odgovarati…? [lol]
Nekako mi to baš ne drži vodu…ali šta ja znam…ako ti tako kažeš…
Ja si nekak’ mislim da je ova ekipa skroz ‘zgorila i da im je ovo promjenilo i društveni i privatni život, kao i imovinsko stanje iz temelja…
Doduše još uvijek imaju opciju da napumpaju cijenu i izvuku se iz dreka…bar toliko da mogu disati…
Preuzimanje Dalekovoda mogu zaboraviti…
Svi se razmeću pranvim znanjem a u stvari nemaju pojma. Na osnovu rješenja Hanfe moguće je pokrenuti tužbu za sklapanje ugovora na osnovu rješenja hanfe o nastanku obveze javne ponude i bez problema se može naplatiti dionice koje će se tim putem prodati zajedničarima. Zajedničari mogu osporavati rješenje Hanfu na upravnom sudu i ukoliko dobiju spor mogu samo sudskm putem tražiti naknadu štete koju su eventualno pretrpjeli zbog hanfinog rješenja kao državne institucije.
…a jel…? [lol]
"prema članku 10. Zakona o Hanfi, Predsjednik, članovi Uprave i zaposlenici Agencije ne odgovaraju za štetu koja nastane prilikom obavljanja dužnosti u okviru svoje nadležnosti i zakona koje primjenjuju, osim ako se dokaže da su određenu radnju iz koje je nastupila štetna posljedica, učinili ili propustili učiniti namjerno ili iz grube nepažnje."
…tužba za neosnovano bogaćenje…pitaj svog fiškala bil ti to mogli zalepiti? [tongue]
…ne radim u financijama…..
Bakicaaa, znaš da se lagati – ne smije…..
Bakice, Hanfa nije odgovorna za štetu, ali je odgovorna Hrvatska država ukoliko sud utvrdi da je Hanfa pogrešno primjenila zakonske propise i zbog toga oštetila zajedničare. Prije godinu ili dvije mislio bih da će ekipa podmazati suca i dobiti spor na upravnom, ali danas nakon svih zatvaranja i procesa koji se vode mislim da nemaju šanse jer je i iz aviona vidljivo da su zajednički djelovali i da se prevarili kada su mislili da će njihov manevar proći nezapaženo. ako se potrudiš pa malo bolje pročitaš rješenje vidjeti ćeš i da je međe ekipom zajedničara došlo do razilaženja i već se nadzire mogući pokajnik koji će priznati zajedničko djelovanje i na taj nači izbjeći mogući kazneni progon zbog niza kaznenih djela koja su počinjena. Bakica mi više liči na PR ekipe zajedničara.
…ne radim u financijama…..
Baki$%&aaa, znaš da se lagati – ne smije…..
…nit vam radim u komercijali,ni u financijama ni u Upravi Dalekovoda…
…koji vam je vrag danas…ni Uskok me više ne bi rešetao… [lol] [lol]
…ah izmoriste me danas…ipak sam ja jedna stara ba"#$%icaaa [cool]
…pa zar misliš da će država platiti štetu "zajedničarima",a tebi će pustiti da odskakućeš sa onim što dobiti nisi trebao?
…zato sam vam i rekla da sudovi u pravilu zastanu dok se donese odluka Upravnog suda da do ovakvih stvari ne bi dolazilo…
…te radim u Dalekovodu,te sam PR,te sam glasnogovornik..,te sam…nisam… [smiley]
…al,moram vas pohvaliti…trudite se… [rolleyes]
Pa dobro što onda radiš na ovoj temi ako nisti ništa od toga.
Bakice, Hanfa nije odgovorna za štetu, ali je odgovorna Hrvatska država ukoliko sud utvrdi da je Hanfa pogrešno primjenila zakonske propise i zbog toga oštetila zajedničare.
na stranu da pojma nemam šta je to zajedničar,potsjeća me malo na viličar ili zadrugar… no jesi se ti oprostio od mozga? kakva je ovo argumentacija?
Bakicaaa, nije bitno gdje radiš ili ne radiš- NAVIKLI SMO NA RAZNE KONSTRUKCIJE I ISPRAVNE
NETOČNIH NAVODA …… sve je to -rodbinski- tu negdje.
šta je ovo, moderacija? ma nnk i moderatora i poslovni.hr i brisanje postova i moderiranje. smeće od članaka sad je nadopunjeno i smećem od foruma.