DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 14:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,69
12.237
3,312
3,68
3,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zašto se tužba ne može napisati ?

Možemo i zajedno . Troškove dijelimo.

svatko može tužbu napisati, bilo pismeno, poštom, elektroničkom poštom ili izravno doći kod javnopravnog tijela usmeno dati izjavu na zapisnik…

Tko ima sreću nije mu potreban razum, tko ima razum potrebna mu je sreća.

evo zašto sam odustao od ovoga smeća od burze…firma dobije posao od 800 milja kuna i padne u dva dana za 12% ha ha ha,a tko zna dokle će još dogurat..nikakve veze sa stvarnošću ovo nema…hvala bogu da sam to skužio na vrijeme…

evo zašto sam odustao od ovoga smeća od burze…firma dobije posao od 800 milja kuna i padne u dva dana za 12% ha ha ha,a tko zna dokle će još dogurat..nikakve veze sa stvarnošću ovo nema…hvala bogu da sam to skužio na vrijeme…

sljedeći veliki korak je da odustaneš od foruma

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

[/quote]

moja preporuka je svakako upis na EFZG ljetna škola 2012, ne zaboravite uzeti sarajevski smjer, tamo se uče sve tajne uspješnog poslovanja [lol]

[/quote]

moja preporuka je svakako upis na EFZG ljetna škola 2012, ne zaboravite uzeti sarajevski smjer, tamo se uče sve tajne uspješnog poslovanja [lol]
[/quote]

a netko je tražio tvoju preporuku?

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

Kolika je cijena dionice DLKV R – A bila 12.04.2005.g ?

12.04.05 PRVA:340,50 ZADNJA:349,88 KOLIČINA:2.103 PROMET:718.900 NAJNIŽA:340,50 NAJVIŠA:349,88

Izvorpodataka:http://imageshack.us/photo/my-images/51/dlkv12svibanj2005.jpg/

Hanfa bi se trebala službeno očitovati investitorima.Neću više pitati nikoga, da Vas ne davim, ali,
ovo je stvarno bespravna država, totalno nasilje nad investitorima i pljačka pred očima
plaćenih i odgovornih osoba za kontrolu i korektno poslovanje ..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Dolaze veliki investitori koji žele ulagati u energetiku i dr.
Pokrovitelji FT i Bloomberg.

Pogledaj zadnje kvartalne izvještaje DLKv-a pa ćeš vidjeti pa ćeš vidjeti da su im poslovni ( operativni ) rashodi veći od prihoda odnosno marža po kojoj prodaju svoje proizvode i usluge nije dostatna za pokriće rashoda, tako ako gledaš iz ovakvog kuta baš i nemaš razloga za veselje.

Kakve su mogucnosti da neki veci igrac
preuzme dionice od ovih koji zajdnicki djeluju i zatim da ponudu za preuzimanje?

http://www.poslovni.hr/vijesti/necemo-objaviti-ponudu-jer-prozvani-drze-samo-11-posto-187715.aspx

ako se to razvuće do strasbourga dionica će već tada biti preko 500,00 kn, tako da će se svakako isplatiti dati ponudu… sve mi se čini ništa od toga… [bye]

Tko ima sreću nije mu potreban razum, tko ima razum potrebna mu je sreća.

New Report

Close