DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 21:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

…eto,izgleda da nam je jedino Lojtrica kupovao danas… [rolleyes]

…živio Lojtra…nek ti Dalekovod pokloni "zlatnu dioničicu" kao najvjernijem dioničaru!!!!

…molim da mu se ponovi start…on bi vratio pare… [lol]

Prije mi nije bilo jasno ništa, a sad mi je još i manje….

who dares, wins

Ja kupio po 178 kn. Hvala prodavaču!

vidim da nekima još nisu sjela nova zse pravila
start je bio u 12h, no kako je cijena u tom trenutku bila u + blokadi održala se tzv.dražba uravnoteženja u kojoj se kupovni i prodajni nalozi postavljaju kao u predotvaranju
dražba traje 10tak minuta i onda slijedi ponovno otvaranje

Nova pravila će upropastiti i ovo malo burze, ako je tako uopće možemo nazvati. Katastrofa!!!

…a što je ovdje katastrofa…to što si ti mislio da zato što će Upravu razbucat treba dionica skočit u nebo…
…zbog čega?
[/quote]
Bakica, drž se ti kolača i dobro tijesto razvaljaj! O čemu pričaš, kakvo skakaknje dionice u nebo. Pa, ovi nebi dali ponudu da je blagostanje, da ne govorim o trenutnoj financijskoj situaciji. Isključivo sam mislio na pravila trgovanja i odugovlačenje otvaranja, uravnoteženje i to. Pa, pusti ljude da kupuju ako hoće, sa druge strane da prodaju. To se zove likvidnost, netko mora izgubiti da bi drugi zaradio na burzi, druge nema! Ovo pravljenje zaštite ulagača nema veze sa mozgom. Što se tiče Dalekovoda, od 2007.g. ga nisam ni pogledao, a kamoli kupio!!!
LP

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Ima dioničara do kojih još nije stigla ova vijest.Ljudi rade i nemaju vremena non-stop pratiti burzu tako da će ostati bez svojih dionica na niskim razinama.

…kako vidim…uskoro ćemo se vratiti…tamo kamo smo jučer završili…

…tresla se brda,rodio se miš… [rolleyes]

Baki..ca, drž se ti kolača i dobro tijesto razvaljaj! O čemu pričaš, kakvo skakaknje dionice u nebo. Pa, ovi nebi dali ponudu da je blagostanje, da ne govorim o trenutnoj financijskoj situaciji. Isključivo sam mislio na pravila trgovanja i odugovlačenje otvaranja, uravnoteženje i to. Pa, pusti ljude da kupuju ako hoće, sa druge strane da prodaju. To se zove likvidnost, netko mora izgubiti da bi drugi zaradio na burzi, druge nema! Ovo pravljenje zaštite ulagača nema veze sa mozgom. Što se tiče Dalekovoda, od 2007.g. ga nisam ni pogledao, a kamoli kupio!!!
LP

…a vidiš baš je to u redu…da toga nije bilo,neki bi kupovali i po 221 danas i nagrabusili…
…ovako je trgovanje usklađeno i nema puno štete,osim za halapljive…
[rolleyes]

Pinokio, 30.09.2011. u 12:37

No to ujedino znaći da trajno gube kontrolu nad tvrtkom, netkom se to vjerovatno sviđa 🙂

Je, i nad Hajdukom. Dajte ljudi, probudite se iz sanjarenja. Bute spušili lovušu.
[/quote]
Ali zato si ti na bidu. Smetamo ti? [lol]
[/quote]

I onda Lojtra, koliko još do 700-800?

Ja kupio po 178 kn. Hvala prodavaču!

Sretno kolega, ali mislim da je prodavač sretniji u ovom trenutku nego vi!

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

još jedna tužna priča na zse -u , ,još jedna dionica gubi sjaj
jedino mi nije jasno kako to da su je dokapitalizirali po 240 kuna
a nije vrag da sad prodaju po 170 kuna ;;)

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

…auuuu…što je ovo [rolleyes] [shocked]
…zadnja cijena 168…,što je netko zaspao?

New Report

Close