Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Imamo mnogo rješenja Hanfe za peuzimanje i ….?????
-Magma – Fižulić
-BADEL 1862 d.d. -Perković
-Transadria d.d.-Ekipa itd
-Kamensko d.d.-Željko Vidaković itd.
Vjerujem da su ovdije neke druge politicke igre u pitanju. Koje? Vidjet cemo.Možda se varam ,ali….
http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=neobjavljene_ponude_za_preuzimanja&LANG=HR
Upravo tako.
I…
lp
[/quote]
e da je ovo pravna država, ali NIJE.
Hanfa bi trebala proslijediti predmet USKOK-u ili DORH-u, a ne dati mogucnost za preuzimanje ,pa neka se utvrdi,OD KUDA EKIPI NOVACA ZA KUPNJU VECINSKOG UDJELA DALEKOVODA a pogotovo po ONIM CIJENAMA.
Ovo je bio,cisti FINANCISKI INŽENJERING.
Financijski inženjering
Financijski inženjering (engl. financial engineering services) obuhvaća usluge sastavljanja financijske konstrukcije posla (najčešće investicije) i eventualno kasnije i provedbe, pronalaženja mogućih izvora financiranja, izbor optimalnih izvora, pomoć u pripremi i sklapanju ugovora.
3. TELEGRA D.O.O. 164.753 5,75 Osnovni račun SVETA NEDJELJA, HRVATSKA
koliko sam mogao upratiti ovima su smrznuli dionice.I kome još? [sealed]
Bravo HANFA? Ovdje će i uskok imati što raditi!
Idemo decki radite svoj posao!
Očistite muljatore i svima će na biti dobro. [thumbsup]
…ne sekiraj se da ovaj predmet nije već na Uskoku…
Njih Uskok cešlja vec odavno samo su ti "predmeti" sitnice u odnosu na OVAJ PREDMET tj.SLUCAJ.
p.s.Mislim da ce ovo biti izuzetno interesantno među radnicima(mislim na Forum) a pogotovo među bivšm djelatnicima tako da ce se o Forum prepricavati ujutro uz kavu.
Uvjerio sam se koliko se cita forum u Plocama, kada sam bio na posljednje dvije GS .Samo je razlika VELIKA jer kod LKPC nema negativnih vijesti a ovdije…..hm,hm .Nevjerojatno ali istinito!
Pogledajte ovo:
A pritom Credos, koji se sada zvao Credos Consult nije imao niti jednog zaposlenog, no samo je 2004. od Dalekovoda dobio 1,2 milijuna kuna, a ukupno od 2003. do 2009. godine više od 5,2 milijuna kuna. Od svih ostalih konzultantskih usluga, dakle izvan Dalekovoda, Credos je u tom razdoblju imao 400 tisuća kuna prihoda.
Strašno!!!!
Treba oćistiti cijelu zemlju od ovakvih muljatora,pa tek onda možemo naprijed.
Bravo Jaco!!!!…samo cisti!! [thumbsup]
P.S. Sad će izvješća biti [thumbsup] kad skinemo ovakve muljatore