DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 07:50
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

da…da vidim i ja sad crvenu tockicu….shit [cry]

Ovo nije uredu…trebali su prvo pustiti rast do 300,pa kad završi trgovanje danas onda blokirati dionicu.
Kao što je bilo sa Inom !

Koja muljaža [cry]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Obustavlja se trgovanje dionicama društva DALEKOVOD d.d., oznaka: DLKV-R-A, ISIN: HRDLKVRA0006 do 11:30 sati dana 30. rujna 2011. godine. Trgovanje se nastavlja u 11:30 u modalitetu predotvaranja, kontinuirana trgovina počinje u 12:00

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Preuzimanje bi trebalo biti po cijeni iz 2005. koja je bila znatno viša nego sada, zar ne?
Ono što sam uvjeren je da od toga neće biti ništa jer – ta ekipa jednostavno za to nema niti para niti ekonomsku računicu, dapače, neki od njih su i prodavali dionice DLKV po cijenama osjetno nižim od ove po kojoj bi trebali platiti preuzimanje, tako da…..

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Dobra je stvar što će ekipa izgubiti upravljačka prava a dionice im neće ništa vrijedit. Kada se pokrenu tužbe odu im sve dionice i imovina na bubanj.

Loše je to što sumnjam u upravljačke sposobnosti mirovinaca i njihovu spremnost da postave novu upravu, koja bi uvela reda u firmu.

Što to sve vrijedi kada ponude neće biti, jer ovi i da žele, nemaju od kuda toliki novac.
Ali zanimljivo će biti vidjeti da li će se netko navući, a može se desiti i da netko to odluči iskorisititi kao razlog za podizanje cijene.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Sve do 1000kn je jeftino jer zapamtite ponuda mora ići po 1600kn.
Ovo je zicer samo takav.

Jel ti vi to malo zločesto podbadate investitore s Poslovnog? [cool]

Lijepo bogami [lol]

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Imamo mnogo rješenja Hanfe za peuzimanje i ….?????

-Magma – Fižulić
-BADEL 1862 d.d. -Perković
-Transadria d.d.-Ekipa itd
-Kamensko d.d.-Željko Vidaković itd.
Vjerujem da su ovdije neke druge politicke igre u pitanju. Koje? Vidjet cemo.Možda se varam ,ali….

http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=neobjavljene_ponude_za_preuzimanja&LANG=HR

a može se desiti i da netko to odluči iskorisititi kao razlog za podizanje cijene.

…je je,može samo naivnima…Dalekovod sad mogu očekivati samo jake turbulencije,a najgore je što onda iskaču kojekakvi "leševi iz ormara"… [rolleyes]

…a cjelokupna situacija sigurno ne doprinosi poslovnim aktivnostima u Dalekovodu…

neko je napisao ponude nece biti jer para nemaju ali ce im oduzeti dionice koje imaju i cine 15-20pct firme pa ce i ista vrijediti vise koliko bumo vidjeli

ja mislim da će OMF ovdje odigrati brutalnu igru i dočepat će se firme koja ima nemoguću budućnost vezanu na energiju…kako god da bilo kotač je pokrenut i nema više zaustavljanja [thumbsup]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Sumnjam da se mogu tek tako izbrisati dionice i tako povećati bilancu.To bi bilo preglupo.Možda ti dioničari nemaju pravo glasa ali dionice i dalje postoje.

"Only dead fish swim with the stream"

New Report

Close