Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
da…da vidim i ja sad crvenu tockicu….shit [cry]
Ovo nije uredu…trebali su prvo pustiti rast do 300,pa kad završi trgovanje danas onda blokirati dionicu.
Kao što je bilo sa Inom !
Koja muljaža [cry]
Obustavlja se trgovanje dionicama društva DALEKOVOD d.d., oznaka: DLKV-R-A, ISIN: HRDLKVRA0006 do 11:30 sati dana 30. rujna 2011. godine. Trgovanje se nastavlja u 11:30 u modalitetu predotvaranja, kontinuirana trgovina počinje u 12:00
Preuzimanje bi trebalo biti po cijeni iz 2005. koja je bila znatno viša nego sada, zar ne?
Ono što sam uvjeren je da od toga neće biti ništa jer – ta ekipa jednostavno za to nema niti para niti ekonomsku računicu, dapače, neki od njih su i prodavali dionice DLKV po cijenama osjetno nižim od ove po kojoj bi trebali platiti preuzimanje, tako da…..
Dobra je stvar što će ekipa izgubiti upravljačka prava a dionice im neće ništa vrijedit. Kada se pokrenu tužbe odu im sve dionice i imovina na bubanj.
Loše je to što sumnjam u upravljačke sposobnosti mirovinaca i njihovu spremnost da postave novu upravu, koja bi uvela reda u firmu.
Što to sve vrijedi kada ponude neće biti, jer ovi i da žele, nemaju od kuda toliki novac.
Ali zanimljivo će biti vidjeti da li će se netko navući, a može se desiti i da netko to odluči iskorisititi kao razlog za podizanje cijene.
lp
Sve do 1000kn je jeftino jer zapamtite ponuda mora ići po 1600kn.
Ovo je zicer samo takav.
Jel ti vi to malo zločesto podbadate investitore s Poslovnog? [cool]
Imamo mnogo rješenja Hanfe za peuzimanje i ….?????
-Magma – Fižulić
-BADEL 1862 d.d. -Perković
-Transadria d.d.-Ekipa itd
-Kamensko d.d.-Željko Vidaković itd.
Vjerujem da su ovdije neke druge politicke igre u pitanju. Koje? Vidjet cemo.Možda se varam ,ali….
http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=neobjavljene_ponude_za_preuzimanja&LANG=HR
a može se desiti i da netko to odluči iskorisititi kao razlog za podizanje cijene.
…je je,može samo naivnima…Dalekovod sad mogu očekivati samo jake turbulencije,a najgore je što onda iskaču kojekakvi "leševi iz ormara"… [rolleyes]
…a cjelokupna situacija sigurno ne doprinosi poslovnim aktivnostima u Dalekovodu…
neko je napisao ponude nece biti jer para nemaju ali ce im oduzeti dionice koje imaju i cine 15-20pct firme pa ce i ista vrijediti vise koliko bumo vidjeli
ja mislim da će OMF ovdje odigrati brutalnu igru i dočepat će se firme koja ima nemoguću budućnost vezanu na energiju…kako god da bilo kotač je pokrenut i nema više zaustavljanja [thumbsup]