DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 21:58
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

aaa što ako oni ne podnesu ponudu za preuzimanje? Kako se mogu najbezbolnije izvući iz ovoga?

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

Ako ne podnesu PZP – a teško da mogu, s obzirom na gomilu love koja bi trebala za to – onda dionicama ne mogu raspolagati a i nemaju pravo glasa. To bi de facto značilo da bi OMF-ovi preuzeli upravljanje nad Dalekovodom s obzirom da oni imaju najviše dionica.

Tipurić…..Je li to onaj bivši dekan onog po muljažama nadasve poznatog faksa s Kenedyjeva trga ?

...

…ah,dragi moji,vidite kako je život nepredvidljiv… [cool]

…vi taman krenete u potpisivanje ugovora sa Norvežanima,a Hanfa vam spiči obvezu preuzimanja… [rolleyes]

…ali zar to nije prekrasno…bez takvih događaja ova burzica bi bila tako providna… [rolleyes]

…kako smo se dosad šokirali uglavnom mi…red je da se malo šokiraju i oni… [proud]

…Sambi dušo,ne volim pašta šutu…imam kuharicu… [rolleyes]

…vi taman krenete u potpisivanje ugovora sa Norvežanima,a Hanfa vam spiči obvezu preuzimanja… [rolleyes]

…ali zar to nije prekrasno…bez takvih događaja ova burzica bi bila tako providna… [rolleyes]

…kako smo se dosad šokirali uglavnom mi…red je da se malo šokiraju i oni… [proud]

znaš dijeliti savjete , a ne znaš kuhat – baš čudno .

http://www.hanfa.hr/uploads/50-11-03.pdf

…dakle,već sam na petoj stranici ovog Rješenja koje tako perfektno secira razvoj događaja,a što je jako dobra podloga za daljnje pravosudne aktivnosti… [rolleyes]

Ako ne podnesu PZP – a teško da mogu, s obzirom na gomilu love koja bi trebala za to – onda dionicama ne mogu raspolagati a i nemaju pravo glasa. To bi de facto značilo da bi OMF-ovi preuzeli upravljanje nad Dalekovodom s obzirom da oni imaju najviše dionica.

pri dnu piše da ako ne podnesu ponudu da onda svaki dioničar ponaosob može preko trgovačkog suda tražiti da mu se dionice preuzmu … tako nekako … piše pri dnu.

Dakle mogu iskoristiti mogućnost upravnog spora, a onda ne podnijeti ponudu za preuzimanje, pa nek svatko traži svoje.

E sad, mogao bi neki veliki igrač uletiti pa im financirati ponudu za preuzimanje … samo zašto bi to netko želio

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

…avaj,pročitah ovu litaniju od Hanfinog rješenja do kraja… [rolleyes]

…koliko je tu s..nja… [shocked],a neka spajanja i raspajanja su rađena i nakon kontrole Hanfe…

… meni se čini da neki ne bu mirno spavali… [tongue]

…u svakom slučaju dragi moji…pravda je spora ali dostižna… [smiley]

…a sada je došao i vaš trenutak… [thumbsup]

Dečki nisu sami ..

HANFA se nakon 6 godina "sjetila" da je 2005. postojala obveza davavanja javne ponude? I onda im ovdje netko čestita na tome? [tongue] Netko je, čini se, zbog nekog svojeg interesa, "podsjetio" HANFA-u, a ne da su oni tako "sposobni" (Da su sposobni, dosljedni i pošteni, svašta bi bili razotkrili…), eto što je!

osobne se nadam da ce hanfa sutra blokirati trgovanje dalekovodom radi zastite malih investitora eto ja bih na primjer povukao svoj nalog koji sam dao

Nije mi jasno zašto ste toliko eurofični nakon toliko razočaravajućih ponuda za preuzimanje unatrag nekolik godina. Ovaj postojeći sustav još nikoga nije natjerao da da ponudu za preuzimanjem ukoliko to neće i ne želi platiti. Ako ekipa ne želi platiti neće platiti a Vi se možete sporiti do umirovljenja s njima. Tako sada stvari stoje. Neka se javi netko tko je dobio otkupnu cijenu iz ponude za Magnu ili Liburniu pa da podijeli iskustva s nama ovdje.

Dakle mogu iskoristiti mogućnost upravnog spora, a onda ne podnijeti ponudu za preuzimanje, pa nek svatko traži svoje.

…žalba ne odgađa izvršenje rješenja…
[rolleyes]

New Report

Close