DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 18:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@

Brancin, Hvala ti!

P.S.

Odlično ti se uklapa potpis na ovu temu.

…vezano za transparentnost i ažurnost,pogledajte kako izgleda službena stranica Dalekovoda…

http://www.dalekovod.hr/uprava-i-nadzorni-odbor.aspx

…mada su neki od njih već davno dali ostavke,a novoizabranih nema…[rolleyes]

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/U2az4u6k72vP8CyUx79cSQ==.pdf

…nadam se da mi ova jedinica nije došla od zaduženog za održavanje službenih stranica… [cool]

…al,čujte,bolje da vam to ja kažem,nego šef… [rolleyes]

(Evo, ja sam ti dao stotku da popravim prosjek. 🙂 )

Ovo možda nije toliko važno ali ipak govori o neprofesionalnosti i nebrizi koja je, usput rečeno, tipična za Rvacku i ostale banana države južnjačkih mentaliteta. Prije dosta godina sam pratio stranice IGH pa je bilo sličnih stvari, čak sam im posao e-mail s opisom uočenih propusta i ništa se nije pomaknulo ni za milimetar, potom još jednom vrlo poznatom stranom proizvođaču automobila koji je na hrvatskim stranicama (naša raja "održava" stranice "aktualnim") imao stare modele, uredno sa cijenama, iako su na tržištu već odavno bili novi modeli, isto ništa…u ovoj zemlji ljudi primaju plaću za ….ac!

Spominješ djelatnike? Nisu toliko krivi djelatnici nego upravo taj šef(ica) koji/a je šef samo na papiru….
[/quote]

A pogledajte ovu:
http://www.dubrovnikairline.com/DAWeb/hr/index.html

Podaci iz 2008. i to koji. Onaj koji pozdravlja s dna stranice dobio je na poklon tvrtku od Atlantske plovidbe. Bumo vidli kome će je on pokloniti, možda stečajnom upravitelju. 😉

Prodati prema ponudi za preuzimanje ili čekati ?http://www.rast.hr/hr/trziste/grafikoni/DLKV-R-A,ZSE,2.html

@sasha

Preuzimanje nije obavljeno po starom ZPDD i sad mora ići po novom tj. ovaj koji ste citirali ali mjerodavan je čl.16 st 6:

Ako ponuditelj zahtjev za odobrenje objavljivanja ponude za preuzimanje ne podnese u roku iz članka 24. stavka 1. ovoga Zakona, prosječna cijena iz stavka 3. ovoga članka izračunava se kao ponderirani prosjek svih cijena ostvarenih na burzi ili uređenom javnom tržištu za svako sljedeće tromjesečje posebno, počevši od tromjesječja koje prethodi danu nastanka obveze na objavljivanje ponude za preuzimanje do dana podnošenja zahtjeva, s tim da je ponuditelj obvezan u ponudi za preuzimanje ponuditi najmanje najvišu tromjesečnu prosječnu cijenu izračunatu u navedenom razdob­lju, ako je ta cijena viša od cijene iz stavka 2. ovoga članka

Najveća tromjesečna cijena je bila u periodu 12.10.2007 – 12.1.2008 i iznosi cca 1640 kuna!!!

No naravno da tu ponudu ne mogu objaviti jer radi se o 3,5-4 milijarde kuna (ne znam koliko sad točno ta grupa ljudi ima dionica u prvih 10 je vidljivo njih 3 sa oko 12%)

Da li mali dioničari imaju pravo prvokupa ?

@
drazenni

HVALA!

Čestitam hanfi! ovo se čeka već 10 godina. Ako pometu govna možda nešto i ostane od ove bravarije.

Čestitam hanfi!

Ne čemu čestitaš HANF-i?

Čestitam hanfi! ovo se čeka već 10 godina. Ako pometu govna možda nešto i ostane od ove bravarije.

Daj to objasni , što je pjesnik htio reći ? Ne razumijem niti jednu tvoju riječ .

Daj to objasni , što je pjesnik htio reći ? Ne razumijem niti jednu tvoju riječ .
[/quote]

pa ovo je mogući početak kraja ove zaigrane ekipe … što znači da bi u vlasništvu mogli ostati fondovi koji će kvalitetno upravljati tvrtkom … u svakom slučaju kvalitetnije

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

…ah,dragi moji,vidite kako je život nepredvidljiv… [cool]

…vi taman krenete u potpisivanje ugovora sa Norvežanima,a Hanfa vam spiči obvezu preuzimanja… [rolleyes]

…ali zar to nije prekrasno…bez takvih događaja ova burzica bi bila tako providna… [rolleyes]

…kako smo se dosad šokirali uglavnom mi…red je da se malo šokiraju i oni… [proud]

…Sambi dušo,ne volim pašta šutu…imam kuharicu… [rolleyes]

e sad, majstori koji imaju keša …. a majstori su … užurbano procjenjuju moguću situaciju i računaju moguću cijenu preuzimanja … kako bi sutra pokupovali što se može :-))) ili će DLKV-R-A biti blokiran sutra !?!?

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

New Report

Close