DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 12:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Imam neki osjećaj da će 3Q biti odlican i da ce dionica taj dan potegnuti 15%.

Ista stvar kad je narasla na 315 i stvorila se jaka kupnja,a istodobno i rasprodaja nitko nije mogao slutiti da ce izvjesće biti onako lose i sad sam uvjeren da bi moglo biti suprotno.

Samo razmišljam na glas [rolleyes]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

PBZ CROATIA OSIGURANJE OMF stekao jučer 1.000 dionica DLKV-R-A:

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/APYeNTifUfoBhWKEvdMQ8g==.pdf

Poštovani,
budući da je gospodin mr.sc. Dubravko Štimac, koji je predsjednik Uprave PBZ CROATIA
OSIGURANJE d.d., ujedno i član Nadzornog odbora Dalekovod d.d., slobodni smo izvijestiti
vas da je dana 27. rujna 2011. godine u Zagrebu PBZ CROATIA OSIGURANJE d.d. u ime i
za račun Obveznog mirovinskog fonda PBZ CROATIA OSIGURANJE stekao 1000 dionica
Dalekovod d.d. po cijeni od 175,00 kuna po dionici.

p.s.

Bilo bi mnogo interesantnije da je doticni Dubravko Štimac te dionice kupio NA SVOJE IME a ne u ime i za račun Obveznog mirovinskog fonda.
Akio ovako žele povratiti povjerenje ,hm,hm

Ljudi moji da li je ovo moguće?????

Pa ovo je čisti lopovluk [tongue]

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/APYeNTifUfoBhWKEvdMQ8g==.pdf

Samo je pitanje trena kad će dionica UP

Nemam više volje pisati jer nema smisla i ludost je pratiti gledalicu po cijeli dan.

Pišemo se za nekoliko dana na razini preko 230 kn.

lp i stojte mi dobro!

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

…je…je…nebo je palo na zemlju…stvari su se preko noći promijenile…

…ljudi kupuju ko ludi…čak i ovi obvezni fondovi koji su u Upravi…

[tongue]

P.S. Još nam samo fali gosn.Bakiccc pa da slika bude potpuna…taj je svojvremeno kupovao i Ingru… [rolleyes]

…je…je…nebo je palo na zemlju…stvari su se preko noći promijenile…

…ljudi kupuju ko ludi…čak i ovi obvezni fondovi koji su u Upravi…

[tongue]

tko smo mi da znamo stanje u tvrtci bolje od članova Uprave

ps.zašto sam moderiran?

p.s.s.izgleda da nisam?
[cool]

tko smo mi da znamo stanje u tvrtci bolje od članova Uprave
[cool]

…i bolje manipulirat od njih… [rolleyes] [tongue]

…zadnji put kad su radili dokapitalizaciju dioničica je samo padala… [rolleyes]

Bakica je opsjednuta dalekovodom, nema dionice ali non stop visi po forumu i uveseljava nas svojim pisanjem. bez obzira što vi pisali dalekovod će i dalje ugovarati nove poslove u što ćete se vrlo uskoro i uvjeriti.

…gosn superhik…ja vama A,vi meni B… [rolleyes]

…možda da popijete jedan gorki pelinkovac,pa se malo opustite… [smiley] [proud]

Za par mjeseci sa pogonom starta vjetroelektrana sa 36 MW instalirane snage…

Iskoristivost kopnene vjetroelektrane u odnosu na instaliranu snagu, kreće se između 25 i 30 posto…

Cijena MW/h na međunarodnom tržištu u zadnjih godinu dana kreće se u rasponu između 50 i 60 Eur…

Na godišnjoj razini (24sata*365dana*36MW/4(koeficijent iskoristivosti)*50Eur) radi se o barem 30 milja kuna, a vrlo vjerojatno i više…

Planiranim povečanjem instalirane snage na 100 MW, godišnji prihod samo od ove grane djelatnosti povečaće se na barem 100 milja kuna…

Znam da nije puno, ali skromnog čovjeka veseli… [smiley]

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

Pardon, mali ispravak…

Ne planira se povećati instalirana snaga na 100 MW, kao što sam naveo u predsthodnom postu, već se planira instalirati više od 100 novih MW na ovih 36 MW koji uskoro kreću u proizvodnju… [smiley]

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

Sviđaju mi se ovakvi komentari koj daju korisne informacije, čestitam! Molim te znaš li kolika je cijena uloženo/dobiveno kod vjetroelektrani za svaki MW?
Koliko je meni poznato vjetroelektrane ne daju struju kod vršnog i nultog opterećenja i trebalo bi ih 100njak u zamjenu za jednu prosječnu hidroelektranu. Ne znam koliko košta hidro od 100MW ali mislim da bi to bilo dobro znati za usporedbu
Pozdrav
Andy

Andy

New Report

Close