Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
evo,strahovito je povuklo gore…
[/quote]
Da se razumijemo, to uopće nisu mali novci, nit želim umanjit uspjeh dalekovoda, al čovjek se stvarno mora zapitat šta se ovdje točno događa kad dionica ne reagira na takve vijesti, odnosno kad dioničari ne reagiraju. Al šta god da je u pozadini nije sigurno zdravo.
[/quote]
pa zar nije u sijecnju bila jos jaca prica sa poslovima u Ukrajini, oko 80tak milijuna Eura posao, pa smo imali stravican skok na 3xx kuna, a nakon toga od posla ni "p". Ako je ukalkuliran u cijenu, a cijena nakon toga pala, sto zakljuciti?
mišljenja sam da je DLKV pregazilo vrijeme, to što oni rade danas rade bolje i kvalitetnije firme sa 50-tak zaposlenih iz Čaške, Slovačke, Poljske itd, da ne govorim i 3-4 puta jeftinije .. DLKV je živ isključivo radi poslova doma, a doma se dobivaju poslovi znamo kako … pogotovo znaju oni koji idu na tzv javne natječaje u HŽ, Brodogradilišta itd
Zaista ovaj forum može biti jako koristan.
Nisam znao da je Hrvatska prostorno i na Grenlandu I Norveškoj.
A DLKV ionako samo medi u Hrvatskoj.
[/quote]
I na Islandu i eventualno u Albaniji i Velikoj Britaniji. Po ovim izjavama još malo pa ”Hrvatska do Tokija”.
…koliko dugo…nikako da nam odgovore,dal jednu ili deset godina…,pa podijelite te prihode onda po godinama,i stavite to onda u omjer koliki bi trebali biti prihodi Dalekovoda na godišnjoj razini…plus da pokriju trenutne dubioze…
…pa ćete biti manje euforični…
Slažem se, jer Uprava mora postati transparentnija,iskrenija kako prema tržištu tako i prema svojim dionicarima a pogotovo trebaju krenuti u reorganizaciju kako kadrova tako cjelokupne firme.
p.s.Neke pomake možemo ocekivati krajem 10.mj.
[thumbsup]
Što treba ovdje očekivati:
1.Najavu dokapitalizacije po nominali od 100 Kn
2. Paralelno izlistavanje dlkv na Varšavskoj burzi, dakle umrežavanje trgovine u ZG i Varšavi……
3. Prije toga navalu fondova da kupe ovu dionicu jer su je prije uveliko riješavali
4. Rapidan rast cijene prije dokapitalizacije i poslije dokapitalizacije….
5. Još više većih poslova..
6. Nagrada za sve dioničare…………….
Vidite kako ste neargumentirano pisali na ovoj temi. Koji je razlog tome bio? Koliko je samo ljudi izgubilo novac koji su slijedili vase pisanje. Vama stvarno nije nista za vjerovat. Bas bi bilo zgodno malo usporediti transakcije koje ste radili s vasim pisanjem.
Sada postoje uvjeti da cijena opet ide preko 300 Kn, može i 400 ovisno kako fondovi procjene, ako vani bude cjelokupno tržište cijena može jako gore……… Novih poslova ima što je dionica trenutno obezvrijeđena krivi su oni koji ju namjerno ruše……..
Vidite kako ste neargumentirano pisali na ovoj temi. Koji je razlog tome bio? Koliko je samo ljudi izgubilo novac koji su slijedili vase pisanje. Vama stvarno nije nista za vjerovat. Bas bi bilo zgodno malo usporediti transakcije koje ste radili s vasim pisanjem.
…drago mi je da je ovo netko konstatirao umjesto mene…
Sada postoje uvjeti da cijena opet ide preko 300 Kn, može i 400 ovisno kako fondovi procjene, ako vani bude cjelokupno tržište cijena može jako gore……… Novih poslova ima što je dionica trenutno obezvrijeđena krivi su oni koji ju namjerno ruše……..
…da se mene pita ja bih ti zabranila pisanje,jer ti si tipičan navlakač…
…tko mi ne vjeruje,nek ti malo izanalizira postove…
[/quote]
Kolegice, pravna država polako pocinje funkcionirati, budu takvi poput njega brzo dolijali.
[/quote]
Kolegice, pravna država polako pocinje funkcionirati, budu takvi poput njega brzo dolijali.
[/quote]
Zašto bi ovakav navlakač trebao dolijati.
Ja smatram da DLKV ima dobru perspektivu.Prije dva tri mjeseca sam pisao da ći ići ispod 180
nakon polugodišnjeg izvješća.Nisam očekivao da će ići i na 160,ali to ga je povukao pad crobija.
I sada očekujem da će povući iznad 200 i to vrlo brzo nakon ovog posla u Norway.
A BigBoss se vjerovatno nakrca još jučer jer zna posao i sada druka da i vi zaradite.
Ako ste unuta da ne prodajete kožu jeftino,ako niste da kupite i zaradite u rastu.Ja bih trebao
stati na vašu stranu jer bi mi odgovaralo da uđem,ali najprije da nešto prodam.
U ovom trenu su vam prijatelji i BigBoss i Lopina!
U DLKV će teći med i mlijeko,ali treba kupiti listić!
[/quote]
Ne mogu vjerovati da je jedna stara baka srušila pozitivni naboj Dalekovoda sa jednom drvenom oklagijom .
…hm…teško da tu jedna stara baka svojim komentarima može nešto zaustaviti… [rolleyes]al za razliku od nekih ne trčim ko "krava u djetelinu"samo zato što je Uprava objavila ovu sjajnu vijest…
…za njih je vijest bila i da idu na sajam Varšarske burze,i da su dobili posao od par miliona eura…
…ovdje su namjerno preskočili rok izgradnje ovog dalekovoda da vam se ne pomuti sreća…
…o isplativosti ovog posla neću ni posumnjati,ali ću zasigurno u prihode i rezultate ove godine…
…mislim da smo već dosta toga naučili,pa ćemo tri put razmisliti kad je trenutak kupiti dionice ove tvtke… [tongue]