DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 11:35
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
6.834
1,872
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dobri ljudi, je li netko gledao večeras Kap. Netw? Neka vijest je bila o poslu DLKV potpisanom za uređenje infrastrukture
na autocesti ZgB-RI . Kažu to je drugi veliki posao dobiven u proteklih nekoliko dana (spominjali Ernestinovo)..
Moram priznati nisam baš koncentrirano pratio…Je li to stvarno nešto novo ili je več ranije potpisano?

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

Opet spomenuto nekoliko desetaka miliona EUR-a. Zna li netko preciznije o čemu se radi?

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

Dobri ljudi, je li netko gledao večeras Kap. Netw? Neka vijest je bila o poslu DLKV potpisanom za uređenje infrastrukture na autocesti ZgB-RI . Kažu to je drugi veliki posao dobiven u proteklih nekoliko dana (spominjali Ernestinovo).. Moram priznati nisam baš koncentrirano pratio…Je li to stvarno nešto novo ili je več ranije potpisano?

Stara vijest,ali dobra je za buđenje svijesti kod ulagača.
Zanimljivo je kako nitko nije htio kupovati oko i ispod 1500kn,mislim na male,a sad im je super.
Mediji čuda rade.
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Jesu li to oni tuneli oko kojih se bunio Strabag? Pazi ljudi kazu drugi dobiveni posao u poslj.nekoliko dana
[smiley1]…Ja sam se poveselio da je još nešto novo…nema veze , bitno da je dobra vijest[smiley2]

bwsmp: ” Dobri ljudi, je li netko gledao večeras Kap. Netw? Neka vijest je bila o poslu DLKV potpisanom za uređenje infrastrukture na autocesti ZgB-RI . Kažu to je drugi veliki posao dobiven u proteklih nekoliko dana (spominjali Ernestinovo).. Moram priznati nisam baš koncentrirano pratio…Je li to stvarno nešto novo ili je več ranije potpisano? ” Stara vijest,ali dobra je za buđenje svijesti kod ulagača. Zanimljivo je kako nitko nije htio kupovati oko i ispod 1500kn,mislim na male,a sad im je super. Mediji čuda rade. [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

U svokom slučaju Hvala jovice!

Dokapitalizcija je već najavljena samo je pitanje trenutka kad će je objaviti,zato treba biti u dionici na vrijeme
Jer kad objave dokap ode cijena u nekoliko sekundi 30%(ne stigne se kupiti).
Već jednom tako prošao.

Kupih, dok znam sta je kupnja… 4 po 4 i skupi se…za vise nemam[smiley2]

E, sam si kriv za nesporazum.
Kako si napisao, ispalo je da se hvališ prodajom, pa sam bio malo zloban[smiley11]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Lijepih li jutarnjih vijesti. A ako se po jutru dan pozanje mogli bi opet danas malo gore.
http://www.poslovni.hr/60496.aspx
Dalekovod traži dozvole za 16 vjetroelektrana
Udio vjetroelektrana bio je u bilanci električne energije u 2006. godini 0,15 posto jer su realizirana samo dva vjetroparka, Ravne na otoku Pagu, ukupne snage 5,8 mW koji je realizirala tvrtka Adriawindpower d.o.o. registrirana u Hrvatskoj. Drugi je Trtar – Krtolin pokraj Šibenika, snage 12 mW, realiziran uz pomoć stranog kapitala i tvrtke Enersys d.o.o. Marko Guberina iz Dalekovoda predstavio je u Cavtatu plan gradnje vjetroelektrana na 13 lokacija od kojih su dvije u BiH. Dalekovod je obrađivao 25 lokacija, ali je 13 odabrano za mjerenja na koja su postavljeni mjerni stupovi visoki 50 m. Za šest lokacija je Ministarstvu gospodarstva upućen zahtjev za izdavanje prethodnog energetskog odobrenja što je uvjet za upis u Registar projekata OIEiK, dok su za sve lokacije predani zahtjevi za ishođenje lokacijske dozvole. Plan je novog društva Dalekovod EKO d.o.o. gradnja vjetroelektrana od oko 60 mW.

[smiley2][smiley2]

Vaš link

Prvo TLM pa onda Aluminij pa onda …..[smiley2]

Ko pod drugim jamu kopa nos

Bez uvrede, molim ovog koji je prodao DLKV po 1607 kuna da mi dođe iscjepati klafter drva. Dobro plaćam. Hvala!

Ludi pocetak[smiley7]

DLKV-R-A
1.699,00 +3,04% promet 701.222,87 protrgovano dionica 419

Kupnja Cijena
84 1.680,00
10 1.663,31
37 1.652,00
8 1.650,01
33 1.650,00

Cijena Prodaja
1.698,99 100
1.699,00 82
1.699,98 20
1.700,00 140
1.710,00 8

Vaš link

Prvo TLM pa onda Aluminij pa onda …..[smiley2]

pa onda dokapitalizacija,pa onda dogovoreni poslovi za dvije godine unaprijed.loše da lošije nemre biti
[smiley2]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

New Report

Close